Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → unagi

Ο ιάπωνας που μίλησε στο τέλος δεν ήταν soooooo cute? Με το powerpoint του και το γούτσου γούτσου στυλάκι του? Και τις photos Που ήταν μέσα και μας παρουσίαζε τον εαυτό του.
Sep 26 2010 20:11
Photo

Robin-Chwan → Jorg

Ενταξει οχι 45.000. 44.999,99 παει καλυτερα. Αλλα ναι στα τελευταια επς μας αποζημιωσε.
Sep 26 2010 20:10
Photo

meidei → unagi

Κι εγώ αυτό ελπίζω. Αν και έχω γνωρίσει μαθητές γυμνασίου με περισσότερη διάθεση να μπουν σε διάλογο :/
Sep 26 2010 20:09
Photo

Jorg → Robin-Chwan

Ε καλά, όχι και 45.000. XD Η αλήθεια είναι ότι χωρίς Kamina δεν βλεπόταν τόσο ευχάριστα, αλλά στα τελευταία επεισόδια μας αποζημίωσε και με το παραπάνο.
Sep 26 2010 20:08
Photo

unagi → meidei

Τα λόγια είναι περιττά, θέλω να πιστεύω ότι ο δημιουργός το θρεντ είναι μικρής ηλικίας και δεν έχει μάθει να επιχειρηματολογεί.
Sep 26 2010 20:08
Photo

unagi → iristella

[QUOTE=iristella;431777]Anw για να πώ και εγώ λίγα πραγματάκια τα οποία άκουσα κατά Ιαπωνική εβδομάδα στο Μέγαρο Μουσικής στην ομιλία του Ιάπωνα απεσταλμένου.[/QUOTE] Ήμουν και εγώ εκεί:P [QUOTE=iristella;431777]Εκτός ίσως από το ότι έχουν την ίδια σχέση tsun tsun dere dere με τους γείτονές τους.[/QUOTE] :hihi2: Sooo true.
Sep 26 2010 20:07
Photo

meidei → unagi

Ο Κένι είναι όντως ήρωας· τέτοιες καταστάσεις αντιμετωπίζει πολύ συχνά στο φόρουμ επειδή είναι και συντονιστής αλλά διατηρεί πάντα την ψυχραιμία του, το παρατήρησα από όταν πρωτοήρθα. Εγώ όμως εκνευρίζομαι με τους ανθρώπους που πεισματικά δεν θέλουν να σκεφτούν.
Sep 26 2010 19:56
Photo

Giorgosdbz → Kenny

συνεχιζεις να ειρωνευεσαι...απλα δεν θα ασχοληθω...αμα θες να κανεις κατι στο thread μου αλλαξε το ''διαφορετικη'' (την σκοτωσα την λεξη) και κανε το ''διαφορετικοι''... ΥΓ. κανε κατι χρησιμο
Sep 26 2010 19:55
Photo

Kenny → Giorgosdbz

[QUOTE]Μου φαινεται οτι με εχεις παρει με κακο ματι...[/QUOTE]ΚΑΙ ΟΜΩΣ, όχι.[QUOTE]και εγω να σου πω την αληθεια δεν σε πολυ παω...[/QUOTE]Με πικραίνεις.
Sep 26 2010 19:52
Photo

Robin-Chwan → Jorg

Χαχα, εχω φτιαξει τετοια ομαδα στο FB (Who The Hell Do You Think I Am?) Πρεπει να πω ομως οτι μετα το επ.8 μεχρι καποια στιγμη προς το τελος η σειρα εγινε 45.000 φορες χειροτερη....
Sep 26 2010 19:51
Photo

unagi → meidei

Κάτι τέτοιες στιγμές θαυμάζω την υπομονή σας, εσένα και του kenny.
Sep 26 2010 19:49
Photo

Jorg → Robin-Chwan

Βασικά στο ttgl, δεν είχε και πολύ ποικιλία, αλλά, my vote, of course, goes to Kamina! :8): Who the hell do you think I am? XD
Sep 26 2010 19:44
Photo

Robin-Chwan → Jorg

Και απο το TTGL αγαπημενος ποιος ειναι (This is getting old :P) Το ΟΡ τελικα ολοι εκτος απο μενα το βλεπανε μικροι στο alter ε? Damn αν το εβλεπα κι εγω μπορει να ειχα αρχισει τα anime μια ωρα αρχιτερα....
Sep 26 2010 19:39
Photo

Jorg → Robin-Chwan

TTGL, έχω δει, το έχω και στα αγαπημένα μου. Αγαπημένος χαρακτήρας είναι ο Sanji. :P Μου άρεσε από τότε που το έβλεπα στο alter, ε, και οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται.
Sep 26 2010 19:37
Photo

Robin-Chwan → Jorg

Μια χαρα εισαι. Που να φτασεις στο τελος του manga να μενεις παγωτο σε καθε chap. Οταν με το καλο το τελειωσεις σου προτεινω να δεις TTGL (Tengen Toppa Gurren Lagann) Αγαπημενος χαρακτηρας so far? (Wait, lemme guess. Zoro? Sanji?)
Sep 26 2010 19:33