Community Status Updates
Anelis → BrainDeadAlive
Btw fangoria & bloody disgusting fucking rule!
Διαβάζεις dread central, day of the woman, mermaid heather και gore gore dancer?
Τα σπάνε!
Oct 24 2010 23:08
MikamiTeru → zoro77
Doumo ! Θα ελεγα και εγω μπραβο, αλλα με τα 1000 ζορια ρε παιδι μου.......
Oct 24 2010 22:58
Anelis → Black Rock
Τα ζόμπι γυρνάνε σπίτι τους το βράδυ, αφού έχουνε γεμίσει την κοιλίτσα τους με φρέσκα μυαλάααα!!! ΜΙΑΜ!
Oct 24 2010 22:54
Anelis → Tenshi
Έλα γούτσου Tenshi, μην σε παίρνει από κάτω!
Εγώ θα σε προτιμούσα και frontseat πάντως :P
True το παρακάνει πολύ και συχνά, αλλά κατ' εμέ όχι τη συγκεκριμένη φορά (at that point at least).
Oct 24 2010 22:51
Anelis → Yo! Master
Omg, massive post! I like!
Για το pop corn entertainment σε καταλαβαίνω απόλυτα. Στο κάτω κάτω διαβάζω witchblade (παλιά και Wolverine/Lady Death) και ας μην αναφέρω ορισμένα μάνγκα και σειρές τα οποία παρακολουθώ.
Ανεξάρτητα θεωρώ όσα είναι του κύρους της IDW και κάτω, χωρίς όμως αυτοεκδόσεις, φανζιν κτλ (small press όμως ναι).
Για την αυτοέκδοση υπερηρωικού κόμικ τώρα που το σκεύτομαι μάλλον στην independent σκηνή θα τα κατέτασσα, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες imo.
Εγώ τα περισσότερα κόμικ που διαβάζω είναι αγοραστά, αν και ανακάλυψα ότι πολλά από αυτά που νόμιζα ότι βρίσκονται δύσκολα στο νετ υπάρχουν μεν αλλά με λίγο περισσότερο ψάξιμο βέβαια.
Thanx για το σετάκι μου. Χαίρομαι που σου αρέσει!
Oct 24 2010 22:47
LethalMike → Anelis
[quote]Κοίτα καλό μου, δεν ξέρω τι βλέπεις στον ύπνο σου, αλλά πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις τα όνειρα από την πραγματικότητα. Δεν κάνει καλό να τα μπερδεύεις. Θα πάθεις τίποτα.[/quote]
Cool story bro.
Ακου τι λεει η ψωναρα, αλλα τι να πεις γυναικες, εγω φταιω ομως που ξεδιπλωνω τα συναισθηματα μου σαν το χαλι του παραδεισου. Και εκτος απο ποιητης ειμαι και ρομαντικος, χορευω τον χορο του αρσενικου για να δελεασω ενα "θυληκο". Αι βρε, αντε βρες τον jesus Σου. :P
Oct 24 2010 22:44
Anelis → BrainDeadAlive
Χεχ μην το λες, τουλάχιστον άλλα 2-3 άτομα θα το έχουν πιάσει άνετα. Απλά ίσως να μην είναι τόσο zombie fan girls/boys όσο εγώ :P
Zombie love to the grave and beyond!!
Oct 24 2010 22:35
Anelis → Black Rock
ααααααααα!!! σόου κιούτ!
Είχα δει και άλλη μια παρόμοια παλιάαααα..!
Oct 24 2010 22:34
Anelis → LethalMike
Κοίτα καλό μου, δεν ξέρω τι βλέπεις στον ύπνο σου, αλλά πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις τα όνειρα από την πραγματικότητα. Δεν κάνει καλό να τα μπερδεύεις. Θα πάθεις τίποτα.
Oct 24 2010 22:34
Hellraider → papp0us
Λίγα λόγια για την Overtheshoulder εσύ.Μην ακούσω πάλι τέτοια πράγματα! :P
Oct 24 2010 22:24
Kamui → Napster
Παντως μου τη δινει που το FF το παιζει η απολυτη αφεντια των RPG.
Εγω ειμαι μαζι σου.Προτιμαω breath of fire, Suikoden, Arc the lad etc.
Oct 24 2010 22:13
Napster → Kamui
Και ομως γινετε. Μπες σε κανα FF forum να δεις τα σχολια ή σε κανα Square Enix. Λενε εχει χαλια ιστορια, χαλια battle system κτλ...
Oct 24 2010 21:18
Kamui → Napster
Παντως δεν βλεπω κανεναν να το θαβει.Και αυτο που λες για το 360 και το PC ειναι σωστο
Oct 24 2010 21:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed