Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Rockiristella

cosmopolitan...ΜΕΧ! καλά να μου πείς αφού ήσουν με τις άλλες 2 why am I not suprised?
Aug 19 2010 17:52
Photo

iristellaBlack Rock

*hugs* Kαι ναι είναι αλήθεια. Σε μια φάση είχαμε το ελληνικό το αγγλικό και το αμερικάνικο Cosmo το ένα δίπλα στο άλλο και τα ξεφυλλίζαμε παράλληλα κάνοντας συγκρίσεις. Όλα αυτά χωρίς να μετρήσουμε τα άλλα περιοδικά που είχαμε αγοράσει. Παραμορφωθήκαμε σε αυτές τις διακοπές. XD
Aug 19 2010 17:47
Photo

Black Rockiristella

moo,δεν βαριέσαι. Ας γυρίσω σπίτι πρώτα και βλέπουμε. Μωρέ δεν είναι τα ανιμε που με καίνε. Οι δόλιες οι εικονίτσες μου και τα αρχειάκια... σομπ σομπ. ένα πουλάκι μου είπε οτι κάποιες κουβαλήσαν έναν πάκο περιοδικά στο ταξίδι...οχοχο >: >
Aug 19 2010 17:44
Photo

iristellaBlack Rock

I like! Φανταστικό είναι! Thanks a million times. Ναι ρε συ διάβασα πριν λίγο αυτό το οποίο είπες για τον σκληρό σου δίσκο. Πωπω κρίμα ρε συ Τ_Τ Aν θες restock από anime πές μου να σου στείλω dvdάκια
Aug 19 2010 17:38
Photo

Black Rockiristella

έχω έλλειψη εικόνων και το μόνο που μπόρεσα να κάνω είναι αυτό [IMG]http://a.imageshack.us/img819/182/avaeu.png[/IMG]
Aug 19 2010 17:29
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

χαχαχα φαντάζομαι πόσες ώρες παίζει~ τουλάχιστον παίζει καλά κιθάρα; :)
Aug 19 2010 17:22
Photo

Kamen Tantei Zura → Vagelio

[QUOTE]Eπισκεπτεσαι μπολικα journals, ε vage-chan?[/QUOTE] Λολ βασικά το είδα στο journal μιας φίλης μου, και λέω δεν το κάνω και εγώ; xD ε μετά καθώς το συζητούσαμε και με την sis, αποφάσισα να το βγάλω και εδώ μουχαχαχα. [QUOTE]Tsukkomi-boke! Τι ακυρο θεε μου....[/QUOTE] Εμένα μου λες~ Τελικά μοιάζουμε :hahaha: [QUOTE][x] Your bust/package is...formidable. (T^T)[/QUOTE] oh you sexy :8): στην αρχή δεν κατάλαβα τι σήμαινε αυτό, νόμιζα ότι ήταν αυτό που λέμε ''she hot the whole package" αλλά τώρα ξέρω τι είναι. boobs~ :awww: (έπρεπε να το αλλάξω και εγώ μετά -_-) ααα ναι είσαι και loli βρε~ έχεις 4 στα 6 :) κατά τ' άλλα τι κάνεις; 8D
Aug 19 2010 17:15
Photo

iristellaBlack Rock

Aφρούλιιιιιιιιιιιι! τι κάνεις πώς είσαι? Είναι απίθανο.:kawaii::kawaii::kawaii: To λατρεύω! Can I beg for an avi too? Βtw sorry για την αργοπορία στην απάντηση αλλά ήμουν διακοπούλες και δεν είχα pc. ΕυχαριστώΕυχαριστώΕυχαριστώΕυχαριστώΕυχαριστώΕυχαριστώΕυχαριστώΕυχαριστώΕυχαριστώΕυχαριστώΕυχαριστώΕυχαριστώΕυχαριστώΕυχαριστώΕυχαριστώΕυχαριστώΕυχαριστώΕυχαριστώΕυχαριστώΕυχαριστώΕυχαριστώΕυχαριστώΕυχαριστώ :awww::awww::awww::awww::awww:
Aug 19 2010 16:54
Photo

Jorg → unagi

Thanks για το request. ^^
Aug 19 2010 16:13
Photo

alxdjo → nikki2010

Δεν πειραζει βρε συ.Απλα επειδη γουσταρω ταινιες με αεροπλανα νομιζω οτι ηταν γαματος στο Top Gun
Aug 19 2010 13:19
Photo

Black Rockiristella

I did it :p [IMG]http://black-rock.webege.com/iristella/sig.php[/IMG] waiting for approval [SIZE="1"]slightly hiding the updates on purpose xD[/SIZE]
Aug 19 2010 12:19
Photo

Black RockKenny

[SIZE="7"]>_>[/SIZE]
Aug 19 2010 12:17
Photo

Tristessa → jun

IKR? Το Google είναι τελείως άχρηστο στην περίπτωσή τους orz XD Χμ... το The Cry Against... δε μου άρεσε καθόλου. Παντού autotune (Blasphemy! Sacrilege!) και οι κιθάρες εντελώς meh (τι πάθανε ο Yuu και ο Kenichi; Οι μελωδίες τους ήταν πολύ καλύτερες), για να μη μιλήσω για τον Tetsu με την άθλια τρέσα/wtfever that is και το headband :/ Μόνο εκείνο το fakeout chorus λέει κάπως :P To Monochrome είναι αρκετά καλύτερο, σε σημείο που μπορώ να το ακούσω, αλλά καθόλου πρωτότυπο. Και το αutotune, OMG I hate it! Α, και το face spray δεν ήταν καθόλου πετυχημένο :P Υποτίθεται ότι ακούω Μerry επειδή είναι δημιουργικοί και όχι άλλος ένας κλώνος της Free-Will *shrug* άμα προτιμούν να γίνουν έτσι, that's fine, εγώ θ' ακούω τα παλιά τους και δε θα ξαναμιλήσω :x (πω πω, έχω γκρινιάξει απίστευτα γι' αυτό το single, sorry ^^;) Οι Μ είναι αυτοί; Cute (^3^)
Aug 19 2010 12:07
Photo

Kennyiristella

Γύρισες Αθήνα, ή ακόμα ψήνεις την πέτσα σου στον ήλιο; XD
Aug 19 2010 12:00
Photo

nikki2010 → alxdjo

sorry που σου γραφω εδω αλλα γραψανε πολυ στο post μετα τν ερωτηση σου στο black hole για τν ταινια του tom cruise(και δυστυχως δν ξερω πως να βαλω στο post μου τ κειμενο αλλου :( )λοιπον,δν νομιζω οτι ειναι καλυτερος απο το top gun,αλλα βασικα ειναι αλλο ειδος.δν ειναι ακριβως περιπετεια ,εχει πολλα στοιχεια κωμωδιας(δν εχουμε συνηθεισει τον τομ σ'αυτο το ειδος)μου αεσε παρα πολυ και ανυπομονω να τ ξαναδω σε dvd!αν θες οταν το δεις,πες μου τν γνωμη σου,τ λεμε!!
Aug 19 2010 11:09