Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Yuki-chan

Ναι, από αυτή την άποψη δίκιο έχεις, είναι σαν να ξεκίνησε το OP πάλι από την αρχή... αν τα διαβάζαμε όλα μαζεμένα τα chaps πιθανώς δεν θα χαλούσε τόσο, αλλά με την αναμονή της βδομάδας πέφτουν λίγα. :P Ναι ΟΚ δεν είναι ίδιοι οι ρόλοι που έχουν Shanks-Gildarts, απλώς ουσιαστικά είναι και οι 2 τα πρότυπα/οι χαρακτήρες που οι πρωταγωνιστές θέλουν να ξεπεράσουν κατά κάποιον τρόπο, μόνο που ο Luffy έχει και ένα extra παρελθόν με τον Shanks... φατσικά μοιάζουν αρκετά πάντως imo, το ξέρες ότι είναι και κοκκινομάλλης ο Gildarts (αν και ανοιχτό κόκκινο απ' όσο είδα, όχι σαν του Shanks); Κρίμα και πιστεύω το ξανθό του πήγαινε γάντι και δεν θα τον έκανε να μοιάζει απομίμηση. :C
Oct 26 2010 15:23
Photo

Mad_Hatter → °•πίΟu-πίΟu•°™

Καπως αργα, αλλα καλυτερα απο ποτε [QUOTE=piou-piou] Me wantz: anime+incest+ecchi/hentai+funny που να εχει μια ιστορια NAO. Κατα προτιμηση με αδερφακια :3 Μου αρεσε το Kiss x Sis, δεν μου αρεσε που δεν ειχε τελος >.< (κατι ελαφρυ ε!) [/QUOTE] Δοκιμασε το yosuga no sora, που ειναι ακομα ongoing στο 4ο επισοδιο ^^
Oct 26 2010 15:11
Photo

johntheo95 → Kenichi

δεν πιστευα οτι θα εβρισκα Kenichi fan στη θεσσαλονικη:if:Πραγματικα τα σπαει,να ρωτησω μηπως ξερεις κανενα σιτε για Kenichi φοτος??Ευχαριστω
Oct 26 2010 14:53
Photo

BrainDeadAlive → Anelis

Koκκινομαλλα σχεδιαστρια κομικ...?? :/// ποιο λες?? Εχει potential πιστευω ο τουρκος παντως.. Ισχυει,ηταν λιγο αργο, ( human cent.) δεν εδειχνε και πολλα αλλα ηταν λιγο sick το concept. Ας ελπισουμε οτι το 2ο θα δειχνει περισσοτερα. :P Για το insanitarium ειχα ακουσει ασχημα λογια απο τον αδερφο μ και μια φιλη μου που το ειχαν δει κ το απεφυγα. Fright Night ftw \m/ νομιζω ομως δεν σαρεσε εσενα ε? Και το 2ο καλο ειναι, στον κολλητο μου αρεσε περισσοτερο απο το 1ο. hahaha πρεπει να τα δεις τα guinea! Και να θυμασαι πως ειναι 7, οχι 6. Μαζι με το bonus επεισοδιο. Τελευταια εγω ειδα mirrrors 2, resident evil afterlife, altitude, night of the demons (remake), 13 hrs, Paradise Murdered, Ms 45, Who Saw Her Die? Τα καλυτερα απο αυτα για μενα ηταν Paradise Murdered και Who Saw Her Die?. Nαι??Εχεις κανενα site για 1 linked megaupload movies?Aγαπω MU. xD
Oct 26 2010 14:45
Photo

Kamui → Night Wizard Seal

OK.Χαιρομαι που μου το λες αυτο,γιατι καποια στιγμη αρχισα να αμφιβαλλω για τον ιδιο μου τον εαυτο. Οταν διαφορα παλαιοτερα μελη του forum σε αποκαλουν troll οι περισσοτεροι θα εμπιστευτουν αυτους. Φοβηθηκα πως μεχρι και μελη που συμπαθω εγω αρχισουν να αμφιβαλλουν για μενα.
Oct 26 2010 13:28
Photo

The Tragic Prince → Mad_Hatter

[youtube]r-2YUhDjOcM[/youtube]
Oct 26 2010 11:13
Photo

Serestrum → Hazuki

α, ναι. σε αυτο εχεις δικιο και οντως ειναι ξεφτυλα... φαντασου δλδ τι θα εκανε αυτη η ομαδα απο fans αν ειχε τα ζεστα λεφτακια της Sega...
Oct 26 2010 11:02
Photo

Hazukimono

Tsopa tsopa! [IMG]http://embrancesblog.com/fp-content/images/hug.jpg[/IMG]
Oct 26 2010 10:31
Photo

monoHazuki

[IMG]http://img713.imageshack.us/img713/4729/achoo001.jpg[/IMG] [LEFT][SIZE=5][B][COLOR=Magenta]~a~a~aaaaaaa~choooo~[/COLOR][/B][/SIZE] [/LEFT]
Oct 26 2010 10:15
Photo

Hazuki → Serestrum

Distixos, giati roumposan fans tin dev team, an kai tha prepe na ntrepontai, exo mia ipopsia, oti psiloxestikan alla tespa :P
Oct 26 2010 09:06
Photo

Anelis → BrainDeadAlive

Τίποτα μωρέ, απλά είχα σταφυλόκοκκο τότε. Βασικά περισσότερο μου άρεσε αυτό με την κοκκινομάλλα σχεδιάστρια κόμικ γιατί δεν το περίμενα να είναι τόσο καλό! Και τα μικρού μήκους είχαν φάση, αν και αυτός ο Τούρκος δεν μου πολυάρεσε. Κακό 2 ftw, τελικά το the human centipede ήταν λίγο βαρετό, άντε να δούμε το sequel. Τελευταία; Μμμμ Insanitarium k Fright Night i think. Το Machete στο τέλος του οποίου όπως είπα και στο θρεντ, κοιμήθηκα. Έχω κάνει ένα pause εδώ και κανά μήνα για να δω και άλλα πράγματα και δεν προλαβαίνω!! Γενικά εσύ έχεις δει τίποτα τώρα τελευταία; Χαχ, όχι αυτό δεν το ξέρω αλλά να σου πω δε μου λέει και πολλά. Υπάρχουν αρκετά site που είναι και στα Αγγλικά και είναι καλύτερα! Guinea Pig...πω πω τι μου θύμισες, ακόμα να τα δω η ιερόσυλη!
Oct 26 2010 04:43
Photo

Anelis → Yo! Master

Αμ! Είπα πιστό fangirl της (γτπ φάνγκερλ δηλαδή, εδώ το έγραψα λάθος -αλλά το διόρθωσα- ). Συστηματικά έχει από τις καλύτερες και πιο ποιοτικές εκδόσεις evar!
Oct 26 2010 04:41
Photo

odin → Lord Leon

Οπως σου ξαναπα μου ξεφευγουν~ Επιπλεον για καποιον λογο που δεν μου ειναι πολυ σαφης, ορισμενοι οροι μου βγαινουν πολυ πιο ευκολα στα αγγλικα παρα στα ελληνικα. Και ειμαι βεβαιος οτι οταν θα χρειαστει να χρησιμοποιησω αγγλικα θα μου βγαινουν τα ελληνικα :bleh: Τωρα για το αν θα μπορεις σε εναν μηνα να αποδωσεις την πτωση της κινησης στην απαγορευση του καπνισματος, να σου θυμισω οτι αν γινει ακομα πιο σφιχτη η οικονομικη πολιτικη της κυβερνησης θα ειναι ακομα πιο δυσκολο να αποδωσεις στο τσιγαρο την πτωση του τζιρου:mafia: Αν παλι κατι τετοιο δεν συμβει και παρατηρηθει περεταιρω πτωση του τζιρου σε καφετεριες κτλ δεν θα εχω προβλημα να παραδεχτω οτι το τσιγαρο θα παιζει ρολο οσον αφορα την κινηση στην (ελληνικη) αγορα.
Oct 26 2010 01:27
Photo

Lord Leon → odin

[QUOTE]Συνδυαζοντας το παραπανω με το οτι οι ερευνες σε αυτο το ζητημα σε χωρες του εξωτερικου ειναι [B]ambivalent[/B] δεν μπορω να το παρω ως δεδομενο και μεχρι να εχω πληρεστερα στοιχεια θα αμφιβαλλω.[/QUOTE] Sorry αλλά από τοτε που μου το πες (για τα αγγλικα) πεφτει το ματι μονο του πανω. xD Οσο για το θεμα με το καπνισμα, τωρα που μπηκαν τα κρυα, στα ιδια μερη παμε, θελω να δω αν θα μου λες τα ιδια και τον αλλο μηνα ;)
Oct 26 2010 00:53
Photo

laraska → bocikris94

πως τα επιασες τα αλβανικα βρε?
Oct 26 2010 00:51