Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → zoro77

Ο αλήθεια; Δύο σημεία ίδια :p Ναί από εκεί μου ήρθε η απορία. Και εγώ κατα 90% στο φιλολογικό θέλω να περάσω. :) Αθήνα σπουδάζεις;
Oct 26 2010 23:37
Photo

matassos → Anelis

[QUOTE=Anelis;441060][COLOR=Magenta][I]ειλικρινά soz Tenshi που ποστάρω αλλά πρέπει να το πω ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ Είδατε μερικοί μερικοί που βιαστήκατε να πείτε ότι δεν ξέρουμε να χάνουμε και ότι χαλάσαμε και το παιχνίδι και άλλα τέτοια όμορφα; Φάτε κουραδάκια λοιπόν! Με τόσες κατηγορίες ότι χαλάσαμε το game, ενώ θα μπορούσαμε -και λόγω εκνευρισμού που ξαφνικά γίναμε δακτυλοδεικτούμενοι ως οι "παιχνιδοχαλάστρες" imho θα ήμασταν και δικαιολογημένοι-, δεν ήρθαμε να σας το χαλάσουμε. Απλά απολαύσαμε τους όμορφους καρπούς που σπείραμε.... Και θα χάσετε όλοι! Μουαχαχαχα! RP BITCHEEEZZZZ Have fun & enjoy the rest of the game! πιςς (πλιζ αν είναι μην το διαγράψετε αλλά μεταφέρετέ το στη γενική, 'cause some things need to be said -and heard- ) [/I][/COLOR][/QUOTE] :hahaha::hahaha::hahaha: priceless :nod::nod: επρεπε να βλεπες τη φατσα μου οταν ειδα το ποστ πρωτα το δικο σου και μετα του τενσι :hihi2: τωρα το παιχνιδι παραεγινε συναρπαστικο , ωωωχ ωχχ ωχχ
Oct 26 2010 23:18
Photo

SponisAnelis

KOYFALES DOLOFONOI ME VGALATE NA MI SAS KSESKEPASW! ΚΑΙ GREEKLISH GIATI EIMAI ORGISMENOS!
Oct 26 2010 23:00
Photo

acid black cherry → meidei

χρονια πολλα για τη γιορτη σου Δμ3-σαν!:drinks:
Oct 26 2010 22:59
Photo

Lord Leon → Anelis

:respect: :hehe:
Oct 26 2010 22:57
Photo

AzathothAnelis

apo oti fenete mono emeis i nekroi to ixame katalavei ala itane too late :P orea pegmeno ala vasistikate stin ilithiotita ton alon, giati ekane bam pos itane etsi :P you win
Oct 26 2010 22:53
Photo

AzathothMaya-chan

no den ime toso kamenos :P ala eprepe na pao sti sxoli na kano scan apo ta idika scanners tis sxlis (proti fora sti zoi mou xrisimopiisa) na to peraso se flashaki ke na to fero spiti, na to peraso sto desktop ke na to anevaso :O
Oct 26 2010 22:43
Photo

Anelis → Yo! Master

Ξαναπιάσε το Black Hole. Το ξέρω ότι έχει βγει στα Ελληνικά, αλλά όσο καλή και να είναι η μετάφραση τίποτα δεν συγκρίνεται με το πρωτότυπο. Το υπόλοιπο acme είναι κυρίως από oneshot volumes οπότε όποιο και να πιάσεις καλό θα είναι. Συνιστώ το 19ο πάντως.. Jason ψάξε, έχει ιδιαίτερη αισθητική. Το castle waiting είναι κάπως...obscure για πολλούς αλλά εγώ το θεωρώ υπέροχα αστείο και παιγνιώδες. Μου θυμίζει λίγο το παραμύθι χωρίς όνομα της Ζωρζ Σαρή. Ghost World, αν και η ταινία είναι πολύ καλή, το κόμικ είναι must read. Αυτού του είδους τα εναλλακτικά πάντως είναι η...πεμπτουσία των κόμικ για εμένα! Εσύ έχεις τίποτα ανάλογα καλό να μου προτείνεις;
Oct 26 2010 22:38
Photo

Maya-chanAzathoth

εγω thank you. ειχε πολυ ενδιαφερον (αν και προς το τελος με ολα αυτα που ελεγε περι βρεφοκτονιας πηγα να πατησω ποδι). κατσε, μη μου πεις οτι το εγραψες ολο στον υπολογιστη? Ο.Ο
Oct 26 2010 22:37
Photo

zoro77 → Gol D Asos

[CENTER]κοίταξα και το yibis.com που τα έχει και σε 720p αλλά δυστυχώ απ'οτι είδα έχει από 411 και μετά[/CENTER]
Oct 26 2010 22:24
Photo

zoro77 → Gol D Asos

[URL]http://bleach-network.com/media/one-piece-anime-downloads[/URL] δοκιμασε αυτό. Κάνε λογικά register αν τα θέλεις σε full ποιότητα
Oct 26 2010 22:18
Photo

Gol D Asos → zoro77

τπτ φιλος!!! να σου πω! ξερεις που μπορω να βρω το 325 σε καλι ποιοτητα? (κατα προτιμηση σε 720p )
Oct 26 2010 21:57
Photo

Yo! Master → Anelis

Θυμάμαι να έχω διαβάσει την αρχή του [B]Black Hole[/B] a long time ago. Πάντως έχει κυκλοφορήσει & σε Ελληνική έκδοση. Έχω διαβάσει συγκεκριμένα το [B]Jimmy Corrigan, the Smartest Kid on Earth[/B] (έχει μια τάση να εμφανίζεται στις λίστες από τα *πολύ* καλά comics, ε?), όχι όμως το υπόλοιπο [B]Acme Novelty Library[/B]. Τίποτα από Jason. [B]Ghost World[/B] έχω δει την ταινία. Κάνει? ;) Το [B]Castle Waiting[/B] ομολογώ πως πρώτη φορά το ακούω. Πάντως, ναι, όταν εγώ τουλάχιστον λέω "εναλλακτικά comic" τέτοιο στυλ εννοώ. Και thanks. :)
Oct 26 2010 21:44
Photo

didimakia → Tenshi

Ε μαλλον ναι :P Τουλ τα καλυτερα θα τα εχει σιγουρα ^^
Oct 26 2010 21:35
Photo

Lord Leon → Strange Loop

[QUOTE=Strange Loop;440975]οσο για τον Πολ κάτι που ακουσα πριν: Aς είναι ελαφρύ το κοφτό μακαρόνι που θα τον σκεπάσει.:kakaka:[/QUOTE] Με εκανε βραδυατικα να πλαθω μπιφτεκια...
Oct 26 2010 21:32