Jump to content

Community Status Updates

Photo

Napster → Kamui

Δεν το αγορασα, το κατεβασα. Ηθελα να το παρω για Xbox360 αλλα στο Xbox360 υπαρχει παρα πολυ προβληματα (bugs, frame drops στις μαχες) ενω στο pc ολα δουλευουν αψογα+μπορεις να κανεις recruit στην ομαδα σου, τους 7 καλυτερους παιχτες του παιχνιδιου. (οι οποιοι ειναι αντιπαλοι και οταν τους νικησεις, κανεις quests και τους κανεις recruit)
Oct 24 2010 21:08
Photo

Kamui → MangaRebel

Ευχαριστω για το support στο smoking topic,γιατι παραλιγο να με βγαλουν και φασιστα.Αν ειναι δυνατον!
Oct 24 2010 21:08
Photo

Kamui → MangaRebel

I'll gladly become your first friend from here
Oct 24 2010 21:01
Photo

Kamui → Napster

Βασικα,εσυ το βρηκες και το αγορασες απο καταστημα στην ελαδα? Γιατι μαλλον θα δυσκολευτω να το βρω. Εδω το lost odyssey δεν εχω καταφερει να βρω πουθενα... Μα τι παιζει πια μ'αυτη τη χωρα...
Oct 24 2010 20:59
Photo

Napster → Kamui

Ναι, το StrikeForce ειναι λιγακι καλυτερο. Το The Last Remnant ειναι ενα underrated φανταστικο παιχνιδι. Απλα ετυχε να το κανει η Square Enix, και οτι τιτλος βγαινει απο την Square Enix θεωρειτε μαπα εκτος απο το Final Fantasy που δεν μου αρεσει σχεδον καθολου. Γενικα δεν εχω πορωθει με κανετα Final Fantasy και ειναι κριμα τοσο ωραια παιχνιδια που εχει βγαλει η Square Enix να μην τα αναφερουν καθολου στις μερες μας. Υ.Γ. Ο αδελφος σου ειπε πως καποια στιγμη θα το αρχισει. Στο The Last Remnant πρεπει να κανεις αρκετο lvl up, ειναι δυσκολο παιχνιδι και πολυ μεγαλο αμα αρχισεις και τα side quests, τα bosses ειναι πολυ δυσκολα αλλα ολα τα υπολοιπα ειναι φανταστικα. Τα γραφικα, τα custom weapons, τα recruits που κανεις και πολλα αλλα. Πρεπει οπωσδηποτε να το δοκιμασεις και μην ακους τους αλλους που το θαβουν το παιχνιδι. Υ.Γ. 2: Αμα το αρχισεις και χρειαστεις βοηθεια, ρωτα με. ;) Το εχω τερματισει και σε λιγο θα το ξαναρχισε στο Hard Mode *(ξανα...). Friend request: accepted.
Oct 24 2010 20:33
Photo

Kamui → Napster

Μολις τσεκαρα το the last remnant και φαινεται απλα τελειο.Απο που ξεφυτρωσε και δεν το προσεξα...
Oct 24 2010 19:44
Photo

Kamui → Napster

A, ειπα κι εγω!Τελικα εχω δικιο που βριζω το 6 πριν καν το παιξω,γιατι μαλλον ειναι ακριβως οπως λεει,ακομα και αν προσπαθει να καλυψει τα κραβγαλεα αρνητικα του βαζοντας Bishounen με ασπρα μαλλια. Το strikeforce πρεπει να ειναι λιγο ποιο ενδιαφερον απο αποψης gameplay, αλλα ειναι και αυτο στο στυλ του 6 αρα μαλλον δεν ειναι για μενα. Αληθεια, το last remnant τι ακριβως ειναι?
Oct 24 2010 19:40
Photo

Botsun → Vagelio

[QUOTE]Ελπιζω να βρουμε χρονο για να βγουμε βολτα καθως θα πλησιαζουν οι διακοπες.[/QUOTE] βασικά,μπορείτε να βγείτε και πριν έρθουν οι γιορτές καποιο Παρασκευοσαββατοκύριακο για ποτο κτλ.(Tip of the day by Andronikos) [QUOTE]Παρεπιπτοντως, τα ανιμε ειναι γνωστα στην αθηνα.... ολοι οσοι βλεπουν τα σκιτσα μου αναγνωριζουν περι τινος προκειται....[/QUOTE] Believe me,δεν είναι και τόσο,απλώς εσύ ήσουν τυχερή,τι να πω κι εγω που τα "παιδιά" μου ειναι καγκουρες/hiphopαδες/ο,τι να'ναι/'αγνωστο είδος για μένα και μιλάνε μόνο για το πόσο γαματα ηταν στο λύκειο σε αντίθεση με την σχολή...:sadist: Τουλάχιστον,πουλάω μούρη σαν mod του AP στα Ιαπωνικά :8):. Εγκλιματίστηκες,καθόλου στο Μεγάλο χωριό ?
Oct 24 2010 19:12
Photo

Vagelio → Botsun

Εγινες μπαμπας βλεπω, συγχαρητηρια χαχαχαχαχαχαχ:kakaka::kakaka::kakaka: Κι εμενα στην αρχη βεβαια με ψιλουιοθετησε μια φιλη μου που της ειχα κολλησει για να μαθω περι προγραμματος και καρτων σιτησης (δεν μου ειχαν στειλει τη συνδεση ιντερνετ τοτε) κλπ αλλα τωρα ειμαστε στο ιδιο λεβελ.:ureshii: Γενικως, βρηκα πολλα καλα παιδια: Μια φιλοζωη φυσιολατρη, μια βιεντναμεζα και μια φιλιπινεζα ανιμε φανς (μου εκαναν και προτασεις για τζέι-ντοραμας), μια ευγενεστατη κοπελα που της εκανα μαθηματα φωτοσοπ (την καημμενη...) και μια εξισου ευγενεστατη κοπελα με την οποια τα ψιλολεμε στα κοινα μαθηματα και στις κενες. Και μερικες ακομα, τις λατρευω ολες τους, δινουν αξια σε αυτη την αξιολυπητη σχολη. Ελπιζω να βρουμε χρονο για να βγουμε βολτα καθως θα πλησιαζουν οι διακοπες. Παρεπιπτοντως, τα ανιμε ειναι γνωστα στην αθηνα.... ολοι οσοι βλεπουν τα σκιτσα μου αναγνωριζουν περι τινος προκειται....
Oct 24 2010 18:58
Photo

Azathoth → Strange Loop

san kenurios macbook fan thelo na ime sostos ke na min valo kamia moufa mesa (tulaxiston pros to paron :P) ime overenjoyed me tin agora mou afti, akomi ke as prepi na plirono ta kerata mou gia 1 xrono :P skeftome an pote ta katafero na paro ke to magic mouse!
Oct 24 2010 18:42
Photo

Strange Loop → Azathoth

Ναι, περιμένεις. Eκτος αν είσαι πειρατης και σε θες τόσο πολυ το iLife 11 οπότε το κατεβάζεις. [spoiler]Apple.iLife.2011.MAC.OSX-HOTiSO[/spoiler] το release name
Oct 24 2010 18:38
Photo

Azathoth → Strange Loop

well to pira meta tin proti oktovri ala den to pira apo ameriki. na perimeno mipos ke ime tixeros ke kanune kati ke gia emas tus kaimenus tus evropeus? :P
Oct 24 2010 18:35
Photo

Strange Loop → Azathoth

ποτε το πήρες, στην αμερική αν πηρες mac απο 1 οκτωβρη και μετα δικαιουσε με 7 δολλάρια το upgrade σε life 11, για ελλάδα δεν γνωρίζουμε ακόμα κατι τέτοιο. Σε ολες τις άλλες περιπτώσεις πληρωνεις κανονικα για το upgrade
Oct 24 2010 18:32
Photo

Azathoth → Strange Loop

heya, sorry gia tin enoxlisi ala exo tin entiposi pos ise fan tis apple opote borei na boreis na me helparis. agorasa prosfata ena macbook pro me to iLife 09', an thelo na paro to 11' prepi na to agoraso eksarxis olokenurio? i ginete kapio upgrade or smth?
Oct 24 2010 18:00
Photo

Zouhan → Hyuuga_Nikorasu

...you suck re. Αφού δεν υπάρχει αυτό που θες να σου πω, μ*μ* την Π*ν*χ**κ* μ**! :P Αν σκεφτώ κάτι καλύτερο θα σε πω.
Oct 24 2010 17:42