Community Status Updates
Regina → zoro77
[QUOTE=zoro77;440731]+++++++++++
Πολύ σωστή άποψη
[/QUOTE]
Επειδή έχω την εντύπωση πως θα σπάμαρα αν απαντούσα στο θρεντ μόνο και μόνο για να σε ευχαριστήσω, σε ευχαριστώ από εδώ :P
Oct 25 2010 20:25
aboumonkey → Mad_Hatter
Νομίζω έχουν τελειώσει με το [URL="http://getterrobo.blogspot.com/"]getter robo.[/URL]
Oπότε πάω βουρ για getter και mazinger.
Oct 25 2010 19:45
Kamui → Night Wizard Seal
Eιμαστε σχεδον ιδιοι,η μου φαινεται?
Και οι δικοι μου στοχοι και ενδιαφεροντα-αποψεις καπως ετσι ειναι.
Οσο για το συγγνομη,να υποθεσω πως απευθυνοσουνα στον lord leon?
Αληθεια, εσυ βρισκεις τη συμπεριφορα μου στο forum τοσο προσβλητικη?
Oct 25 2010 19:16
Night Wizard Seal → Kamui
Μμμ κοίτα. Είναι λίγο παράξενο. Για στόχους πανεπιστημίου σκέφτομαι ή ελληνική φιλολογία ή αγγλική. Αν θες να μιλήσω με "εισαγωγικά", αυτά είναι προφάσεις. Τι εννοώ. Μάλλον θα κοιτάξω μέσω της γλωσσολογία(ελληνικό τμήμα) να βρώ κάποια σύνδεση με την ιαπωνική γλώσσα. Τώρα αγγλική φιλολογία, δεν είμαι σίγουρος αν θα επέλεγα το γλωσολογικό τμήμα(αν περάσω εκεί). Αν και με βλέπω να είμα περισσότερο στην ελληνική.
Εγώ από μικρούλη παιδάκι είχα κόλλημα με την Κίνα και την Ιαπωνία. Με γοήτευαν οι πολιτισμοί και στόχος μου είναι, καθώς κάνω τις σπουδές μου, να μάθω την ιαπωνική γλώσσα στο έπακρον και μετά θα κοιτάξω να βγώ έξω. Πότε δεν ξέρω, πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι η θέση μου δεν είναι σε αυτήν την χώρα (δυστυχώς ή ευτυχώς).
Επίσης, χωρίς να θέλω να επέμβω, γράφεται [U][I][B]συγγνώμη[/B][/I][/U] :hihi2: [SPOILER]Να μην αφήσω την φιλολογική μου πινελιά :P[/SPOILER]
Oct 25 2010 18:19
Tristessa → jun
Το post του Labrokratis στο visual kei thread είχε γίνει αρχικά σ' [URL="http://anime.gr/forums/showthread.php?t=8925"]αυτό[/URL] το thread. Wank started around [URL="http://anime.gr/forums/showthread.php?t=8925&page=6"]here[/URL] [SIZE=1](VK was mentioned somewhere along there, isdgi)[/SIZE] και είχαμε και δεύτερο γύρο [URL="http://anime.gr/forums/showthread.php?t=8925&page=14"]εδώ[/URL]. /history class
Yeah, κι εμένα κάπως έτσι μου φαίνεται: αν έχεις πολλές tsunagari που δεν μπορούν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό [SIZE=1](lol, πολύ μαφιόζικο ακούστηκε αυτό)[/SIZE] ή δε φέρεσαι καλά στους fan ή έριξες χυλόπιτα σε fan θ' αναφερθείς στο Tanuki. Το αν οι φήμες θα είναι αληθινές ή όχι είναι άλλη ιστορία :hihi2:
Oct 25 2010 18:18
Mad_Hatter → aboumonkey
Ναι απο devilman ειναι το setaki.
Απο το forum εχω χαθει λιγο, λογο μειωμενου χρονου, μολις ξεφορτωσει λιγο το προγραμμα θα μπαινω πιο συχνα.
Τωρα απο τα εργα του nagai, και να ηθελες να τα διαβασεις, δεν υπαρχουν μετεφρασμενα.Ειχα αρχισει mao dante,getter robo,cutie honey,violence jack αλλα μονο σκορπια volumes/chapters που σε κοβουν στο καλυτερο.Νομιζω ειχαν αρχισει καποιοι απο το /m/ να μεταφραζουν το getter robo που ειναι μολις 5 volumes (και ελαχιστη σχεση εχουν με τα 50 επισοδια του ανιμε) αλλα δε ξερω μεχρι που εφτασαν :(
Με κυνηγαει γκαντεμια στο θεμα των scanlations, σε πολλα manga που διαβαζω προχωρανε παναργα/καθολου :(
Oct 25 2010 18:13
mono → Warchief
Εγώ απορώ πώς αυτός που κάνει το voice over κατάφερε και τα βγαλε πέρα με το σενάριο...Εγώ θα είχα πάθει έμφραγμα από τα γέλια...Παληκάρι!
Oct 25 2010 17:24
Warchief → mono
Εγώ ομολογώ ότι γέλασα όταν απείλησε να σπάσει την κάμερα ο σφίχτης! :Ρ
Oct 25 2010 17:20
mono → Warchief
Ρε τι επική εκπομπή...Έχω πεθάνει στα γέλια...Ο πόνος στο βλέμμα του πατέρα είναι όλα τα λεφτά...
Oct 25 2010 17:17
Vagelio → Botsun
Thanks για το tip αλλα τα παρασκευοσαββατοκυριακα επισκεπτομαι το σοι που τυχαινει να εχει μαζευτει σχεδον ολο στην αθηνα :hot:, αλλα που θα παει, θα βρω μια ελευθερη μερα.....
LOL, εμπλεξες και με καγκουρα; Οσο για τον χιπχοπα κανε λιγη υπομονη με τις πορωσεις του, κι εμενα ο ξαδερφος μου ασχολειται με αυτο το ειδος μουσικη και ξερω πανω κατω περι τινος προκειται :sadist: (καποια στιγμη ισως ξεκολλησει και πορωθει με την j-rock XD)
Οπως και να 'χει, σαν καλος πατερας που εισαι θα πρεπει να τα διδαξεις απο αυτην την ηλικια οτι η μονη πραγματικη αξια σε αυτον το κοσμο ειναι το japanimation :kakaka::kakaka::kakaka:, μην καθυστερεις!
Ποσο γαματα ηταν στο λυκειο; Ενταξ' δεν λεω, ωραια ηταν, αλλα αλλο να μενεις μονος σου (αυτοι προφανως μενουν ακομα με τους γονεις τους...).
Καλη συνεχεια με την σχολη ^_^
Oct 25 2010 17:16
Yo! Master → Anelis
Περίμενα τη Fantagraphics να αναφερθεί κάποια στιγμή σε αυτήν τη συζήτηση, χεχ. :)
Oct 25 2010 17:01
Hellraider → papp0us
Βασικά το GeoW ήταν γενικά άλλο στυλ και ήταν λογικό οι κινήσεις να είναι πολύ πιο γρήγορες.
Όντως όμως ένα 180 turn κουμπί α λα RE4,5 δεν θα με χάλαγε.Αλλά ειλικρινά παρότι αργή (γιατί αν το πάμε έτσι η τρίτου γενικά είναι πιο αργή από πρώτου) η Overtheshoulder μπορεί να προσφέρει φανταστική εμπειρία.Από Survival Horror μέχρι RPG(Witcher).
Oct 25 2010 16:55
Lord Leon → Kamui
Αρα να υποθέσω οτι παραδεχεσαι οτι το κανεις. Παρολαυτά θα ειμαι τιμιος μαζι σου. Οντως υπαρχουν ατομα που κατα καιρους εχουν την ιδια συμπεριφορα. Αλλοτε τους γινονται παρατηρησεις αλλοτε οχι. το αποτελεσμα για τη συζητηση ειναι το ιδιο. Εσυ αυτους θες να μιμηθεις; Η νομιζεις επειδη εχεις μια συμπαθητικη χρηση της γλωσσας και ακροβατεις στα παραθυρακια των κανονων του φορουμ οτι η "νομιμοτητα" θα σου εξασφαλισει τη συμπαθεια; Δεν εχω προβλημα με τις αποψεις σου. Η εκφραση σου ειναι εριστικη, και αν σε φτυνουν και νομιζεις οτι βρεχει δεν μπορω να βοηθησω. Αν δε σε νοιαζει να τσαντιζονται οι αλλοι αρκει να συμφωνουν μαζι σου, παλι δεν μπορω να βοηθησω. Αν μου βαζεις λογια και λες οτι λεω μαλ... και θες και συγνωμη τοτε φιλε κατεβα απο το καλαμι αν θες να μιλησουμε. Αν δεν κατέβεις και νομιζεις οτι φταινε παντα οι άλλοι, τοτε μονο τον σαρκασμο μου θα χεις και με το μπαρδον, αλλά να κι αν την απαιτεις, να κι αν δεν την απαιτεις. Οτι αλλο θες ρωτα τους μοντερεητορς εγω ειμαι 2 μηνες χρηστης δεν ειναι δουλεια μου να λυνω τα προβληματα του καθενος που εχει με τους αλλους. Μια αποψη ειχα και την ειπα. Αν σε τσαντισε, σκεψου ολους αυτους που κανεις να νιωσουν ετσι.
Επισης γραφεται [B]ΣΥΓΝΩΜΗ[/B]
Oct 25 2010 16:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed