Community Status Updates
ssj2sanji → Eleni~WaIKinG oN AiR~
XD thanks
o Ruki einai enas apo tous parapolous pou mou aresoun XDD
sure np thanks 4 the accept
Sep 28 2010 15:47
mono → Anelis
Ναι, με πιάνουν κάτι κρίσεις καλοσύνης και προσπαθώ να μην φερθώ στα ζώα σαν ζώα και κοίτα τι τραβάω...Btw είχε η ΔΕΗ διακοπή ρεύματος μέχρι τώρα! Την τρέλα μου μέσα και έχει και gossip girl σήμερα Τ_____Τ
Sep 28 2010 15:35
6Greed9 → Zoro
να σου πω δν ειμαι τοσο του power αλλα εχει ενδιαφερον.
υπαρχουν και οι beherit που γουσταρω τερμα,αλλα ειναι εντελως αλλο στυλ και γενικα δν εχουν σχεδη με berserk:P
χμ ναι ετσι ειναι.
ας καλυψουν καποια αρκ καλυτερα,παρα να το σκισουν στα φιλλερ...
καλα εχει πολλους χαρακτηρες πλεον που θα ηθελα να δω animated(πχ Farnese<3)
Sep 28 2010 15:25
Eleni~WaIKinG oN AiR~ → ssj2sanji
Ox gomenasai!!XDD
Den tha lega pote oxi se Enan gazette fan!!XDD
Enoeite oti douleuei!!
Zwntano Paradeigma esu!!XDD
Ruki's Fansevice is way EPIC!!:canthelp:
And arigatou gia to friend request!!^^
Sep 28 2010 15:12
Kenny → Adventurer
Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα κάποια ώρα. Υπόψην ότι θα πρέπει να μιλήσω με ένα ακόμα άτομο, μιας και το mahjong παίζεται με 4 (ή τον Ilpalazzo θα φέρω, ή τον Χρίστο... ελπίζω). Από μεσημέρι έως βράδυ, ό,τι σας βολεύει. Ο phm κι εγώ δεν έχουμε πρόβλημα.
Όταν λέω live, εννοώ όχι μέσω υπολογιστή και Internet, αλλά the real thing. Ο phm μόλις παρέλαβε το mahjong set που παράγγειλε. :P
Sep 28 2010 15:05
Adventurer → Kenny
Κανονικα εχω να δω μια ταινια με κατι παιδια, αλλα το Mahjong πιθανοτατα με ψηνει περισσοτερο. Για τι ωρα το λετε; Και οταν λες "live" πως ακριβως το εννοεις; :P
Sep 28 2010 14:53
Serestrum → Napster
καλο ειναι. scans δεν υπαρχουν, οποτε λιγα κεφαλαια εχουν μεταφραστει, ή δεν βγαινει καθε μηνα. εχω μπερδευτει και το εχω παρατησει.
Sep 28 2010 14:31
Napster → Serestrum
Serestrum, ερωτηση. :P Εχω διαβασει τα 2 One Shots Embalming και μου αρεσαν. Το ongoing το manga ειναι και αυτο καλο οσο τα One Shots? Να το αρχισω?
Sep 28 2010 14:26
Kenny → Adventurer
Το Σάββατο θα είσαι ελεύθερος; Θα παίξουμε mahjong live με τον phm. Είναι ευκαιρία να μάθεις.
Sep 28 2010 13:44
ssj2sanji → Eleni~WaIKinG oN AiR~
arigatooo:)
[QUOTE]Den tha lega pote oxi se[B][COLOR="Red"] mia[/COLOR][/B] Gazette fan[/QUOTE]
το fanservise δουλεύει και για τα males?XD να ρωτάω γιατί δεν είμαι "μια"...αλλα "ένας" LOL
Sep 28 2010 13:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed