Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → LethalMike

Λολ εντάξει, αυτό είναι γενικοποίηση. (εξάλλου όλοι έχουν κάτι όμορφο πάνω τους =ρ πω αυτό ακούστηκε κάπως). Εμείς πάντω έχουμε κάτι καθηγήτριες, δυο τρεις, θεές στο σχολείο. Όλα τα αγόρια χαίρονται :hahaha: (καλά όχι hentai god, no big boobs) Μια φορά φαντάσου, μας είχαν έρθει κάτι κοπέλες που θα γινόντουσαν καθηγήτριες, φιλόλογοι, μόλις είχαν τελειώσει. Τις είχανε κάνει να νιώθουν άβολα xD καταλαβαίνεις τι εννοώ =p
Aug 20 2010 11:07
Photo

愛情のある中心 → Nicktheartist

Πες το κι εγινε!
Aug 20 2010 10:56
Photo

Vagelio → Kamen Tantei Zura

Kαθαροαιμο boke, lol συμφωνω :kakaka: Ειναι λογικο σχετικα να μην τη πολυσυμπαθουμε. Οταν καποιος μας βγαζει ενα κακο ονομα πολλες φορες κατηγορουμε την smexy πλευρα μας (τι φταιει κι αυτη η καημενη).... Και η μανα μου λεει κατι παρομοια σχετικα με το ιντερνετ και τους νεους, ξερεις, ολη την ωρα μπροστα στην οθονη κλπ... :unlucky:, ολοι οι μεγαλοι το κανουν, αλλα επαξ και μαθουν να σερφαρουν δεν σηκωνουν τα οπισθια τους απο το πι-σι! damnit dad, αποθηκευεις στον εγκεφαλο σου οσο υλικο δεν ειχες αποθηκευει τα τελευταια πενηντα χρονια και μου κοβεις την πορωση >_< Μα of course, Ιντερνετ=γνωση Τι ειναι τα ματζαφλερια? Kατσε να το ψαξω στην slang μπας και το βρω, ακουγεται αστεια η λεξη :hahaha: Το κομικ? αν τους το στειλω στις 24 θα ειμαι ok. Δυο σελιδες χρωματισμα και text μου εμειναν οποτε μενει μονο να περασει η μεση μου για να συνεχισω. Το 9 ειναι ενθετο και το εκδιδουν σε μια απο τις ελευθεροτυπιες αν δεν κανω λαθος (google it και θα το βρεις λογικα). Οσο για τον διαγωνισμο, διαλεγουν οι κριτες (ας μην ξεχναμε πως το δωρο ειναι υποτροφια και λεφτα οποτε ποτε δεν ξερεις τι κομπινες θα μπορουσαν να στυθουν). OMG, το δικτυο και ο υπολογιστης συνομοτησαν εναντιον σας επειδη κατεβαζατε πολλα ανιμε :kakaka::kakaka::kakaka:. Δεν πειραζει, και το bing bang καλο ειναι, σελντον δεν βρισκεις πουθενα αλλου XD. Ωραια, ελπιζω να εχεις μαζεψει μπολικη εμπνευση πρωτου ξεκινησεις. Θυμαμαι προχθες με επιασε μια εμμονη να κανω rewatch το soul eater και εκανα ενα fanart με τον asura (πρωτη φορα σχεδιασα υποσιτησμενο χαρακτηρα). Εσυ vage-chan τι σκεφτεσαι να κανεις;
Aug 20 2010 10:52
Photo

AnelisLoke

Χαχ, περίμενα zombie jokes, όχι απλά μια κωμωδία που το σκηνικό της είναι τα ζόμπια, κάτι σαν το Shaun δλδ. FFS το ονόμασαν zombieland!!! :P
Aug 20 2010 10:28
Photo

LokeAnelis

oh well, gousta, gousta my dear, as we say back here in my village in Manchester για πες τι ακριβως περιμενες?
Aug 20 2010 10:16
Photo

Serestrum → Anelis

εεε ρεεε... χθες ημουν σαν ζομπι χωρις ποδια απο την κουραση... Π_Π δειξε κατανοηση... να παρε... [IMG]http://img248.imageshack.us/img248/5547/ay6hy.jpg[/IMG]
Aug 20 2010 10:11
Photo

AnelisLoke

Μια χαρά comedy αλλά δεν ήταν αυτό που περίμενα...
Aug 20 2010 08:59
Photo

Anelis → Serestrum

Πού είναι οι εικονίτσες μου; I was promised a photo spamming mister X.!!!
Aug 20 2010 08:56
Photo

Anelis → zulabar

Χαχαχαχαχαχααχαχα! Και με την Martha ήμασταν, η Rose είχε και τον δολιο-μικι Την είδα και επαυξάνω, DONNAAAA!!! The best companion so far! Με την 5η σεζόν πάντως ξενερώνω μέχρι στιγμής
Aug 20 2010 08:52
Photo

Tenshi → papp0us

Μμμ και εγω Ρεθυμνο ειμαι, αλλα θα κατεβω Ηρακλειο μεχρι το μεσημερι, δε ξερω αν θα μπορεσω να κατσω μεχρι το απογευμα. Anyway σου στελνω το κιν μου σε ΠΜ. Στειλε sms αμα ειναι!! ^^
Aug 20 2010 07:57
Photo

papp0us → Tenshi

Μωρέ ψήνομαι και πολύ μάλιστα, αλλα είμαι Ρεθυμνο στο πατρικό μου, και αύριο το πρωί πρέπει να πάω να πάρω κάτι τύπους απο το αεροδρόμιο στα Χανιά. Αμα τα καταφέρω και την κάνω αλα Indiana Jones και προλάβω να κατέβω απογευματάκι θα σου στείλω Vm
Aug 20 2010 07:13
Photo

iristellaKenny

:blush2::blush2::blush2:
Aug 20 2010 02:21
Photo

Kennyiristella

Being absent-minded is cute, though. :wooi2:
Aug 20 2010 02:09
Photo

iristellaKenny

Tα γυαλιά ηλίου δεν πιάνονται? :P Anw δεν φταίω εγώ, ότι μου βγήκε έβαλα.:hihi2: Kαι ναι είμαι η αφηρημάδα προσωποποιημένη:unlucky:
Aug 20 2010 02:05
Photo

Kennyiristella

Πώς γίνεται ρε να είσαι meganekko χωρίς να φοράς γυαλιά; Σα να λέμε χωριάτικη χωρίς ντομάτα... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. :hahaha: Άσε που στο meganekko σημείωσες 5 επιλογές, αλλά έγραψες 4 στο σκορ... you klutz! :hahaha:
Aug 20 2010 02:00