Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → Giorgosdbz

[QUOTE]ικανο?? :O αντρας εισαι?[/QUOTE]3.5 χρόνια που είμαι στο .aNiMe//GR, πρώτη φορά συναντώ χρήστη που με είχε περάσει για γυναίκα. :hahaha: Τώρα, στο θέμα του ορθογραφικού... ούτε εγώ το θεωρώ έγκυρο αντεπιχείρημα σ' αυτά που γράφεις, ούτε υποστηρίζω posts σαν κι αυτό, πλην όμως... το post στο οποίο αναφέρεσαι είναι μόλις ένα σε ολόκληρο το thread. Παρακολουθώ το thread από την αρχή του μέχρι τώρα, και όλοι οι υπόλοιποι εκφράζουν τη διαφωνία τους [U]με αυτά που γράφεις[/U], και όχι με την ορθογραφία σου. Οφείλω δε να παρατηρήσω ότι ούτε αυτούς τους καλοδέχτηκες στο thread.
Sep 26 2010 20:47
Photo

meidei → Giorgosdbz

Είμαι απόλυτα εντάξει με την συνείδηση μου Γιώργο· προσπάθησα πολλές φορές με τα μηνύματά μου στο νήμα σου να σε βοηθήσω να δεις πως χειρίζεσαι λάθος τη συζήτηση. Επιμένεις όμως να μην φτάνεις στην ουσία των απαντήσεων που έλαβες. Λίγα μπορούμε να κάνουμε για αυτό, αν ο ίδιος δεν το θέλεις.
Sep 26 2010 20:45
Photo

Black Kaiser → Robin-Chwan

Αν το παιχνίδι καρτών συνδιάζεται με εξελιγμένους προβολείς ολογραμμάτων πλασμάτων της κάθε κάρτας αλλά και με αρχαία αιγυπτιακή μαγεία, μια χαρά διασκεδαστική σειρά γίνεται. Είναι η μόνη σειρά που οι χαρακτήρες φαίνονται τόσο cool ενώ στέκονται σε όλη την διάρκεια της μάχης στο ίδιο σημείο. Ενώ το original το έβλεπα σε english dub, το GX το είδα στην κανονική του γλώσσα. Έμαθα πως κάποια ονόματα τα "σκοτώσανε" στο αγγλικό όπως αυτό του Ed Phoenix που το αλλάξανε για κάποιο λόγο σε "Αster" το οποίο παραπέμπει στον συμπαθέστατο και κοντό Γαλάτη ήρωα. Γενικά το YGO είναι το μοναδικό anime που έχω δει σε english dub ποτέ.
Sep 26 2010 20:42
Photo

Giorgosdbz → meidei

Αν εχεις να πεις κατι....να το πεις σε μενα..απλα τα πραματα...συγχαρητηρια σε ολους τους μαγκες του ανιμε.γρ (σαν εσενα)
Sep 26 2010 20:41
Photo

Giorgosdbz → unagi

αΑμα εχεις να πεις κατι...να το λες σε μενα...και να μην εισαι με το φτυαρακι στο χερι....
Sep 26 2010 20:40
Photo

Giorgosdbz → Kenny

ικανο?? :O αντρας εισαι? (χωρις να θελω να θειξω κατι αλλα λογο ονοματος...) τεσπα στο θεμα...αμα θεωρεις εσυ σωστο ο καθενας να ερχεται και να σχολιαζω το ορθογραφικο και να με λεει με τροπο αμορφωτο τοτε θεωρησε το...τι να σου πω...οτι ειπα το διαβασα και το εψαξα
Sep 26 2010 20:38
Photo

Kenny → Giorgosdbz

:if: Μα δεν είναι θέμα "να σου την πω" "να μου την πεις". Σε forum βρισκόμαστε, απόψεις ανταλλάζουμε. Και ναι, έχω κάνει κι εγώ λάθη, και με διόρθωσαν, και έσκυψα το κεφάλι και το παραδέχτηκα, όσο κι αν δεν με έχεις ικανό για κάτι τέτοιο. Το κλίμα δεν είναι από μόνο του βαρύ. Γίνεται βαρύ όταν δεν είσαι διατεθειμένος να βάλεις νερό στο κρασί σου κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης. Αν πολλά άτομα διαφωνούν μαζί σου, κάτι πάει στραβά.
Sep 26 2010 20:36
Photo

meidei → Kenny

Κένι, μήπως να φωνάζατε κανένα παπά, να κάνατε κανέναν εξορκισμό, τώρα τελευταία πολλοί χρήστες βλέπουν φαντάσματα :kowai:
Sep 26 2010 20:29
Photo

Giorgosdbz → Kenny

θαρρώ πως δεν υπαρχει κεννυ...Βεβαια δεν ειναι και τοσο τυχαιο που με καθε τροπο προσπαθεις να μου την πεις...τελικα βαρυ το κλιμα και δεν με σηκωνει στο ανιμε.γρ....
Sep 26 2010 20:27
Photo

Kenny → Giorgosdbz

[size=3]Θα πρέπει να σταματήσεις να βλέπεις μπροστά σου εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν. Κάνει κακό.[/size] Δεν ειρωνευόμουν πριν, ούτε ειρωνεύομαι τώρα. Μάλλον από τη δική σου μεριά ισχύει το "με έχεις πάρει με κακό μάτι". Για κάποιο μυστήριο λόγο [B]πιστεύεις[/B] ότι σε κυνηγώ όπου postάρεις με μοναδικό σκοπό να σου επιτεθώ. Δεν μπορώ να γράψω άποψη αντίθετη από τη δική σου χωρίς να το εκλάβεις σαν επίθεση. It makes no sense. Γιατί δηλαδή να μην έχω το δικαίωμα να σε διαφωνώ μαζί σου, τη στιγμή που το έχουν άλλοι; ΥΓ. Όσο για το "κάνε κάτι χρήσιμο", μην ανησυχείς... έτσι, για παράδειγμα, ανάμεσα σε διάφορα άλλα πράγματα, σήμερα έκανα merge [U]ένα thread που άνοιξες χωρίς να κάνεις πρώτα ένα search για να δεις αν προϋπάρχει[/U]. Μέχρι κεραίας την κάνω τη δουλειά μου, γι' αυτό και με βάλανε στη θέση που με βάλανε.
Sep 26 2010 20:21
Photo

iristella → unagi

Κοίτα αν άκουσες έναν ήχο σαν να δολοφονούν γάτα ήταν η δική μου εκδοχή του Kya kya kyaaaaaaa. Ρε ήταν τόσο γλύκας (ιn a totally innocent non sexual way). Δεν πήγα στα υπόλοιπα. Μόνο στα πολιτικοοικονομικο zzzzzzzzzzz θέματα λόγω σχολής XD Ναι παίζει να πήγα στα πιο βαρετά από όλους στην κοινότητα.
Sep 26 2010 20:19
Photo

Robin-Chwan → Jorg

Fave anime/manga ειναι με ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΑ διαφορα το ΟΡ. Καμμενη μεχρι το μεδουλι των κοκκαλων μου. Αυτη τη στιγμη δε βλεπω τπτ γιατι οπως ειπα ειχα καποια προβληματα με το νετ μου και επι σχεδον 10 μηνες δεν ειχα καθολου. Τωρα παω σε νεταδικα οποτε μπορω, αγοραζω τομου κλπ. Σε λιγες μερες ομως ΕΥΤΥΧΩΣ θα εχω. Αντε γιατι η υπομονη μου εχει αρχισει να εξαντληται. Τεσπα οταν με το καλο εχω νετ λεω να αρχισω Beserk γιατι το εχω υποσχεθει εδω και καιρο σε ενα παιδι και δεν εχω καταφερει ακομα να το αρχισω. Μετα βλεπουμε. Εχω μια τεραστια λιστα απο anime/manga που θελω να δω/διαβασω και θα διαλεξω κατι απο 'κει.
Sep 26 2010 20:19
Photo

Black Kaiser → Robin-Chwan

Kαλά παρατηρήσατε mrs Robin-Chwan. Kudos to you. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας ήταν η έμπνευση του δικού μου account name και όχι η ομώνυμη μπύρα όπως πολλοί στο forum πιστεύουν (έστω και αν τυχαίνει να είναι η αγαπημένη μου). Τώρα βέβαια αμφιβάλλω αν οι σεναριογράφοι του YGO GX είχαν την μπύρα στο μυαλό τους όταν βγάζανε το "ψευδώνυμο" του Ryo. Ποτέ δεν ξέρεις όμως, Ιαπωνία είναι εκεί.
Sep 26 2010 20:16
Photo

unagi → iristella

Lol ουτε καν έδωσα σημασία στην cuteness του Ιάπωνα. Είχες πάει και στην παρουσίαση σάκε που έγινε; Τώρα που το θυμήθηκα ήθελα τόσοοο να πάω και στο Ιαπωνικό κουκλοθέατρο αλλά είχαν εξαντληθεί γρήγορα τα εισιτήρια...
Sep 26 2010 20:15
Photo

Jorg → Robin-Chwan

Btw favorite anima/manga, currently watching anime/manga? :P
Sep 26 2010 20:14