Community Status Updates
LethalMike → Kamen Tantei Zura
σκατοφατσα... οπως οι περισσοτερες καθηγιτριες, βλεπεις δεν ειναι χενται god dammit.
Aug 20 2010 01:52
Kenny → Black Rock
Σ' αυτό το σημείο να πεταχτώ σαν φάλτσα τρομπέτα και να πω ότι η ανάγνωση του Cosmopolitan είναι περισσότερο εποικοδομητική απ' ότι νομίζει κανείς εκ πρώτης όψεως. Ξέρω ΑΝΔΡΕΣ που το διαβάζουν για να βρίσκονται up-to-date ως προς το πως σκέφτεται και τι ζητάει η μέση σύγχρονη χαζογκόμενα. Σεξιστικό-ξεσεξιστικό, προσφέρει χρήσιμες γνώσεις και έγκυρη ενημέρωση in this respect. Και τη σήμερον ημέρα, αν θέλει κανείς να —ας το πω σεμνά— "σκοράρει", θα πρέπει να είναι διαβασμένος πριν μπει στο πεδίο της μάχης.
Aug 20 2010 01:49
Nighteyes → Loke
Nαι το είδα. Δεν πρέπει να είχαμε thread γι αυτό.
Δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι καλή μεταφορά σε anime κι αυτό. Τελευταία όλο βλέπω κακές μεταφορές από novel σε anime. Αν μάθω ποτέ την γλώσσα καλά, θα τα διαβάζω αντι να τα βλέπω μου φαίνεται...
Aug 20 2010 01:16
Loke → Nighteyes
μα γιατι? :P
btw εφτιαξα thread για το densetsu no yuusha no densetsu ( legend of the legendary heroes )
εκανα search και για τα 2 σε ολο το forum και δεν ειδα κατι, τωρα αν υπαρχει βουρ το delete.
Aug 20 2010 01:09
Kamen Tantei Zura → Vagelio
ω ναι :hahaha:
Ναι ναι~ έτσι όπως τα λες. λογικά είναι και με ποια άτομα λογικά κάνεις παρέα XD πχ Όταν είμαι σε φάση tsukkomi πρέπει να έχω το καθαρόαιμο boke από δίπλα, δηλαδή την αδερφή μου.
Ω why? Everyone has their sexy side. (ex We have our boobies :hahaha:) Ωωω σε καταλαβαίνω σε αυτό-_-
Κατάληψη ρε~ αυτό είναι τι σου κάνει το ίντερνετ. *giagia mode on* Τα σημερινά παιδιά κλεισμένα μέσα απαπαπα. Τίποτα δεν καταλαβαίνουν πια, εκεί σε μια οθόνη τσι κι τσι κι με τα ματζαφλέρια (το ποντίκι και το πληκτρολόγιο). Εμείς στις εποχές μας, βγαίναμε με παρέες διασκέδαζαμε. Αχ αχ αχ, πως άλλαξαν οι εποχές *giagia mode off*
Αλλά κατά τ' άλλα καλά κάνεις 8D λίγο ίντερνετ κάνει καλό.
Αλήθεια πότε πρέπει να το παραδώσεις; Αυτό το πουλάνε σε τίποτα ειδικά βιβλιοπωλεία ή μπορώ να το πάρω και από το περίπτερο το περιοδικό 9; Ψηφίζεις για τα έργα ή αυτοί διαλέγουν; (ναι full στις ερωτήσεις xD)
Καλά μωρέ και εγώ, καιγόμουν στα άνιμε αυτές τις μέρες. Και μόνη και με την sis xD Αλλά σήμερα δεν μας ήθελε. Πήγαμε να δούμε το Pandora Hearts, κολλούσε το επεισόδιο. Πήγαμε να δούμε ένα επεισόδιο που νομίζαμε ότι ήταν το special του Kannagi, τελικά δεν ήταν. (Φαντάσου ξενέρα) Στο τέλος καταλήξαμε να βλέπουμε Bing Bang Theory.
Είπα να αρχίσω να δουλεύω και τίποτα ζωγραφιές, το'χω παρατήσει το πράγμα.
Aug 20 2010 00:48
Loke → Nighteyes
βλεπεις παντα κραταω τα πιο σημαντικα πραγματα!
hint: naruto post
Aug 20 2010 00:46
Kenny → Strange Loop
Δύσκολη ερώτηση...
Θα ήθελα να απαντήσω "1η Σεπτεμβρίου, duh", αλλά τα πράγματα γίνανε ζόρικα και δεν ξέρω αν θα περισσεύει χρόνος.
Aug 20 2010 00:23
GhostPrince → Lucy Heartfilia
χαχα...nice...εγω μου δοσανε 4-5 καλα προγραματα ...μαζι κιαυτο...8α μ παρει καιρο μ φαινεται αν τα μα8ω χαχα....τωρα το poser εχω αρχισει και μα8αινω , φαινεται κοριφαιο...αν και ειναι για χαρακτηρες μονο νομιζω οχι τοπια κ τετια : P but after all im still a newbie xD
Aug 20 2010 00:02
Vagelio → Kamen Tantei Zura
Καλα εκανες, εχει χαβαλε αυτο το κουιζ.:kakaka:
Και 'σενα tsukkomi-boke σε εβγαλε? Χαιρομαι που δεν ειμαι η μονη weird-looking XD (αν και ακομα δεν καταλαβαινω τι σημαινει να εισαι η σοβαρη της παρεας και ταυτοχρονα η πλακατζου... μαλλον εχει να κανει αναλογα με την περιπτωση).
Μeh? Με την καμια:hihi2:. Αλλα αυτο για τα μπουμπιζ υσχυει σε πολυ ενοχλητικο επιπεδο (και η anime soulmate μου ειναι pettanko με αποτελεσμα να τονιζεται η διαφορα :hot:
Ναι, ειμαι loli με σωμα γιγαντα XD.
Μια χαρα ειμαι vage-chan ευχαριστω ^_^. Στο χωριο ειμαι και σερφαρω στο ιντερνετ απο τον υπολογιστη του ξαδερφου μου (πω πω, καταληψη του εχω κανει:kakaka:). Επισης παλευω να τελειωσω και το κομικ για τον διαγωνισμο. Εσυ πως τα πας; καλα εισαι;
Aug 19 2010 23:56
Vagelio → Kai
Αυτο εννοουσα κι εγω. Θελει πλως να εχεις την καταλληλη εμπειρια για ορισμενες σειρες (π.χ. σε κανενα αλλο shounen δεν κανουν αστεια με αιμοροηδες XDDDD).
Oταν θελησεις κωμωδια με οτακου να το κατεβασεις το genshiken, βασικα ακομα και αν δεν εχεις ορεξη για comedy, δεν θα μετανιωσεις που το ειδες :)
Aug 19 2010 23:40
Jorg → iristella
Και τα καταφερες μια χαρα. ^^
Cute chibi Kanda and Lavi are cute and chibi. XD
Aug 19 2010 23:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed