Community Status Updates
Jorg → Robin-Chwan
Μην ανησυχείς, θα περιμένω για το set.
DN και FT (anime και manga) τα έχω τελείωσει. Τώρα OP είμαι στο 129 εδώ και κάμποσο καιρό. Λίγο ότι έχει αρχίσει η Β λυκείου, λίγο ότι περιμένω τον αδελφό μου να φύγει για να μείνω μόνος στο σπίτι, δεν κατάφερα να το προχωρήσω και πολύ.
Sep 26 2010 19:24
Robin-Chwan → Jorg
Θα αργησει. Μολις αρχισα να ποσταρω απο τοτε που εβαλα αυτο το σετ (καταραμενο Internet. Σχεδον 10 μηνες εμεινα χωρις νετ Τ_Τ). Μετα θα κανω σετ Robin να τιμησω και το ονομα μου και το αμεσως επομενο θα ειναι ΚΗ. Ξερω μεγαλο προγραμμα αλλα τι να κανουμε...
Btw με OP, FT & DN πως τα πας? (Ναι, βαριεμαι να τα γραφω ολοκληρα...)
Sep 26 2010 19:18
Napster → Jorg
Οχι νταξ. Αμα δεν το παιξω το παιχνιδι τοτε δεν θα το κρινω σιγουρα οπως κανω και με τα anime. Απλα εχω δει μερικα βιντεακια και δεν με ξετρελανε αλλα σιγουρα καποτε θα παιξω και το ΚΗ. ;)
Υ.Γ. Μονο σε ενα πραγμα οταν λεω sucks το εννοω και ολοι ξερουν σε ποιο πραγμα το λεω. :P
Sep 26 2010 19:17
iristella
→
Revan
Aν βρίσκεις κάποιο post το οποίο θεωρείς προκλητικό/προσβλητικό μπορείς ανά πάσα στιγμή να το κάνεις report. Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο κάτι να έχει διαφύγει της προσοχής της ομάδας.
Από την άλλη το συγκεκριμένο post που αναφέρεις είναι απάντηση σε ερώτηση μέλους που προηγήθηκε (αν και θα μπορούσε να ήταν και πιο ουσιαστικό) και είναι μέσα στα όρια.
Η κοινότητα υπάρχει εδώ και κάποια χρόνια και αν και σίγουρα δεν μπορώ να πώ ότι η team είναι αλάνθαστη, δεδομένου ότι συνεχίζει να υπάρχει και να αναπτύσσεται είναι ασφαλές να πούμε ότι γίνεται decent δουλειά. Αν κάποιος διαφωνεί μπορεί κάθε στιγμή να απευθυνθεί σε κάποια κοινότητα που να τον εκφράζει. Θα ήταν καλό όμως να ενημερωθεί καλύτερα για το τι είναι χούντα.
Sep 26 2010 19:16
Jorg → Napster
Α, νόμιζα. Το KH τα σπάει ότι και να λέτε. :P Το μόνο παιχνίδι που με έχει συγκινήσει τόσο πολύ!
Sep 26 2010 19:15
Napster → Jorg
Thanks για τα καλα σου λογια. Οντως, Napster χωρις Kenshin δεν γινετε. ;) Και θα πω KH sucks!!!! για να την σπασω σε αυτους που γραφουν εδω. :P
[spoiler]πλακα κανω :P[/spoiler]
Sep 26 2010 19:12
Robin-Chwan → Jorg
Τιποτες. Αληθεια λεω ειναι απλα υπεροχο. (+ you're a KH fan! Καποια στιγμη θα κανω και τετοιο set)
Sep 26 2010 19:12
Robin-Chwan → Jorg
Λατρευω ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο set σου. Ειναι υπεροχο, απιστευτο, φανταστικο!!!!!!!!
Sep 26 2010 19:08
Jorg → Napster
It's great, awesome, fantastic, excellent...!!!
Δεν μπορώ να φανταστώ Napster χωρίς Kenshin avatar. XD
Sep 26 2010 19:03
Revan
→
iristella
το εκανα ηδη αυτο αλλα δεν πηρα καμια απαντηση
[QUOTE=matassos;431540]/facepalm
αφου το θες ετσι..
Ναι, πρεπει να σταματησει το bleach, οσο παραπανω συνεχιζετε τοσο παραπανω υποτιμα τη νοημοσυνη των λιγων φαν που απεμειναν..:canthelp:
(δεν εχω προβλημα να σβησει καποιος admin αυτο το ποστ σαν σπαμ, δεν μπορεσα να κρατηθω..)[/QUOTE]
Τωρα θες να μου πεις οτι αυτο το post πηρε απαντηση, δεν ηταν spam, και δεν προσεβαλλε κανεναν?
αν θελετε να σας σεβεται το userbase του forum πρεπει να το σεβεστε και εσεις
δεν προκειται να ασχοληθω αλλο με την χουντα του anime.gr καντε delete ο,τι θελετε αφου δεν εχετε humor
Sep 26 2010 18:51
iristella
→
Revan
[QUOTE=Revan;431716]Γιατι εγιναν delete τα post μου, ενω τα posts των Matassos και Mikami εμειναν αθικτα? Εριξα τοσο πολυ το επιπεδο με το να πω στο Matassos οτι του κολλαει ενσιμα ο Oda? Ας μου απαντησει καποιος υπευθυνος πως γινεται ο Matassos να βγαινει και να λεει πως οποιος παρακολουθει Bleach εχει χαμηλη νοημοσυνη και οτι προσβαλλει και ολους τους υπολοιπους με το να ειναι fan του και να την βγαζει λαδι, ενω οποιος αστειευεται να διαγραφονται τα posts του.[/QUOTE]
Στον matassos δόθηκε απάντηση μέσα στο thread σε αυτά που έλεγε. Τα δικά σου post δεν ήταν προσβλητικά ήταν απλά spam. Παρόλαυτά το thread δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να διατυπώσεις παράπονα. Next time pm/vm μέλος της ομάδας να σου εξηγηθεί.
Sep 26 2010 18:45
Revan
→
Fingolfin
τοσα χρονια τωρα εγω με αυτην παιζω ping-pong μια χαρα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενoχλησε τοσο πολυ [trolling mode off]
αλλα νταξει αυτο παει στο καλο ολα τα υπολοιπα posts μου γιατι εγιναν delete? τοσο προκλητικα ηταν πια? εχω δει ανθρωπους να γραφουν τις ****κιες και κανεις δεν τους λεει τιποτα...
Sep 26 2010 18:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed