Jump to content

Community Status Updates

Photo

zoro77 → Gol D Asos

thanks man.:king: Το έψαχνα για καιρό.
Oct 26 2010 21:31
Photo

LucyBR → Jooji-san

glad to be of help :3
Oct 26 2010 21:30
Photo

Gol D Asos → zoro77

ειναι απλο!! πατας pause στο βιντεακι τη στιγμη που θες και μετα πατας στο πληκτρολογιο σου το κουμπι που λεει PrtSc ! μετα ανοιγεις τη ζωραφικη και πατας paste! την διαμορφωνεις αν θες κανεισ save και ετοιμος!! ελπιζω να σε διαφωτισα!!
Oct 26 2010 20:39
Photo

Anelis → BrainDeadAlive

Έλα ρε, το Morgue Story : Sangue, Baiacu e Quadrinhos... [IMG]http://www.parana-online.com.br/media/uploads/2010/julho/01-07-10/morguestory010710.jpg[/IMG] Κοίτα, αν σου αρέσουν τα ζόμπια το insanitarium είναι καλό. Δεν ξέρω γιατί δεν τους άρεσε. Βασικά, δεν μπορώ να φανταστώ καν γιατί. Με το fright night γέλασα μεν πολύ, αλλά δεν μου φάνηκε ότι ήταν ηθελημένο εκ μέρους της ταινίας. Βαμπίρια έχει όμως, δεν μπορώ και να το μισήσω! Δεν τα έχω δει αυτά που λες, κάνε ποστάκι στο σπλατεροθρέντ να μας πεις πώς σου φάνηκαν! MU δεν χρησιμοποιώ καθόλου δυστυχώς!
Oct 26 2010 20:31
Photo

Anelis → Yo! Master

Για αρχή Black Hole, ένα από τα καλύτερα κόμικ της 10ετίας (και όχι μόνο). Όλα ή οποιοδήποτε Acme Novelty Library και γενικά ό,τι μπορείς να βρεις από Chris Ware. Είναι άνετα στο τοπ 10 ποιοτικών δημιουργών κόμικ ever. Όλα του Jason, είναι πολύ μικρά και ευκολοδιάβαστα. Ghost World αν δεν το έχεις διαβάσει ήδη ΤΡΕΧΕΙΣ. Και ένα από τα πιο αγαπημένα μου κόμικ, με εντελώς υποκειμενικά κριτήρια, το Castle Waiting της Linda Medley. Τσέκαρέ τα στο site της Fantagraphics, και αν έχεις αμφιβολίες για κάποιο ρώτα με να σου πω περισσότερα!
Oct 26 2010 20:26
Photo

The Tragic Prince → Mad_Hatter

δες τα [url]http://www.gametrailers.com/game/the-castlevania-retrospective/13944[/url]
Oct 26 2010 20:16
Photo

Yo! Master → Anelis

Καμία πρόταση τότε? :)
Oct 26 2010 19:29
Photo

Tenshi → didimakia

Βρήκα αυτό [I][B]MAME Plus + 6000 Roms + Extras Deluxe [/B][/I] που είναι 20 GB, αλλά πιστεύω πάνω κάτω τα ίδια παιχνίδια θα έχουνε. Είναι στα 93 % τώρα.... xD
Oct 26 2010 18:42
Photo

Anelisiristella

[IMG]http://static.zerochan.net/full/31/05/310281.jpg[/IMG]
Oct 26 2010 18:26
Photo

zoro77 → Gol D Asos

βασικά πως ξέρεις να παγώνεις εικόνες από βίντεο και μετά να της αντιγράφεις?
Oct 26 2010 17:42
Photo

zoro77 → Gol D Asos

επειδή είναι από τις αγαπημένες μου μάχες σου λέω ότι είναι το 325.
Oct 26 2010 17:34
Photo

Mad_Hatter → The Tragic Prince

α ρε τι παιχνιδια χανω για να μην εχω ds......... Και εντομεταξυ fire emblem manga ηθελα να βαλω και εγω την επομενη φορα που θα μου ερχοταν το trivia xd
Oct 26 2010 17:32
Photo

Gol D Asos → zoro77

thx για το like στο signature! και εμενα με χαλαει η ποιοτητα!! δεν υπαρχει σε καλυτερη δυστυχως!!το μονο που μπορω να κανω ειναι να βρω το επισοδειο και να το κατεβασω σε καλι ποιοτητα και να παρω απο εκει την εικονα αλλα δεν θυμαμαι καθολου πιο επισοδειο ειναι!! κατι θα κανω ομως θα το ψαξω!!!
Oct 26 2010 16:57
Photo

AzathothMaya-chan

[QUOTE]Πέρα από αυτό, νομίζω ότι όλοι όσοι ενδιαφέρονται για αυτή τη συζήτηση να πάνε να διαβάσουν το άρθρο του Azathoth. Περιέχει πάρα πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, και έχει αρκετά επιχειρήματα και αντεπιχειρήματα για να καλύψει τις περισσότερες θέσεις που διάβασα εδώ μέσα.[/QUOTE] thank you for reading it :'( i thought no1 did except lord leon, kai itane toso kurastiki doulia na to metafero olo afto. thank you /manly tear
Oct 26 2010 15:49
Photo

Kenichi → johntheo95

Χμμ..Συγκεκριμένα όχι φίλε μου.Τις φώτος τις βρίσκω στο [url]www.images.google.gr[/url] Πάτα kenichi Και θα σου βγάλει!Έχει πολλές
Oct 26 2010 15:34