Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
alxdjo
→
MisaYoshiko
Οκ κανενα θεμα.Τοτε αν ειναι θα κανονισω να παω κεντρο βραδυ.Το κιν μου το εχεις?
Σεπ 28 2010 08:27
MisaYoshiko
→
alxdjo
χαχα συνενοηση οτι να ναι.. ειμαι κεντρο και σχολαω στις 2 αλλα δεν τα εχω μαζι μου.. βραδακι?
Σεπ 28 2010 08:24
phm → Ryuji
Ευελπιστώ να ξεκινήσουμε αυτό το Σάββατο κιόλας, αρκείς φυσικά να μαζευτούν άτομα η τέλος πάντων να βολεύει τα άτομα που ενδιαφέρονται. Όπως και να χει από βδομάδα θα βρεθεί μια ευκαιρία.
Τώρα το ότι δεν ξέρεις γρι δεν είναι πρόβλημα μιας και εκτός από μένα και τον Kenny όλοι όσοι θα έρθουν δεν θα έχουν ιδέα XD. Παρόλα αυτά εγώ προτείνω όσο μπορείς να αρχίζεις να ασχολείσαι από τώρα μιας και θέλει τον χρόνο του.
Σεπ 28 2010 08:24
Anelis → unagi
:thatsit:Always search if you don't know something for certain, (άσε που τα τρολ καραδοκούν)
ΩωωωωωΩ!!!! ze cookies!!!
i have died and gone to heaven! :kawaii:
Σεπ 28 2010 08:13
alxdjo
→
MisaYoshiko
Δεν ξερω αμα μπορεις και εσυ σημερα να μου τα δωσεις.Μεσιμερακι μαλλον θα ειμαι κεντρο αλλωστε
Σεπ 28 2010 08:09
Zoro → 6Greed9
Lawl, καλό συγκρότημα ακούγεται... θα το τσεκάρω. :P
Αυτό που λες το είχα σκεφτεί κι εγώ παλιά, μάλιστα με αυτή την λογική θα μπορούσαμε να έχουμε και πιο συχνές κυκλοφορίες από το Hellsing, τόσο υλικό που έχει το Berserk, ενώ την ίδια στιγμή να είχαν και ψηλό budget, αλλά το θέμα είναι ότι το Hellsing manga έχει τελειώσει και ακόμα σέρνουν τα OVAs, φαντάσου να γίνει κάνα τέτοιο και στο Berserk, ειδικά αν πλησιάσει το manga! Θα βλέπουμε OVA κάθε 30 Φλεβάρη μετά (όπου και θα κόβουμε φλέβες)!
Οπότε δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο να γίνει animated μέχρι όσο έχουν υλικό ή γενικά κάποια αρχικά arcs πχ και μετά να διακοπεί (fillers ούτε που θέλω να σκέφτομαι για πόσες δεκαετίες θα πρέπει να βγάζουν για να καλύψουν το κενό του Miura!).
Όπως και να 'χει δεν ξέρω τι θα κάνουν αλλά θέλω να δω animated Puck! :P
Σεπ 28 2010 04:42
6Greed9 → Zoro
χεχ ναι το ειχα δει πριν λιγα χρονια.
αρκετα καλο βιντεο,γενικα μια live-action ταινια που θα σεβοταν το manga θα ηταν υπεροχο να γυριστει καποια στιγμη...
υπαρχει και power metal μπαντα που ακουει στο ονομα Bejelit και εχει θεματολογια berserk αν και εχω ακουσει μονο 1 κομματι (ακυρο αλλα ειπα να το αναφερω:P)
στα του ανιμε τωρα παλι,λογικοτερο μου φαινεται να κυκλοφορησουν OVA οπως εγινε και με το Hellsing,οχι τιποτα αλλο απλα θα φτασει το manga καποια στιγμη και μετα τι θα γινει?Fillers?επι ποσα χρονια?
:P
Σεπ 28 2010 04:21
Zoro → 6Greed9
Στην αναμονή, αυτό το έχεις δει;
[URL]http://www.vimeo.com/2740962[/URL]
Sorry αν τυχόν στο έχω ξαναδώσει κάποια άλλη στιγμή, κυριολεκτικά το έχω δώσει σε όλους και ξεχνιέμαι! XD
Σεπ 28 2010 04:07
6Greed9 → Zoro
θελουμε reboot εννοειται!
με ολα τα στοιχεια ομως του manga μεσα,οχι ********...
βεβαια δεν ξερουμε αν θα ειναι κανονικη σειρα η OVA...
ανυπομονω για περισσοτερες πληροφοριες,κανενα trailerακι κλπ να παθουμε καμια κριση!
Σεπ 28 2010 04:04
Zoro → 6Greed9
2-3 χρονάκια sounds just fine, άντε να παίρνει παράδειγμα και κάνας Μιούρας. :P
[S]Νέο Berserk-effin-anime?! Πούντο, link? Πριν αρκετό καιρό ξέρω υπήρχαν συζητήσεις για 2η season, αλλά πριν κάνα εξάμηνο ο Miura είπε ότι τελικά δεν θα υπάρξει anime... τι έγινε τελικά;[/S]
Άσε, το βρήκα στο ANN! Πω, μιλάμε για κοσμοανατρεπτικό γεγονός!
Πάντως βρήκες πουθενά αν θα είναι συνέχεια ή reboot; Ευελπιστώ πολύ στο 2ο για να έχουμε και Puck και νέο σχέδιο/animation/soundtrack, αλλά ευχαριστιέμαι και με το πρώτο!
Σεπ 28 2010 03:58
6Greed9 → Zoro
προσωπικα για μενα η πρωτη φαση,τα πρωτα 20 vol. δηλαδη περιπου,ειναι απιαστα.
Δεν βρηκα μετριο σημειο,πραγματικα τα ρουφηξα,μιλαμε για κολλημα.
απο τα πιο εθιστικα manga εβερ χαλαρα...
μετα κανει μια μικρη κοιλιτσα αλλα δεν λειπουν και οι καλες στιγμες,και τωρα στην 3η φαση οσο εχω διαβασει all hell breaks loose,δεν μπορω να στο περιγραψω ακριβως:P
παντως 2-3 χρονακια ακομα μπορει ανετα να το κρατησει μεχρι να τελειωσει πιστευω.
πιστευω εμαθες για το νεο berserk anime...
=D
Σεπ 28 2010 03:39
MisaYoshiko
→
alxdjo
αν ειναι ετσι στειλε μ μια μερα πριν να μ το θυμισεις γτ θα εχω απειρα πραγματα στο μυαλο μου εκεινο το διημερο
Σεπ 28 2010 02:50
Libertad → Nicktheartist
Ακριβώς.. Καλή επιτυχία πάντως,μιας και έχεις δύσκολη χρονιά μπροστά σου...
Σεπ 28 2010 02:43
Zoro → Robin-Chwan
Λοιπόν....
[SPOILER][IMG]http://img440.imageshack.us/img440/5043/happybirthday2.jpg[/IMG]
[COLOR=Magenta][B]HAPPY 15TH BIRTHDAY, OH MAI WAIFU!![/B][/COLOR] :hbd: :yahoo: :kyaaa:[/SPOILER]
Επέστρεψες εσύ και χάθηκα εγώ, για μερικές μέρες... gomen για την αργοπορία οπότε, δεν είναι ότι το ξέχασα. :(
[B]Welcome Back[/B] καταρχάς πάντως (where are my manners)!! Τι λέει, μόνιμη σύνδεση πια; Πείστηκαν οι γονείς;
Ω ναι, για Robin set μην ανησυχείς, με το ξεκίνημα το νέου μήνα και την επιστροφή της αγαπημένης μας σειράς θα δεις αλλαγή και από μένα στο σετ... στο γνωστό που λέγαμε παλιά! Άργησα λίγο μεν να το βάλω, μιας και ήδη έδειξε το γεγονός αυτό στο anime πια και δεν θα έχει την ίδια φάση, αλλά το θεωρώ ωραίο nonetheless και οπότε πιστεύω θα το βάλω, έστω για λίγο. Την ίδια στιγμή περίμενε κι εσύ να δεις πως θα είναι η neo-Robin, ποιος ξέρει, πιθανώς δούμε καλές αλλαγές πάνω της και πετύχεις κάνα καλό coloring-fan art! Θα σε add-άρω αυτές της μέρες με το που σε πετύχω εδώ μέσα κιόλας.
The times are A-changin', όπως έλεγε και ένας τίτλος από chapter και η αναμονή σχεδόν τελείωσε πια, λίγες μέρες ακόμα για νέο chap... stay tuned! :gotit:
Σεπ 28 2010 02:42

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται