Jump to content

Community Status Updates

Photo

Jorg → Zoro

Τώρα πια, με το τέλος του άνιμε στο 203ο επεισόδιο, μπορείς να αρχίσεις το μάνγκα του reborn, έχοντας παραπάνω λόγους που σε ώθησαν σε αυτή τη πράξη. :P
Sep 26 2010 21:31
Photo

Warchief → aboumonkey

enjoy, είναι η αγαπημένη μου κωμωδία
Sep 26 2010 21:27
Photo

Jorg

Lol, μέσα σε μια μέρα γέμισε μια σελίδα με vms. XD
Sep 26 2010 21:27
Photo

unagi → Giorgosdbz

Τι θες να σου πω; Η άποψη μου είναι ότι αυτά που ανέφερες στο θρεντ ήταν γενικεύσεις και ότι δεν είχαν λόγο αναφοράς. Δηλαδή ποιοι λαοί δεν έτρογαν λαχανικά και κρεμμύδι;:hihi2: Αυτά που σου λέει ο Κεννυ με καλύπτουν πλήρως. Εξάλλου δεν μου αρέσει η όλη ιδέα να βρίσκουμε ομοιότητές και διαφορές ανάμεσά στους λαους. και άσε που από ότι κατάλαβα δεν συγκρίνεις νεοέλληνες με Ιάπωνες αλλά αρχαίους Ελληνες με Ιάπωνες... ποιος ο λόγος; Δεν έχω κάτι μαζί σου μην εξάπτεστε.
Sep 26 2010 21:26
Photo

aboumonkey → Warchief

Τhank you.:-)
Sep 26 2010 21:26
Photo

FingolfinRevan

Δεν ξέρω για ποια άλλα post λες. Αυτό που σου έσβησα εγώ στο είπα. Τα άλλα δεν ξέρω ούτε που τα έκανες και σβήστηκαν, ούτε ποιος moderator τα έσβησε.
Sep 26 2010 21:24
Photo

Mad_Hatter → aboumonkey

To escaflowne το ειχα κατεβασει το καλοκαιρι μαζι με το wing αλλα επειδη δεν ειχα χρονο και για τα δυο ειπα να δω μονο το wing.Μολις ξεμπερδεψω με τα διαβασματα θα το κοιταξω οπωσδηποτε. Υπερτατη Πορωση ειναι το battle angel alita.Μαζι με το devilman τα αγαπημενα μου μανγα.
Sep 26 2010 21:18
Photo

aboumonkey → Mad_Hatter

Ναι το trailer του Unicorn γ....ε απλά. Έτσι Suichi Ikeda ftw, Στο trailer του Mazinkaizer κάτι με χαλάει, ίσως το ότι οι άλλοι πιλότοι είναι όλες γυναίκες...:borednn9: Το Devilman δεν το έχω διαβάσει. Γενικότερα δε διαβάζω manga φανατικά. Με κουράζει το διάβασμα comics στον υπολογιστή. Πάντως από manga θέλω κάποια στιγμή να πιάσω το Battle Angel Alita. Πετυχαίνω κάτι εικόνες στο 4chan και μου τρέχουν τα σάλια... Escaflowne έχεις δει;
Sep 26 2010 21:15
Photo

meidei → Giorgosdbz

Κοίτα, δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κάνω quote τα ποστ που αποκαλείς τους άλλους χρήστες ξερόλες, επιδειξίες (γνώσεων πάντα) και ισχυρισμούς ότι έχουν κάτι προσωπικό με εσένα. Ελάχιστο νόημα έχει, το ανάφερα μόνο επειδή με κατηγόρησες για θάψιμο. Λες ότι έγραψες μερικά πράγματα χωρίς να ξέρεις και να υποστηρίζεις αν ισχύουν. Τότε [B]γιατί[/B] είχες αυτή την αντίδραση όταν σου είπαν ότι κάποια από αυτά δεν ισχύουν; Σε αυτό το φόρουμ, και σε αρκετά άλλα, αλλά και στην πραγματική ζωή, έχω συμμετάσχει κι εγώ σε κάποιες συζητήσεις (πολύ πρόσφατα ακόμα). Μερικές φορές είπα μεγάλες βλακείες και όταν οι άλλοι επισήμαναν τα λάθη μου ντράπηκα, παλιότερα θύμωνα κιόλας, αλλά μέσα από αυτές τις "ήττες" μου σε αντιπαραθέσεις πήρα το μήνυμα ότι δεν πρέπει να μένω σε αυτά που ξέρω, αλλά να ακούω τους άλλους και να ψάχνω να μάθω περισσότερα. Αν η άποψή μου μπορεί να καταρριφθεί με 100 διαφορετικούς τρόπους (αν και ένας μόνο αρκεί), τότε πρέπει να προσπαθήσω να την στηρίξω· αν δεν μπορώ, πάει να πει ότι ίσως τελικά να μην έχω δίκιο. Ο διάλογος μόνο καλό μας κάνει. Ακόμα και αν όλοι διαφωνούν μαζί μου, κάτι κερδίζω. Αυτή είναι η άποψή μου, και αυτό προσπαθώ να σε κάνω να δεις. Ίσως να έχω άδικο, δεν ξέρω, αλλά θα προσπαθήσω να το μάθω.
Sep 26 2010 21:13
Photo

Giorgosdbz → Kenny

οκ..καταλαβα τι εννοεις...ομως δεν βρηκα καποιο αλλο κοινο...αμα προσεξεις μοιαζουν ομως δεν υπηρξε ποτε επιρροη απο τους ελληνες στους ιαπωνες (ή το αντιθετο) τεσπα εγω ζηταω συγνωμη και απο σενα...
Sep 26 2010 21:03
Photo

Giorgosdbz → meidei

εβιρσα?? τι ύβρη ξεστομισα? ζητησα συγνωμη οκ? απλα πεταχτηκατε ολοι και λεγατε αστατα πραματα...απλα εγραψα κοινα στοιχεια χωρις να εννοω οτι ισχυουν
Sep 26 2010 21:02
Photo

meidei → Giorgosdbz

Κανένα θάψιμο. Δημόσια λέχθηκαν όσα λέχθηκαν και αφορούσαν τις πράξεις σου, αυτό που έδειξες στο συγκεκριμένο νήμα. Αντίθετα, εσύ ύβρισες άλλα μέλη που διαφώνησαν μαζί σου επειδή απλά δεν δέχεσαι ότι μπορούν να έχουν άποψη για αυτό που βλέπουν.
Sep 26 2010 21:00
Photo

Kenny → Giorgosdbz

Θέλεις λοιπόν να σεβαστούν τον κόπο σου. Απόλυτα κατανοητό. Αλλά κι εσύ ρε Γιώργο, σεβάσου πρώτος τον δικό ΣΟΥ κόπο. Τι εννοώ. Μπαίνεις που μπαίνεις στον κόπο να τα γράψεις όλα αυτά... μη βιάζεσαι. Κάνε έναν έλεγχο πρώτα να δεις κατα πόσο στέκουν πριν τα δημοσιεύσεις... διότι ειδάλλως όλος ο κόπος πάει στράφι. Θα μπορούσαμε τώρα να σε επιβραβεύουμε και να εμπλουτίζουμε το thread σου, αντί να σου λέμε που και γιατί κάνεις λάθος.
Sep 26 2010 20:59
Photo

Giorgosdbz → meidei

και εσυ φυσικα θεωρησες σωστο να πας και να με θαψεις σε αλλους χρηστες
Sep 26 2010 20:53
Photo

Giorgosdbz → Kenny

κοιτα ειναι σαν να πετανε στα σκουπιδια οτι εγραψα...και κοπιασα για να το γραψω...απο κει και περα δεν ξερω αν ισχυουν
Sep 26 2010 20:51