Jump to content

Community Status Updates

Photo

didimakia → laraska

Ευχαριστω πολυ fella. Φενεται αρκετα χρησιμο ^^
Aug 26 2010 19:42
Photo

Zem@c → croco~boy

ημουνα 100% σιγουρος οτι θα μου την ελεγς στην πορεια!..σε εχω παρατηρησει , αν καποιος σ πει κατι την εχει γ@μ_σει ... χαχα....ελπιζω ομως να βαλεις μια τελια καπου εδω :s
Aug 26 2010 19:36
Photo

Zoro → kelborn3

Δεν το λέει κανένας Oda και στο anime σου είχα απαντήσει ότι από την ταχύτητα της επίθεσης προφανώς και δεν κάθισαν να σχεδιάσουν ένα κομματάκι μάγουλου του uncle Kizaru όταν ήταν φως. It's in your mind, victory and all!! XD PS: Και μην ξεχνάμε το Berserk pwn από μένα, kukuku! :try:
Aug 26 2010 19:33
Photo

alxdjo → Erebos

Ενοειτε.Χωρις δευτερη σκεψη :)
Aug 26 2010 19:28
Photo

nikki2010 → Lucy Heartfilia

καλα ειμαι και εγω!δν θελεις ν'αρχισει τ σχολειο?προσωπικα ουτε εγω τρελαινομαι,αλλα ανυπομονω να δω τους φιλους μου!(βλεπω συνεχεια ταινιες ,σειριαλ και ανιμε,οχι οτι ειναι κακο,αλλα εχω βαρεθει οσο να'ναι:P)
Aug 26 2010 18:58
Photo

kelborn3 → Zoro

Ρε παπαρα γτ το λεει ο οντα και στο εδειξε και στο ανιμε.Αμα δεν παραδεχεσαι τα γεγονοτα δεν μπορω να σου φερω αντισταση.Και οσο το εκαναν οι τακα ηταν οι καλυτεροι.Και για να μην ξεχνας η διαφωνια ηταν αν θα το πιασουν και το επιασαν στην τελικη.Αλλο αν το σταματησαν.κυκυκυ.Δεν θα νικησεις ποτε
Aug 26 2010 18:45
Photo

Zoro → kelborn3

Ρε παρακμιακέ σπαμμερά [QUOTE]Αμα το θες και επιστημονικ το χακι σου δινει κτην δυνατοτητα να χτυπας τον αλλο στην σωματικη μορφη χωρις να απενεργοποιεις το φρουτο του.[/QUOTE] τα λόγια σου φέρνουν αντίθεση εδώ, πως γίνεται να τον χτυπάς στην σωματική του μορφή αποφεύγοντας την όλη μεταμόρφωση που έχει δεχτεί το σώμα με το DF (και πέρα από logia, πχ Luffy-rubber); Έχω την εντύπωση ότι λέμε το ίδιο πράγμα, με διαφορετικά λόγια και συνεχίζουμε just for the lulz (όχι ότι είναι κακό :P). [QUOTE] Ps Once again, i win u lose:tongue2:[/QUOTE]Δεν νίκησες και δεν υπάρχει once again! Και τις προηγούμενες φορές στα ίσα ερχόμασταν με εξαίρεση των groups του FT που όντως οι Taka τελικά το subbaran, αλλά τελικά το group που υποστήριξα εγώ μετά (Ryugan) βγήκε το καλύτερο, ενώ οι Taka το ντρόπαραν... εκεί άντε (είμαι καλός) και σου δίνω μισή νίκη. XD [QUOTE] Ps2 This is going to be once again one long argument[/QUOTE]Oh, you bet. :burningbe3:
Aug 26 2010 18:32
Photo

Mad_Hatter → Zoro

ελα ρε, περιμενα να επανελθεις για να τα πουμε κανονικα Χαιρομε που σου αρεσε το HxH αν και εγω προσωπικα το θεωρω ανετα το 2ο καλυτερο manga που περασε απο το WSJ (u know which is the first), αν και δεν εχω διαβασει ακομα το yu yu hakusho του Togashi.
Aug 26 2010 18:18
Photo

kelborn3 → Zoro

Mα δεν ακυρωνεις το devil fruit βρε καταραμενε ιταλε , που δεν παραδεχεσαι με τπ οτι εχασες .Το armor ειναι δικο σου power up που εσυ το χρησιμοποιεις εναντιων του αντιπαλου.Δεν ακυρωνεις το φρουτο του.Eσενα απλα σου επιτρεπει να τον χτυπησεις.Εχεις δεσει κομπο οτι το να εισαι λογκια και καλα σημαινει οτι οι επιθεσεις δεν μπορουν να σε περασουν.Δεν ειπε ποτε ο rayleigh οτι σου επιτρεπει να ακυρωνεις το φρουτο τοπικα.Απλα μπορεις να χτυπησεις το σωμα του σαν τον εχεις μπροστα σου.Ειναι η εικονα που σου ειχα δειξει και τοτε με τον κιζαρου και το μαγουλο.Φως ηταν και τοτε και τον εκοψε.Δεν εμφανιστηκε πουθενα κανενα μαγουλο στον αερα ξεκαρφωτα.Αμα το θες και επιστημονικ το χακι σου δινει κτην δυνατοτητα να χτυπας τον αλλο στην σωματικη μορφη χωρις να απενεργοποιεις το φρουτο του.Αφου στο λεει κα8αρα.U can capture a body u think its invincible.Ποσο πιο απλο μεταφορικο παραδειγμα να σου δωσει. [IMG]http://img843.imageshack.us/img843/2572/1242814366179.jpg[/IMG] Ps Once again, i win u lose:tongue2: Ps2 This is going to be once again one long argument
Aug 26 2010 18:14
Photo

Kai → Napster

Ωωω! Nice! +1. Άλλωτσε πάει και με τι διάθεση. Αν δεν έχεις όρεξη να συνεχίσεις κάτι, καλύτερα ν' αρχίσεις κάτι άλλο παρά να το χαντακώσεις. Το κακό είναι ότι μόλις τελειώνεις κάτι στα ongoing εμφανίζονται άλλα τόσα στο plan to watch. To Renkin το κατεβασα από bakabt και κάθεται μαζί με τα 'Get Backers', 'GTO' και 'Neuro' και κάνουν ΟΛΑ μαζί παρείτσα. xD Θες ότι έχω συνηθίσει online, θες ότι είναι τεράστια; Κάαααθονται... Το Embalming το είχα ανοίξει όταν πρωτοβγήκε μετάφραση, αλλά δε με κράστησε η αρχή. Βέβαια τότε δεν ήξερα καν ποιοανού είναι να του δώσω μια 2η ευκαιρία. Άρχισε να παίρνουμε παράδειγμα γιατί δε μας βλέπω καλά. Το χειρότερο που μου έχει πάει on-hold είναι 4 χρόνια :kakaka: και όμως δε λέει να πέσει στα dropped. Εκείιιι.... Φυσικά-φυσικά. Εξάλλου αν δεν είναι του γούστου σου δεν έχει νόημα να μπεις καν στον κόπο να το δεις εκτός κι αν σ' έχει φάει η περιέργεια. Αυτό το έχω στα plan to read! Τόσο καλό είναι; Ολοκληρωμένο, ε; Ωραία. :hehehe: Εκδηλώθηκες. :if: Ώστε εσύ αγοράσεις όλα τα magical rods και δεν μπορώ να βρ τίποτα για τη συλλογή μου. :terror2:
Aug 26 2010 17:59
Photo

laraska → didimakia

[URL]http://www.downthemall.net/[/URL] βαλε αυτο στο firefox και θα κατεβαζεις τα παντα με μια κινηση. εικονες βιδεα αρχεια κτλ
Aug 26 2010 17:41
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Θα προσπαθήσω να αντέξω, μην αργήσεις περισσότερο όμως γιατί αρχινάνε και εξεταστικές. XD Oh, that naughty Oda, έχει ξεγελάσει όλη την υφήλιο κάνοντας την να νομίζει πως πρόκειται για παιδική ιστορία. :P Εικόνα στο OP album προτείνω τπτ με Ace, να ταιριάζει και με το arc στο anime, ενώ για Bleach δεν το συζητώ, Matsumoto <3 XD (συμφωνούμε για Itachi). Set όμως δεν θες να βάλεις Robin... καλάαα. :bahhh: Αναμένω το comeback (και θα σε κάνω add με το που μπω!) λοιπόν. :) [B] EDIT:[/B] Δοκίμασε αυτή για OP album pic, ίσως χρειαστεί να την κόψεις λίγο βέβαια: [URL]http://saryth.deviantart.com/art/ACE-150154873?q=favby%3Ashafry%2F3485351&qo=38[/URL]
Aug 26 2010 17:16
Photo

Zoro → Jorg

Ψιτ, παιδί, είδα που ρωτούσες για HxH και επειδή μόλις το τελείωσα, anime 'n' manga, κατά την γνώμη μου είναι για hardcore shonen fans μόνο σειρά. Καλό, αλλά με τόσα shonen που κυκλοφορούν πια δεν είναι και τόσο τέλειο imo. Ωστόσο το τελευταίο arc, αυτό που βρίσκεται τώρα, έγινε all time fave και από τα καλύτερα που έχω διαβάσει σε shonen. Η πρότασή μου: μια βόλτα στην wikia για να διαβάσεις ότι έχει παιχτεί στο anime (στο anime τα έχουν δείξει όλα εκτός από αυτό το τελευταίο arc, οπότε δεν θα φας spoilers γι' αυτό) και μετά πιάνεις κατευθείαν μόνο αυτό το arc στο manga. :)
Aug 26 2010 17:05
Photo

iristella → Zem@c

Btw όταν σου κάνω edit σε ένα post και βάζω κάποια παραίνεση όπως στο πρώτο post του thread σου, το κάνω για να το δούν όλα τα μέλη που θα έρθουν να ψηφίσουν και να μην κάνουν το poll χάλια. Παρακαλώ μην μου βγάζεις τις παραινέσεις με edit..
Aug 26 2010 16:39
Photo

iristella → Zem@c

Λoγικό να μην ξέρεις πώς να το κάνεις καθώς μόνο τα μέλη της Τeam έχουμε δικαίωμα να κάνουμε edit τα threads. ^^ Παρακαλώ και happy postu postu.
Aug 26 2010 16:36