Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zem@c → iristella

popo! iristella 1000 ευχαριστω που εφτιαξες το thread μου.....:) εγω δεν εχω ιδεα πως γινονται αυτα :s
Aug 26 2010 16:34
Photo

Zoro → jetpilot

Και ακόμα δεν είδες τίποτα, 4 βδομάδες χωρίς chapter θα υπάρξουν προβλέψεις για το άλφα και το ωμέγα της σειράς! XD Οι καλύτερες συζητήσεις γινόταν όταν είχα πρωτογραφτεί και υπήρχε ένα μόνο thread για το anime της σειράς πάντως, δεν ποστάραμε και τόσο πολλοί τότε, καμιά 10αρια και καλοί. To moderating είναι θέμα ότι δεν παρακολουθούν τόσοι πολλοί mods την σειρά και όσοι το κάνουν είναι δύσκολο να προσέχουν κάθε 2 και 3 το μακρύ και το κοντό του καθενώς που πέφτει και να δεις αν είναι spoiler ή όχι. Πάντως κι εγώ υπέρ του να γίνονται προβλέψεις είμαι, αν δεν τις κάνουμε εδώ που θα τις κάνουμε; Ένα thread ειδικά γι' αυτές θα ήταν ΟΚ, αλλά απ' όσο ξέρω δεν επιτρέπεται ούτε αυτό. Αναφέρομαι στις προβλέψεις βασιζόμενες σε στοιχεία που μας έχει δώσει ο Oda φυσικά, οι εντελώς ξεκάρφωτες που πέφτουν, πέρα από όντως ενοχλητικές, είναι και αρκετές. Anw μη σκας, θα φύγει και η ζέστη κάποια στιγμή. Άσχετο, αλλά κατέβασα το Rave Master manga πρόσφατα και σαν alter ego του FT μου φάνηκε, υπάρχει χαρακτήρας με tatoo στο πρόσωπο και μαλλί σαν τον Gerard, οι πρωταγωνιστές σε αρκετά panels θυμίζουν Natsu και Lucy, ενώ στην σειρά υπάρχει και ο ίδιος ο Plue (καθώς και αρκετά άλλα). :P Δεν ξέρω τι ξεκίνησες τελικά, αλλά πιστεύω θα σου αρέσει αν το πιάσεις.
Aug 26 2010 16:30
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → jun

NyaaaxaxaXaxa δεν το πιστεύω!!ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ!!Ντροπη μου ειμαι και yaoi fangirl!!Omg εχεις δίκιο(ειδικα εκει στο σημειο με τον GD ειναι σαν να ερχομαι *cough* πολυ κοντα*-*now i have crazy yaoi fantasies*-* Τελίως αλλά έτσι είναι ο Heechul και γιαυτό δεν του αντιστεκόμαστεΧDD!! Πάρε την να την έχεις και κινούμενη!;);)(μόνο μην πάθεις κανα καρδιακο οπως επαθα εγω the first time!!XDD [IMG]http://static.allkpop.com/wp-content/uploads/old/2009_stories/20090105_suju.gif[/IMG]
Aug 26 2010 16:26
Photo

jun → Eleni~WaIKinG oN AiR~

thank you for the accept ^_^. και σεναα!! omg heechul sig *_* [SIZE=1](ασχετο μια που βλεπω φαν yaoi. στο new pv big bang γιατι σε μια φαση εχεις παρατηρησει τραγουδανε στον taeyang the other 2 from the band "kiss my lips" "kimi ha my beautiful hangover" το ξερω δεν θα εχει καμια σχεση αλλα το μuαλο μου παει εντελως yaoi xDD[/SIZE]) [SIZE=1]επισης ο heechul κατι δεν μου ταιριαζει μοιαζει πιο γκομενα απο τιs κοπελεs in the pv xDD αλλα *_*[/SIZE] :awww::kill4u: [SIZE=1]σε ζαλισα αλλα εσκασα ηθελα καπου να τa πω XDD[/SIZE]
Aug 26 2010 16:12
Photo

Zoro → kelborn3

[IMG]http://img251.imageshack.us/img251/4929/youreyourecrazymanfrank.jpg[/IMG] Για πες μου λίγο ρε Μακούλη, why am I eating a pwn? Αυτό που είχα πει ότι το haki ακυρώνει τα DFs τοπικά δεν βλέπω να είναι τόσο διαφορετικό από τα [URL="http://mangastream.com/read/one_piece/98271344/15"]λόγια του Ray[/URL]. ΟΚ αυτός μας λέει και καλά ότι αυτό είναι πανοπλία για defense που μετά χρησιμοποιείται σαν όπλο, αλλά το αποτέλεσμα ίδιο με αυτό που έλεγα είναι ουσιαστικά. :P Από που κι ως που είναι πιο σωστό αυτό που έλεγες εσύ ότι την στιγμή της επίθεσης γίνεσαι πιο δυνατός και άρα τους ακουμπάς; Tie or nothing. :bleh:
Aug 26 2010 16:12
Photo

Napster → Kai

Εκει που πηγα εγω το αντιθετο εγινε. Τα τελευταια 5 χρονια δεν ειχε καθολου τουριστες, αλλα φετος ειναι full. Τωρα πως γινετε αυτο, δεν ξερω. :P Ναι, ναι δικος σας ειμαι και 'γω. Δεν μπορω να βλεπω μονο 1-2 anime. Μ' αρεσει πολλα μαζι να βλεπω ετσι ωστε αμα βαρεθω το ενα να συνεχισω το αλλο. Απλα τωρα εχω γυρω στα 30 anime να δω. Και αλλα 30 που θελω να αρχισω. xD Μεγαλο κολλημα με τον Watsuki. Οχι μονο απο το RuroKen αλλα μου αρεσαν και κατι αλλα manga που εκανε. Το Busou Renkin το anime μου μενουν αλλα 10 επεισοδια περιπου για να το τελειωσω, το manga δεν θυμαμαι μεχρι που το διαβασα, θα το κατεβασω και θα δουμε αλλα θυμαμαι πως ειχα διαβασει γυρω στα 50 chapters. Και θα αρχισω αλλο ενα publishing manga του Watsuki, το Embalming που εχει σχεση με Frankenstein. Θα τα παρω ενα ενα οπως μου ειπες για να αδειαζουν σιγα σιγα τα on-hold και φοβαμαι να αρχισω αλλα καινουργια anime γι'αυτο θα αρχισω λιγα anime που θα ξεκινησουν τον Φθινοπωρο. Ετσι, δικιο εχεις. Σημασια εχει να σου αρεσει αυτο που βλεπεις, για τον εαυτο σου βλεπεις anime οχι για τους αλλους. :P Μου αρεσουν τα Slice of Life, εξαλου το Watashitachi no Shiawase na Jikan ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου manga, τρελο κλαμα εριξα στο τελευταιο chapter.:run: Ναι, το βρηκες, Magical Girls FTW!!! :P :P :P
Aug 26 2010 16:09
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → jun

Arigatou για το add jun!!Θεικα και το avatar και η sig σου!!:blingeye2:
Aug 26 2010 15:56
Photo

Black Kaiser → Jiraiya

[QUOTE=Jiraiya;420733]Καλά μη χαίρεστε και πολύ.Δε πρόκειται να νικήσει ο Ichigo.Ο Aizen είναι ο μόνος κακός που έχει μείνει και αν χάσει τελειώνει το manga εκτός αν εμφανίσει από το πουθενά άλλον κακό.[/QUOTE] [QUOTE=Jiraiya;420733]Επίσης θα το ξαναπώ.Με νευριάζει που έχει κάνει τον Aizen τόσο απρόσεκτο.Πιο παλιά δε πρόκειται να γινόταν κάτι τέτοιο. [/QUOTE] Πες τα, πες τα :tensai:
Aug 26 2010 15:48
Photo

Kai → Napster

Μπα, μετά το 15 Αύγουστο σχεδόν όλοι φεύγουν οπότε δεν μπορούσες να κάνεις χάζι καν το σεριάνι κάτω στην πλατεία έτσι για να περάσει η ώρα. Φέτος για κάποιον λόγο ήταν χειρότερα τέτοιες μέρες από άλλες χρονιές. Τους χτύπησε όλους η οικονομική κρίσης λες; -____-'' Α, κατάλαβα. Δικός μας κι εσύ; Αρχίζουμε πολλά μαζί και μετά δεν ξέρουμε ποιο θα πρωτοτελειώσουμε δηλαδή; Απορρώ πώς μπορούν κάποιοι και τα βλέπουν 1-1, άντε 2-2 με τάξη. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Καλά, σίγουρα θα σ' αρέσει. Λογικά έχεις διαβάσει το manga ε; Κόλλημα με τον Watsuki; Πάρ' τα ένα-ένα ν' αδείαζουνε τα ongoing και να γεμίζουν τα completed. Αυτό ξαναπες το. Αν δεν σου κάνει κλικ η ιστορία. Δεν πα να του βάζουν όλοι δέκα, μπορείς να το κάνεις drop ή να το χαντακώσεις. Δεν είσαι πολύ του slice-of-life δηλαδή; :kakaka: Να μαντέψω το αγαπημένο σου. Magical Girls.
Aug 26 2010 15:47
Photo

Tristessa → jun

Preach it sista~ Ούτε κι εμένα μ'αρέσει το ξανθό στο hyde, εκτός ίσως από το Moon Child. Και στο φετινό JITB καλούλι ήταν, αλλά μαύρο (σαν το HELLO ένα πράμα) FTW! \m/ Αν και νομίζω πως όσο μεγαλώνει, το καστανό του πάει καλύτερα (^_^)
Aug 26 2010 14:39
Photo

Napster → Kai

Awww... Καλα περασατε στο χωριο? :) Βασικα ξυπναω στις 2-3 γιατι κοιμαμε στις 5-6. Κοιμαμαι τετοια ωρα γιατι παντα αρχιζει να φυσαει εδω στις 4 με 5 το βραδυ. xD Αλλα με τετοια ζεστη ξυπναω γυρω στις 11-12. :P Ναι, ναι ντροπη μου. Δεν εδωσα καθολου χρονο για τα anime... :( xD Βασικα θελω να κατεβασω καποια anime/manga που εχω δει/διαβασει για να ανανεωσω την anime/manga λιστα μου γιατι πολυ αδεια μου φαινεται. xD + θελω να τελειωσω μερικα anime που εχω αρχισει αλλα δεν τα εχω τελειωσει και ενα απο αυτα ειναι και το Busou Renkin του Watsuki (my favourite!!!). :P Ας ελπισουμε να μου αρεσει. Φυσικα δεν ειναι και το αγαπημενο μου ειδος, αλλα οπως εχω πει βλεπω ολα τα anime αρκει να εχουν ωραια ιστορια.
Aug 26 2010 14:37
Photo

Kai → Napster

:kakaka: Αυτά είναι. Άσε, εμείς ήμασταν και στο χωριό από Δευτέρα και από τη δροσιά στη ζέστη μας ήρθε άσχημα και δεν την παλεύαμε χθες. Μέχρι τις 2, ε; xD Η αλήθεια είναι ότι με τη ζέστη δε θες να σηκωθείς από το κρεβάτι ώρες-ώρες αλλά μέχρι τις 2 δε θα άντεχα με τίποτα. Θα μου πεις είναι και τι ώρα κοιμάσαι. Κάψιμο, ε; :kakaka: Δώσε λίγη ώρα και στα anime άπιστε. Πιάσε κανένα μικρό εκεί πέρα. Ω, drop ε; Να πω την αλήθεια κι εγώ το είχα κάνει drop στο 3ο επεισόδιο στην αρχή, αλλά μετά μου είπες να του δώσω άλλη μια ευκαιρία κι έτσι το ξανάπιασα και μ' άρεσε. Βασικά το είδα και στο χωριό που δεν είχα να κάνω και τίποτα και το είδα όλο σε μια μέρα. Οπότε ελπίζω να σ' αρέσει κι εσένα.
Aug 26 2010 14:23
Photo

Jorg → Vagelio

Lol, δεν ξέρω. Βαρέθηκα το προηγούμενο και δεν είχα κανένα ενδιαφέρον. XD Και εσύ είδα οτι πέρασες διακόσμησης εσωτερικού χώρου. ε? Συγχαρητήρια. ^^ PS: Πρώτη απόπειρα πρόσθεσης τόνων στα ποστ μου. XD
Aug 26 2010 14:12
Photo

Black Kaiser → kelborn3

[QUOTE]Δεν μου στεκει καλα να τον βλεπω να τα εχει χασει σαν μικρο κοριτσακι.[/QUOTE] Αν έτσι είναι ο Aizen όταν "τα έχει χάσει" δεν ανησυχώ γι'αυτόν καθόλου τότε. Στο τέλος Aizen will prevail just as planned. :P
Aug 26 2010 14:02
Photo

Vagelio → Jorg

Χαιρομαι που περασε καπου :). Εσυ πως και δεν εχεις avatarq? Μου φαινεται εξαιρετικα περιεργο XD
Aug 26 2010 13:39