Community Status Updates
Anelis → iristella
[IMG]http://3.bp.blogspot.com/_O-6FNj8MeWw/StR6R3NRHaI/AAAAAAAAA-0/9lO1umLxXBw/s400/il_430xN.95350027.jpg[/IMG]
Oct 25 2010 13:52
Anelis → iristella
[IMG]http://www.thoushaltnotcovet.com/want/wp-content/uploads/2009/10/emandsprout7.jpg[/IMG]
Oct 25 2010 13:45
Anelis → LethalMike
Σε ένα μόνο; Μη σου πω 5-6.... :P
Είμαι Καλών Τεχνών, whaddaya want?
Oct 25 2010 13:42
Napster → Kamui
Κοιτα, νταξει, σιγουρα ειμαι υπερβολικος με το να λεω μαπα τα FF αλλα και παλι ειναι απο τα μεσαια-χαλια J-RPG σαν συνολο.
Τo The Legend of Dragoon παιξτω οποσδηποτε. Εχει το καλυτερο battle system στο PS1, top #5 στα γραφικα για ps1, η μουσικη του ειναι φανταστικη, οσο για τους χαρακτηρες και την ιστορια του παιχνιδιου αμα την παιξεις θα καταλαβεις γιατι το θεωρω το καλυτερο J-RPG. ;)
Oct 25 2010 13:39
Kamui → Napster
Καλη φαση.Τα FF δεν ειναι μαπα,αλλα τα suikoden συνδιαζουν RPG,Tαctics και οτι αλλο θες.Το μονο προβλημα ειναι οτι καποιος μπορει να το νικησει ευκολα παιζοντας μονο με high tiers, αν και εγω δεν παιζω ποτε ετσι.
Legend of dragoon δεν εχω παιξει αλλα ακουγετε τουλαχιστον γαματο.Κατσε να το ψαξω
Oct 25 2010 13:30
Kamui → Night Wizard Seal
Εχω αποφασισει απο το δημοτικο για θεωρητικη.
Αγγλικη φιλολογια.Ψηλες βασεις αλλα γελοιος ανταγωνισμος...
Oct 25 2010 13:25
Anelis → BrainDeadAlive
Yeps, τα άλλα 2 είναι horror blogs, εγώ διαβάζω συστηματικά καμιά εικοσαριά αλλά είπα να μη σε τρομάξω xD
Όχι ακόμα, περιμένω το έτερον ήμισυ που του έχω υποσχεθεί να το δούμε μαζί και έχω λυσάξει γιατί το έχω τόσες μέρες κατεβασμένο.. και το περίμενα να βγει και πάνω από χρόνο!
Btw Athens's screamfest/horrorfest πηγαίνεις;
Oct 25 2010 13:17
Hanzo
→
Azathoth
Nταξ,μες στα κομπλεξ αυτος ο Vegeta τοσα χρονια.Μας κουρασε αλλα ειχε τις στιγμες του.
Καλα εσενα δεν σου αρεσει ο Chaotzu?Φοβερο character design και η παρουσια του σημαινε οτι ο Tenshinhan ηταν καπου διπλα οποτε ποτε δεν με ενοχλησε.Και αν σου φανηκε γελοια η αυτοκτονια του που να εβλεπες και σε ενα tenkaichi εναντια στον Krillin που εχασε επειδη του εβαλε κατι μαθηματικα προβληματα και μπερδευτηκε.
Oct 25 2010 12:46
Jooji-san → LucyBR
You make my day Lucy with Onmyouza!!!!!Tromerh band, anwteroi apo polla megala europian bands me gunaikeia fwnhtika.Eidika to komati pou einai OP theme sto Basilisk einai ola ta lefta!\m/
PS: Sorry gia ta greek-english eimai se pc tou panepistimiou k dn exei ellinika.
Oct 25 2010 12:36
Hazuki → Serestrum
To xo dei kai distixos einai kalitero sta grafika kai fisiki apo to 4, oh well, ti na kanoume, to be or not to be ! :P
Oct 25 2010 11:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed