Community Status Updates
Napster → Kai
Και οι 2 εχουμε τον ιδιο αγαπημενο φιλο. :kakaka: Ασε που σημερα εχει παρα πολυ ζεστη και δεν μπορεσα να κοιμηθω (μεχρι τις 2-3 που ηθελα). ~_~ xD
Αυτες τις μερες ειδικα επεσε πολυ πορωση με τα παιχνιδια και δεν βρηκα χρονο για anime ουτε για κατι ταινιες που ηθελα να δω. xD
Aww and btw, εβγαλα το Clannad απο την drop list μου και το βλεπω τωρα απο σας. :P
Aug 26 2010 13:22
Kai → Napster
Καλά-καλά! Γυρίσαμε από κάτι δουλειές έξω και γύρισα επιτέλους στον αγαπημένο μου φίλο. Το κλιματιστικό. Να ρίξει καμιά βροχή να δροσιστούμε.
Τι thanks; Εγώ thanks γιατί με τη βαρεμάρα που με δέρνει ώρες-ώρες με το ζόρι γράφω. Πόσο μάλλον να κάνω friend requests. xD Πάντως κάνω stalk αρκετά threads και έχω κι από πίσω τη Zura, δε γλιτώνει με τίποτα. :kakaka: Σ' έχω πετύχει κάμποσες φορές.
Τι λέει; Πώς τα πάει η μέρα;
Aug 26 2010 13:11
kelborn3 → Zoro
Αnd for your knowledge good sir, i was right about our haki argument.Ty oda for powning Lexus.In your face!!!!!!!!!!!!!!!!!
[IMG]http://www.freewebs.com/ut3kowclan/pwned%20DH.jpg[/IMG]
Aug 26 2010 12:27
mono → DoB
Μπράβο ρε συ! Συγχαρητήρια! Σε σκεφτόμουν χθες που βγήκαν οι βάσεις αλλά είπα να είμαι διακριτική XD. Εντάξει και μένα γκρινιάζαν λιγάκι αλλά όταν θα αρχίσεις να περνάς μαθήματα και θα καμαρώνουν για την κοράκλα θα τους περάσει :P H Θεσσαλονίκη είναι πανέμορφη, η σχολή εκεί είναι πάρα πολύ καλή, θα κάνεις φοιτητική ζωή μακριά από τους γονείς, τί άλλο θες δηλαδή :P
Εννοείται ότι θες με ρωτάς ;) Καλή συνέχεια...
Aug 26 2010 12:00
Erebos
→
alxdjo
Μετά το Shakugan no Shana, δες τα Zero no Tsukaima και Hayate no Gotoku για να έχεις απαρτία τις tsundere της Kugimiya ;)
Aug 26 2010 11:55
Jorg → Vagelio
Τωρα που το ειδα εγω ειναι καλημερα. XD
Τεσπα, νομιζω περασε πληροφορικη Αγιου Νικολαου.
Aug 26 2010 11:37
jun → Tristessa
omg μα λεω και εγω περιεργο πως εγινε αυτο με κοντα μαλλια. xD fuck τα κατεβασαν παλι .
και ο hyde δεν μ'αρεσει ξανθος. νομιζω πως του παει πολυ περισσοτερο το καστανο.ασχετο καπως αλλα καπου ηθελα να το πω xD
εσυ τι λες?
Aug 26 2010 06:38
Lucy Heartfilia → nikki2010
μια χαρά ευχαριστώ εσύ;;;; :) ναι δυστιχώς αλλά την Τρίτη επιτέλους πίσω Αθήνα :if: και μετά σχολειο *depressed*
Aug 26 2010 01:21
Napster → Hanzo
Awww τοτε παω πασο. Βεβαια βοηθαει πολυ και η εμπειρια του lvl up του Suikoden. xD Παντος σου λεω, αμα δεν κανεις lvl up δεν θα προχωρησεις καθολου. Αμα σου αρεσει (που πιστευω πως θα σου αρεσει γιατι το battle system του Last Remnant ειναι AWESOME!!!).
Υ.Γ. Σε [B]καθε [/B]boss θα θελετε lvl up. Εγω σε ενα boss δεν εκανα lvl up μονο και μονο επειδη ηθελα συνεχεια να ακουω το song του. Epic song!!! And here is the boss. :P And here is the song.
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=t8czicyLgGA[/URL]
Τα αρνητικα σχολια θα τα ακουτε μονο απο του FFtards. :P
Ολα αυτα που ειπα ειναι για το Normal Mode, μολις τερματισετε μπορειτε να το αρχισετε ξανα στο Hard Mode το οποιο θα σας παρει 1 χρονο περιπου για να το τερματισετε. xD
Το πιο σημαντικο, μακρια απο την Xbox version. xD
Aug 25 2010 23:34
Hanzo → Napster
Man εδω μιλας σε ανθρωπο που μολίς πριν μια ωρα εφτανε μια ομαδα 60 ατομων ολους τουλαχιστον 40 level. XD
Ναι για το suikoden 5 μιλαω :P Δεν μαρεσει να βλεπω κανεναν πισω οποτε τους εξελισσω ολους,και οπλα και runes και απ ολα οποτε δεν εχω προβλημα με το grinding.
Thanks για το tip παντως.
Aug 25 2010 23:28
Napster → Hanzo
Εμμμ....sorry που χωνομαι στην συζητηση σας...αλλα πρεπει να το κανω. xD Το The Last Remnant ξεκινηστε το [B]μονο αν[/B] σας αρεσει το lvl up. Αμα το βαριεστε το lvl up (και οταν λεω lvl up εννοω να χυσετε ιδρωτα και οχι 1-2 ωρες μονο :wet2:) τοτε μην προσπαθησετε να το ξεκινησετε γιατι θα το παρατησετε αμεσως.
Φχαριστω. :P
[I]From a The Last Remtard...[/I]:P
Οσο γι'αυτο που μου ειπες Hanzo, συμφωνω. Εχουν βαλει οτι playable χαρακτηρες να'νε. Πολυ ωραιο ηταν το DW 5 btw. ;p
Aug 25 2010 23:07
demonicMC → Kenny
καλησπερα φιλε μου θα ηθελα να σε ρωτησω εχεις να μου προτεινεις καποιο manga παρομοιο με το Uzumaki σε τετοια mindfuck φαση?
Aug 25 2010 22:45
DoB → mono
Mono, πέρασα Νομική Θεσσαλονίκης τελικά... :P Μια χαρά για μένα, μόνο η γκρίνια των γονιών μου τη σπάει λίγο. Σ' ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τις συμβουλές σου, πιστεύω πως πήρα τη σωστή απόφαση γι' αυτό που μου ταιριάζει. Again, thank you very much!!!!
Aug 25 2010 22:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed