Jump to content

Community Status Updates

Photo

laraska → Zoro

ο κουρορο ειναι αυτος στο αβαταρ ? βελεπεις το χαντερ χ χαντερ ε ?
Aug 27 2010 00:03
Photo

jetpilot → Zoro

Γενικοτερα ειναι οτι να ναι το moderating. Πολυ οριο. Λες ειμαστε σε στρατοπεδο ενεργουν. Το λεω εχοντας μια συγκεκριμενη πειρα σε fora. Στα manga το αφησα στο FMA αποτομα γιατι τωρα αρχιζει εξεταστικη και ετοιμαζομαι για erasmus κλπ κλπ. Το επομενο chap θα το διαβαζω καπου μακρυα :P Κατι σχετικο-ασχετο : εχθες βιαστηκα ανεπαναληπτα απο τα μελη του OM forum. Ρε αυτοι γραφουνε πιο γρηγορα απο οτι μπορω να τους τα διαβασω :P
Aug 26 2010 23:36
Photo

Vagelio → Jorg

Eίσαι απάλευτος :kakaka:. Ωραίο και το νέο παιδί βέβαια, πως το λένε αν επιτρεπέται?:ureshii: Ευχάριστω, η σχολή φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα (στο τελευταίο εξάμηνο κάνουμε και μαθήματα ψυχολογίας για να καταλάβεις XDDD) ενώ η μαμά μου λέει πως θα βρω πιο εύκολα δουλειά και με καλύτερα λεφτά σε αντίθεση με την γραφιστική. Λογικό ακούγεται... Πάω να δω κανένα ανιμε τώρα γιατί μια βδομάδα στο χωριό έκανα αποτοξίνωση. Καληνύχτα :) P.S.: Kαι εγώ πρέπει να αρχίσω να χρησιμοποιώ τόνους σιγά σιγα γιατί ειδάλως δεν διαβάζονται.
Aug 26 2010 22:32
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Και εγω απο το chimera ant και Ryodan arc το λατρεψα. Το chimera ant ειναι απλα απιστευτο, πολυ μπροστα για manga του WSJ, αλλα μου τη χαλασε που πηδηξε τα power lvls.O king αν και ισως ειναι ο καλυτερα ανεπτυγμενος shonen χαρακτηρας που εχω δει ειναι τοσο τουμπανι απο αποψη δυναμης που απλα δε στεκει. To Ryodan arc ειχε μαχες, υποθεση, χαρακτηρες για μενα ιδανικο shonen arc, με τους καλους να τα καταφερνουν επειδη ειχαν σχεδιο και οχι επειδη τους εσωσε καποιος πατερας/δασκαλος/μπαντζανακης κλπ. O Gon μου αρεσει σα πρωταγωνιστης επειδη δεν ειναι ουτε φτηνος ιδεαλιστης, ουτε looser, ουτε σπαει @@.Απλο 12χρονο που ζει τη ζωη του οπως θελει.Και ανεβηκε στα ματια μου εκει που εκλεισε το κασετοφωνο για να μην ακουσει για τη μανα του. Ο Kurapica imo ειναι exactly how a revenge oriented charachter should be. Απο οτι καταλαβα σε ξενερωσε που δεν εχει προχωρησει και τοσο πολυ και εχει καλυψει μικρο μερος της συνολικης του πορειας? Indeed λιγο ενοχλητικο, αλλα απο τομεα πλοκης (αν βλεπεις καθε arc μεμονομενα), μαχων/battle system κλπ imo ειναι σε επιπεδα OP (και ξερεις ποσο πιο πανω εχω το op απο τα περισσοτερα υπολοιπα shonen)
Aug 26 2010 22:17
Photo

Napster → Kai

Ναι αυτο ειναι ειναι ενα [I]μικρο[/I] προβληματακι. Γι' αυτο προσεχω απο 'δω και περα τι anime αρχιζω. xD Ετσι! Να καθονται!!! Εσυ εισαι το αφεντικο και οποτε θες εσυ θα τα δεις. :P Για το Embalming διαβασα τα 2 One Shot (που ειναι prequel) και μετα το κανονικο manga που ειναι publishing θα το αρχισω σε λιγες μερες μολις τελειωσω με το Slam Dunk. 4 χρονια? ο.Ο...xD Χαρα στο κουραγιο [B]του[/B]. xD Ναι, ναι ολοκληρωμενο. 1 volume ειναι. Αξιζει να το διαβασεις. Ακομα και 'γω συγκινηθηκα ειδικα στο τελευταιο chapter...Κλαμα [B]σε (Salonika[/B] style) λεω. xD Θες να στα χαρισω ολα~~~ αυτα που αγορασα? :) xD
Aug 26 2010 21:48
Photo

alxdjoiristella

kk iri sama :)
Aug 26 2010 21:31
Photo

iristellaalxdjo

To σκέφτηκα να τα μετακινήσω εγώ αλλά μετά θα έχανε την συνοχή της η κουβέντα. Anw από εδώ και στο εξής τα demotivationals στο ανάλογο thread kk? ^^
Aug 26 2010 21:20
Photo

alxdjoiristella

Iristella sama gomen gia to nhma toy Κ-ον αλλα δεν ηθελα να διπλοποσταρω τα ιδια και στα demotivational.Αμα μπορεις να τα κανεις move εκει θα ηταν καλυτερα
Aug 26 2010 21:19
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Ωπ, καλώς τον! Το τελείωσα όλο τελικά, anime 'n' manga, αλλά δεν μου άφησε τόσο θετικές εντυπώσεις όσο περίμενα. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα της σειράς πάντως ήταν, imo, πέρα από τα άπειρα hiatus και το pace που βρήκα κάπως αργό, οι στόχοι των πρωταγωνιστών: o Gon μια λίγο καλύτερη version toy Naruto μου θύμισε και ο στόχος του να βρει έναν πατέρα που, όχι μόνο τον άφησε από μικρό, αλλά δεν θέλει καν να τον συναντήσει δεν με τράβηξε τόσο (ο Ed να πούμε θα τον είχε πλακώσει στις φάπες τον Jin έτσι και τον έβρισκε, αν καθόταν καν να τον ψάξει), ο Killua είναι ο αγαπημένος μου από τους τέσσερις, αλλά δεν έχει σκοπό :/ ο Leorio ok ουσιαστικά είναι ο Usopp της παρέας, αλλά να γίνεις γιατρός σε shonen σειρά δεν μου λέει πολύ και η εκδίκηση του Kurapica καλός θα ήταν σαν στόχος, αν δεν το άφηνε μισοτελειωμένο και το έσερνε τόσο, ακόμα μέχρι σήμερα. :( Μέχρι και το Chimera Ants arc λοιπόν: Hunter Exams, Νen Τraining (το πιο βαρετό imo), Ryodan και Greed Island είχαν όλα τρομερές ιδέες μέσα τους, αλλά δεν αξιοποιήθηκαν στο έπακρο imo. Για να μην ακούγομαι κακός όμως, κόβω το ranting και λέω ότι Kuroro (εξού και το avatar) και Hisoka τα έσπαγαν και ακόμα πιο πολύ: Chimera Ants arc FTW!! :head: Αυτό θα πει arc, φτάνω εκεί από το Greed Island με μέτριες εντυπώσεις από την σειρά, αλλά με αυτό το arc το έσωσε εντελώς, έγινε fave! Ειδικά άπειρο respect στον Κing, πρέπει να είναι από τους πιο καλά αναπτυγμένους κακούς που έχω δει σε shonen (αν δεν έμοιαζε τόσο στον Cell παίζει και να είχα βάλει αυτόν για ava τώρα). Αλλά και η όλη ατμόσφαιρα horror και καταστάσεις επιβίωσης (είχαμε και μπόλικους θανάτους κεντρικών χαρακτήρων, thumbs up!), καθώς και υπόλοιποι χαρακτήρες (ο Morau πρέπει να είναι ο πιο πρωτότυπος smoke user που έχω δει σε shonen) τα έσπαγαν. Α, και κάτι άλλο που είχε καλό η σειρά ήταν οι μάχες. Πολλά έγραψα, τα υπόλοιπα στο thread αν είναι, να ξέρεις απλά ότι το τελευταίο arc το έχω σε πάρα πολύ υψηλή εκτίμηση... και ακριβώς αυτό βρήκε να κάνει τόσο μεγάλο και να το πετύχω σε hiatus, just my luck! U_U
Aug 26 2010 20:48
Photo

Zoro → didimakia

Διάβασε το τότε, μπας και αναθεωρήσεις! :hahaha: Πάντως δεν κυκλοφορούν/βρήκα πολλά καλά fanarts στο θέμα, οπότε την πάλεψα με ότι είχα. :P Joker ftw btw, all time fave char.
Aug 26 2010 20:44
Photo

Lucy Heartfilia → nikki2010

:hihi2: δεν έχεις και άδικο αλλά και πάλι.... ποίος κάθεται να διαβάσει ;;;; :sadist:
Aug 26 2010 20:35
Photo

didimakia → Zoro

Οχι μονο το avatar + sig εννοω και δεν μ'αρεσαν. ουτε το διαβασω το HxH. Με απογοητευσες αυτην την φορα :P
Aug 26 2010 20:29
Photo

Zoro → didimakia

Ελπίζω να εξαιρείς το profile που ακόμη πρέπει να το customιζάρω, αλλά πέραν αυτού why izzat? :P Διαβάζεις HxH έτσι;
Aug 26 2010 20:25
Photo

croco~boy → Zem@c

Φιλικα παντα!! -walks away-
Aug 26 2010 20:07
Photo

didimakia → Zoro

Για να πω την αληθεια δεν μου αρεσε το νεο σου σετ :/
Aug 26 2010 19:53