Community Status Updates
Anelis → BrainDeadAlive
Xεχεχεχε, εγώ στο πρώτο ήμουνα εγχειρισμένη και δεν μπόρεσα να πάω και θυμάμαι είχα τσαντιστεί.
Είχε πάει ευτυχώς όμως το έτερον ήμισυ και είχα updates ανά 2ωρο XD
Στα άλλα 2 πήγα και ofc ήμουνα συνέχεια εκεί όλες τις μέρες!
Και παραλίγο να πάμε για το Κακό 2 αλλά το σουκου που γινόταν ο πανζουρλισμός δυστυχώς δεν προλάβαμε!
Εσύ;
Oct 25 2010 14:56
Lord Leon → Anelis
αν σε βοηθαει καθολου i hate fangirls. they r so fuckin pedictable.
οσο για τα γεραματα ειναι πολυ σχετικό. ειδικα σε ενα σαιτ που ολοι διαβαζουν "μικυμαου"
Oct 25 2010 14:53
BrainDeadAlive → Anelis
hehehe nice!! xD δν 8α με τρομαζες παντως XD
Aληθεια?Εγω μαλλον θα το δω με τον κολλητο μου αυριο. Κ εγω ψηνομαι να το δω τωρα αλλα ειπαμε να το δουμε μαζι >.>
Ναι εχω παει και στα 3 ως τωρα!Εσυ??
Μηπως εκανες και το ζομπι στο Κακο 2? :P
Oct 25 2010 14:47
Anelis → Lord Leon
Σταμάτα να κάνεις ποστ ανάλογα με αυτό που έκανες στο θρεντ του καπνίσματος, γιατί θα με κάνεις fangirl και δε λέει στα γεράματα.
Oct 25 2010 14:44
Anelis → Serestrum
Nαιιιι!!! Και έναν καταπέλτη με καλαμπόκια! Και ένα αστεράκι! Και το νουφαρο-κθουλάκι! Και και και και...και τα πάνταααααα!!
Oct 25 2010 14:28
papp0us → Hellraider
lol ασε ρε που στρίβει πιο αργά και απο τον βύντρα!! Ακούω το τέρας απο πίσω, και μέχρι να γυρίσω 180+ενα ώμο για να το δώ και να το στείλω μαζί με τους φίλους του έχω τελειώσει 2 φραπέδες:P Στο Gow ήταν παρόμοια κάμερα, αλλα δεν ήταν τόοοοσο αργό
Oct 25 2010 13:58
Napster → MikamiTeru
[QUOTE=MikamiTeru;440630]Το Μακεδονια TV , εβαζε παλια Rurouni Kenshin ?[/QUOTE]
Και υπαρχουν τα επεισοδια απο το Μακεδονια TV για download αμα ενδιαφερεσε...
Oct 25 2010 13:54
Anelis → Serestrum
[IMG]http://3.bp.blogspot.com/_tOn5_43eE5Y/S7bq1ahZp5I/AAAAAAAACkw/X2_6geoHOT0/s1600/201004021221215935.jpg[/IMG]
[B]WAAAAANT![/B]
Oct 25 2010 13:54
aboumonkey → Mad_Hatter
Mεγείες το νέο σετάκι. :DΕίναι καμιά μορφή του Devilman;
Xάθηκες λίγο από το forum ή είναι ιδέα μου; Βλέπω είχες και γενέθλια, οπότε με 13 ημέρες καθυστέρηση χρόνια πολλά! XD
Aκολούθησα τη συμβουλή σου και το διάβασα. Και τώρα έρχομαι για advice. Να ασχολήθω με τα άλλα manga του Nagai που αφορούν τον Devilman ή να πάω για Mazinger, Getter Robo κλπ; Bασικά αν έχεις να προτείνεις κάτι άλλο από τον θείο Go ρίξε μια φωνή.
Oct 25 2010 13:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed