Community Status Updates
Napster → MikamiTeru
Links υπαρχουν αλλα μεχρι τωρα περιπου 10 επεισοδια εχω ανεβασει.
Oct 25 2010 16:28
Kamui → Lord Leon
Tι να σου πω...
Αμα το παμε ετσι οι μισοι απο εδω μεσα trolls ειναι.
Δεν καταλαβαινω γιατι πολλοι απο σας εχετε κολλησει συγκεκριμενα μαζι μου...
Αμα εκανα οποιοδηποτε κακο στο forum θα μου το ελεγαν οι moderators.
Στη θεση σου εγω θα ζητουσα συγνομμη, αλλα δεν το απαιτω.
Oct 25 2010 16:24
Napster → Kamui
Εχμ...ναι. Ειναι για ps1, υπαρχει manga (αν και στο Internet δεν υπαρχει [I]ακομα[/I]), και το παιχνιδι ειναι τεραστιο. (4 CDs)
Oct 25 2010 16:14
Lord Leon → Kamui
Tίποτα δε χρειαζεται ουτε και με ενδιαφερει να μου αποδειξεις κατι, ουτε να ξερω ποιος εισαι. Δε σε ξερω ουτε προσωπικα εχω ή κατι τέτοιο, αλλά η συμπεριφορά σου στο φορουμ οπως την ειπα περιληπτικα στο ποστ, ταυτίζεται απόλυτα με την ερμηνεια που δινει το wikipedia αν πατησεις τη λεξη [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet)"]trolling. [/URL]
[QUOTE]"Δεν σε υποχρεωσα να [B]συμφωνησεις με τις αποψεις μου[/B] και αμα πιστευεις πως [B]λεω βλακειες[/B] να μου το πεις με ενα στοιχειωδη σεβασμο."[/QUOTE]
Δε λεω πουθενα κατι τετοιο. Αντι να μου βαζεις λογια και μετα να εχεις το θρασος να μιλας για σεβασμο, πηγαινε καλυτερα να διαβασεις τι σημαινει τρολλινγκ, και αν εχεις ενστασεις στην κριση μου ελα πες τις μου. Υποδειξεις για το τι θα γραφω και κρισεις για την αντιληψη που εχω στο χιουμορ, ειναι ως και αστειες. Οσο για το ποσο χαλαρος εισαι φαινεται απο αυτο που μου εγραψες.
Oct 25 2010 16:14
Kamui → Napster
Ειχα ξεχασει οτι ειναι για PS1 και μου φανηκε μετριο σε γραφικα.Τελικα ομως πρεπει να ειναι απλα γαματο
Oct 25 2010 16:00
Ryuji → didimakia
Μπορείς να μου στείλεις το λινκ για το torrent με τα mame που βρήκες? :blingeye2:
Oct 25 2010 15:52
Kamui → Lord Leon
Συγνομμη,μπορεις να σταματησεις να λες ******** ανοιχτα πως ειμαι troll και τετοια?
Κοιταξες ποτε το profile μου να δεις ποιος ειμαι?Δεν σε υποχρεωσα να συμφωνησεις με τις αποψεις μου και αμα πιστευεις πως λεω βλακειες να μου το πεις με ενα στοιχειωδη σεβασμο.
Δεν σου φταιω εγω αν δεν μπορεις να καταλαβεις ποτε κανω humour και ποτε οχι.
Τι αλλο χρειαζεται να κανω για να αποδειξω πως ειμαι χαλαρος και φυσιολογικος ?
Oct 25 2010 15:52
Black Rock → iristella
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7uc966dxi-I[/youtube]
BL Visual Novel with cat bishies! Τι σου βρήκα πάλι!
Oct 25 2010 15:40
BrainDeadAlive → Anelis
Ohhh μλκια..Τι εγχειρηση btw? *περιεργος*
hahaha ποιο σαρεσε πιο πολυ??
Εγω νομιζω καλυτερο ηταν το τελευταιο,το φετινο.
human centipede, kako 2. xD
Oh,i see. Εγω πηγα!!απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 7+ το απογευμα ορθοστασια,γυρισα κομματια σπιτι. :P αλλα μετραγε!!!
Τι ταινιες ειδες τελευταια??
Oct 25 2010 15:28
Azathoth
→
Hanzo
to exoume pei, sta perisotera anime den tha vroume POTE kino xaraktira :P ektos ke an efthigramistoune oloi i planites ke ksafnika mou aresei kapios parapligikos akiros kobarsos, i an esena ksafnika sou aresi kanas pio normal XD
Oct 25 2010 15:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed