Community Status Updates
Revan
→
mono
Πιστεψε με οταν μπαινω στο site αυτο που σκεφτομαι ειναι να κανω την πλακα μου οχι να την πω στο πρωτο τυχοντα... Απλα μερικες φορες trollαρομαι ευκολα και αρπαζομαι τι να κανουμε. Οσο για το οτι δεν προσφερω τπτ αυτο ειναι δικη σου αποψη νομιζω.
Sep 27 2010 23:16
Black Kaiser → DarkElf
Nah, πιο πολύ για πλάκα το κάνω, obviously. (Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να δω τι θα φέρεις μαζί σου...εε) Ούτε έχω κανένα πρόβλημα με τους όμο-τύπους απλά....
[SPOILER]μακριά απο εμένα :burningbe3:[/SPOILER]
Sep 27 2010 23:14
mono
→
Revan
Ξέρεις ποιά είναι η πλάκα? Ότι αυτά που σου είπα τα πιστεύω και σχεδόν ποτέ δεν λέω κάτι σε κάποιον για να τον αποστομώσω. Είπα την άποψη μου κρίνοντας από την συμπεριφορά σου. Από τότε που έχεις μπει δεν έχεις κάνει τίποτα παραγωγικό παρά μόνο να τη λες στον κόσμο χωρίς λόγο. Από κει και πέρα αν θες να το ανάγεις σε προσωπική βεντέτα για το ποιός θα πετάξει την καλύτερη ατάκα και θα την πει στον άλλο λες και είμαστε στο προνήπιο δικαίωμα σου ;)
Sep 27 2010 23:03
Black Kaiser → DarkElf
Ναι, τέλος για εμένα.
[SPOILER]Και απο εδώ και πέρα θα πάρω κάποια μέτρα ώστε να αποτρέψω τέτοιο ατυχές ενδεχόμενο.:smokingg:[/SPOILER]
Sep 27 2010 23:01
Revan
→
mono
αυτο μου με ενοχλει ειναι πως νομιζεις οτι "μου την ειπες" τωρα... οτι με αποστομωσες και ετσι.....
anyway stay out of my way and I'll stay out of yours, k?
Sep 27 2010 22:56
Revan
→
matassos
τοτε τι να πω good job με ειχες στειλει τελειως σε καποια φαση :P
ten out of ten
Sep 27 2010 22:53
Napster → Vagelio
Σε μενα ειναι 526mb (αλλα μαλλον επειδη εχει και τα εξωφυλλα) xD, 97 τραγουδια εχει. :P
Να μια λιστα με πολυ ωραια τραγουδακια. :)
The First Awakening
Clash of Opponents
Flamedrop
Struggle Eternal
The Young Marquis (λιγακι) :P
The City of Heroes (λιγακι)
Rolling Hills Prawling Plains
Sword Sparks
Reversal!
Swirling Sands (απο τα καλυτερα)
The Gates of Hell (ΤΟ καλυτερο) :D
Press to Victory
Turn the Tide
Out of Control (πολυ ωραιο και αυτο)
Nisus
Schismogenesis
Overture 2007 MIX
Υ.Γ. Τα περισσοτερα ειναι απο μαχες.
Περιμενω εντυπωσεις. :)
Sep 27 2010 22:52
Ryuji → phm
Hey Nick πως πάει; Λοιπόν για το Mahjong που έλεγες, θα ήθελα και 'γω να έρθω αν θα κάνετε κάτι ( μου έχει κινήσει την περιέργεια από καιρό) , αλλά δεν ξέρω γρι :P. So, εάν δεν έχετε πρόβλημα με τους αρχάριους ενημέρωσε με :)
Sep 27 2010 22:49
Black Kaiser → DarkElf
Τυπικός καθηγητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ και πληροφορικής. In short : ΒΛΑΚΑΣ as you said. Αντε μακάρι να το ξεφορτωθείς και αυτό.
[SPOILER]
Οχι. Ούτε καταλάθος δεν θέλω να δω. Μακριά.[/SPOILER]
Sep 27 2010 22:46
Vagelio → Napster
Τωρα ανοιξα το jdownloader και το κατεβαζω να δω και τα υπολοιπα (πω πω, 524mb, ποσα τραγουδια εχει μεσα;!:OMG3: )
Ξερω τι εννοεις, και δεν παραξενευομαι που το ακουω για το συγκεκριμενο. Αν και μετα την πεντηκοστη φορα αρχιζει να γινεται λιγο κουραστικο...:sadist:
Λοιπον, ποια κομματια μου προτινεις να πρωτοανοιξω μολις κατεβει;
Sep 27 2010 22:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed