Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Napster → Kamui
Οπα, οπα!!! Δικο μου λαθος. Ηθελα να πω πως το 6 δεν ηταν καλο. Το 5 καταλαθος το εγραψα επειδη ηθελα να σου πω πως ηταν το αγαπημενο μου. xD Το 5 ειναι το καλυτερο για μενα.
Αντε να δουμε πως θα προλαβω. Θελω να παιξω το StrikeForce, Suikoden 2 και The Last Remnant...μεχ.
Οκτ 24 2010 16:49
Kamui → Napster
Ηλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι δεν σου αρεσε.Εγω το βρισκω με διαφορα το καλυτερο απ' ολα.
Οσο για το 6,δεν το εχω παιξει, αλλα πιστευω πως ηταν απλα καταστροφικο για τη σειρα.
Τα cloned movesets,οι γελοια εκκεντρικη εμφανιση μερικων χαρακτηρων,η αφαιρεση καποιων χαρακτηρων ριχνουν τον πυχη της σειρας παρα πολυ χαμηλα.
Οκτ 24 2010 16:38
jun → Tristessa
[SIZE=1](τι party thread :hmmm: λεει απο κατω κατι εχw χασει.[/SIZE])
thank you σοβαρα ομως για το λινκ!!πε8ανα στο γελιο μου ρθε και λιγο εμετος βεβαια λολ. καλα δεν ξερω τι να σου πρωτο σχολιασω απο εκει περα XDDD.
σκεφτομαι μποpεις να βγαλεις ομως συμπερασμα ασχετα αν εινα αλη8εια η' οχι πως για οσους γραφουν πολλα (πχ juka) μαλλον σημανει πως ειναι κολοπαιδα και δεν φερονται καλα στιs φανς η' σε αυτες που πανε μαζι τους. και αυτεs θυμώνουν και λενε διαφορα. αντιθετα αν για καποιον δεν λενε τιποτα απο φημες μαλλον συμπεριφέρεται πιο σωστα.ετσι μου εχει μπει ιδεα. καλα με τον juka xDDD wtf was this
Οκτ 24 2010 16:30
Gol D Asos → michael92
ωχ οντως!! εκανα βλακεια :-p !! ειχα ανοιξει και τα 2 παραθηρα για το o.p. και το εγραψα στο λαθος thread!!! ειμαι noobas ακομη!! αλλα που θα παει.........;-)
Οκτ 24 2010 16:06
Napster → Kamui
Χμμ...η αληθεια ειναι οτι προτιμω το Samurai Warriors απο το Dynasty Warriors (μονο και μονο επειδη ενδιαφερομαι περισσοτερο για την ιστορια της Ιαπωνιας ειδικα οταν προκειτε για την Feudal Japan) αλλα και το Dynasty Warriors ειναι απο τα αγαπημενα μου. Οσο για το Warriors Orochi, δεν το θεωρω disgrace to history επειδη και τα 4 clans εχουν 1 στοχο+ιστορια το παιχνιδι δεν εχει, βγαινει μονο και μονο για να διαφημιζει τους χαρακτηρες (εγω το θεωρω πολυ καλο game).
Υ.Γ. Εχω παιξει το DW5 αλλα δεν μου αρεσε και τοσο οσο για παλαιοτερα DW.
Οκτ 24 2010 14:16
Black Rock → Anelis
[IMG]http://img139.imageshack.us/img139/7470/1a7cce407e3ce863af42a0e.png[/IMG]
καλημερααααααα! Ήρθα να βάλω λίγο μοέ στη ζωή σου!
Οκτ 24 2010 13:55
BrainDeadAlive → Anelis
hahaha thank you!Εισαι απο τα λιγα ατομα που το καταλαβαινουν. XD
Zombie Love βλεπω, αυτα ειναι! :D
Οκτ 24 2010 13:49
Kamui → Napster
Εγω μεγαλωσα με DW3 και Kessen 2. Πορωθηκα, και απο τοτε αρχησα να παιρνω οτιδηποτε εβγαζε η Koei (dynasty tactics,kessen 3, samurai warriors και επειτα και romance of the three kingdoms για πιο ψαγμενη φαση).Warriors orochi δεν εχω παιξει επειδη το θεωρω λιγο disgrace to history αλλα πρεπει να ειναι ωραιο συνολο.
Y.Γ.εχεις παιξει DW6?Aν ναι, σ' αρεσε?
Οκτ 24 2010 13:29
ichigo13 → Kenny
[IMG]http://www.anime.gr/forums/customavatars/avatar2205_24.gif[/IMG]
Βασικά ρε συ σορρυ αλλά δεν ξέρω αν σου ήρθε τελικά ή αν μου απάντησες αλλά μήπως γνωρίζεις από πιο anime είναι αυτή η pic :P??
Οκτ 24 2010 13:05

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται