Jump to content

Community Status Updates

Photo

Getekid → croco~boy

Aχα, οκ τότε. Το ρώτησα επειδή είναι από τους ίδιους δημιουργούς. Έχουν και παρόμοιο όνομα (Higurashi/Umineko no Naku koro ni). To Higurashi πάντως αξίζει κι αν το Umineko είναι κοντά, λογικά θα μου αρέσει. Ευχαριστώ πάντως, κάτι τέτοια ψάχνω!!!
Sep 28 2010 02:36
Photo

didimakia → zoro77

Ετσι νομιζω :D
Sep 28 2010 02:15
Photo

Zoro → Yuki-chan

Ο Kabutomaru ε; Χμμμ, θα έλεγα με το μέρος της εκδίκησης για την χαμένη αγάπη του (orochi-sama) και επομένως με όλους όσους είναι κατά του Sasuke. :P Ναι τα τελευταία του OP ήταν λίγο από τα ίδια και χωρίς πολύ suspense, αλλά πιστεύω ότι απλά προετοίμαζαν το έδαφος για το μέλλον (new world). Καλά για την Alma μην το δένεις και κόμπο ότι πεθαίνει (αν και πια half-akuma deceased zombie που ενεργοποίησε αυτοκαταστροφή είναι σχεδόν σίγουρο :p), αλλά έτσι και γίνει θα την παραδεχτώ την mangaka, θα δώσει αρκετή τραγικότητα στο θέμα... αν και τον Kanda και δεν θέλω και δεν τον βλέπω να πεθαίνει, θα τον δούμε αλλαγμένο μετά το arc κιόλας. Οπ, είσαι ήδη διαβασμένη στο FT δηλαδή, nice... χαίρομαι που σου άρεσε, πραγματικά σαν shonen το θεωρώ πολύ ευχάριστο και ανάλαφρο, ότι πρέπει συγκριτικά με τα άλλα "τέρατα". ^^ Άντε σε μερικές μέρες να δούμε και τι θα ξεφουρνίσει το neo-OP...
Sep 28 2010 01:52
Photo

zoro77 → didimakia

Πάντως πέρα από τη πλάκα είναι αληθινό αυτό?:[URL="http://www.7is7.com/otto/countdown.html?year=2010&month=9&date=29&hrs=0&ts=24&min=0&sec=0&tz=local&lang=en&show=dhms&mode=r&cdir=down&bgcolor=%23CCFFFF&fgcolor=%23000000&title=One%20Piece%20598"][COLOR=#495590]http://www.7is7.com/otto/countdown.h...%20Piece%20598[/COLOR][/URL]
Sep 28 2010 01:48
Photo

Zoro → 6Greed9

Αυτό για την τελευταία φάση μου άρεσε, οπότε αν το αρχίσω κάποια στιγμή δεν θα χρειαστεί να περιμένω για πολύ κάθε φορά τουλ (ίσως και να έχει ήδη τελειώσει ως τότε). :P Δεν το αμφισβητώ ότι θα είναι πολύ καλό για horror/splatter και suspense, αλλά σαν αντοχή στον χρόνο πως είναι; Το λέω επειδή το Berserk, παρότι διατηρεί την συνολική του ποιότητα ακόμα και ως σήμερα, σαν τα πρώτα volumes δεν είναι.
Sep 28 2010 01:30
Photo

Lord Leon → Warchief

απιο αυτά που ψιλοδιάβασα νομίζω οτι μονο εσυ και ο d.dgragon διαβάζετε και λίγο παραπέρα από τα προφανή, και χαιρομαι για το πολύ νεαρό της ηλικίας σας. τενκιου
Sep 28 2010 01:27
Photo

Warchief → Lord Leon

Δεν το γράφω στο thread επειδή είναι ψιλο-offtopic, αλλά συγχαρητήρια για την ανάλυση του Luffy :P
Sep 28 2010 01:13
Photo

Zoro → Jorg

Rofl! Να υποθέσω βρήκε πάτο με το τέλος ε; Τελείωσε με δικό του άκυρο τρόπο ή απλά το άφησε ανοιχτό για μελλοντικό sequel, με άπειρα αναπάντητα ερωτήματα; Πάντως για να το σταμάτησαν ήδη υποθέτω δεν πρέπει να είχε ικανοποιητική τηλεθέαση (εκτός κι αν πλησίασε υπερβολικά το manga)... και σαν translation groups θυμάμαι όλο το ντρόπαραν διάφοροι. Οπότε δεν το προτείνεις το anime, ε; Btw από OP-Berserk πως πάμε; (και καλά να πάθεις που γέμισες vms, never mess with OPtards XD ... επίσης το "παιδί" λίγο πιο κάτω πρόκειται για τον ίδιο :p)
Sep 28 2010 01:13
Photo

zade → Yo! Master

Xμμμ , a challenge appears.Πρέπει να σκεφτώ πολύ σοβαρά τι θα απαντήσω εδώ. Δύσκολα μου βάζεις.Α ναι.Θα βάλω Μπλούζα Κάντυ Κάντυ.Beat that!
Sep 28 2010 00:20
Photo

Ryuji → batigoal9

[QUOTE]ματια με ποδια με ξενερωνει.[/QUOTE]xD And for the record, these are TRULY big eyes [SPOILER][IMG]http://zabimaru-manga.allmyblog.com/images/zabimaru-manga/1_20080605_142144.jpg[/IMG][/SPOILER]:P Βασικά όλα τα ανιμε που προέρχονται από την Key έχουν αυτά τά χαρακτηριστικά μάτια. /slowpoke
Sep 28 2010 00:17
Photo

monoRevan

Ναι προφανώς και κάνω λάθος. Είσαι αδικημένος και εγώ τρελή. Συμφωνούμε επιτέλους.Καληνύχτα :gotit:
Sep 28 2010 00:00
Photo

Revanmono

Ενταξει πλεον την εχεις χασει την μπαλα >Όσα posts σου έχω διαβάσει τα μισά επιτίθεσαι στον Kenny και στα άλλα μισά αισθάνομαι λες και κάνεις c/p ατάκες από το /a/ Εχω διαφωνησει με τον Kenny like what 3-4 times? wtf? και τι εχω κανει copy paste απο το /a/? Τεσπα ασε να ληξει εδω περα το θεμα δεν εχω ορεξη
Sep 27 2010 23:56
Photo

monoRevan

Το να κάνεις δύσκολη τη ζωή του Kenny, της Iristella και των υπολοίπων δεν είναι αυτό ακριβώς που θα αποκαλούσα προσφορά...Δηλαδή σκέψου το ως εξής. Αυτά τα παιδιά δουλέυουν εθελοντικά για να περνάμε όλοι καλά. Ακόμα και αν κάνουν λάθη, που άνθρωποι είναι θα κάνουν, το να τους περιμένεις μονίμως στη γωνία δεν είναι και το καλύτερο. Τώρα να σου πω ψέμματα? Όσα posts σου έχω διαβάσει τα μισά επιτίθεσαι στον Kenny και στα άλλα μισά αισθάνομαι λες και κάνεις c/p ατάκες από το /a/. Γενικά ρε παιδί μου αυτό το στυλάκι : "Τα χω με το σύμπαν και όλοι είναι κακοί και εγώ ο καλός και αδικημένος" το θεωρώ λίγο παιδιάστικο και αντιπαραγωγικό. Τέσπα δεν είμαι η μαμά σου να σου πω πώς θα συμπεριφερθείς, εσύ ξέρεις καλύτερα ;)
Sep 27 2010 23:37
Photo

Revan → Eleni~WaIKinG oN AiR~

μαλλον too bad για σενα ειναι κοπελια αν ειναι ετσι οι "husbandos" σου :kakaka:
Sep 27 2010 23:19
Photo

Ryuji → ssj2sanji

Όντως το Clannad πολύ βαρύ. Αλλά είχε και πολύ χαρούμενες στιγμές + πολύ ικανοποιητικά δοσμένο τέλος (μην αρχίσω να γράφω γι αυτό θα φάω 123 σελίδες xD ). Το School είναι ακριβώς το αντίθετο οπότε άφοβα :P /slowpoke
Sep 27 2010 23:16