Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → Lord Leon

χο-χο-χο
Oct 27 2010 14:58
Photo

AnelisAzathoth

Εκεί έγκειται η γοητία του παιχνιδιού, στον έλενχο αυτών που δεν το πολυσκεύτονται...εξ' άλλου εσείς είχατε και τα τιπς ως επιθεωριτές... (άσε που μερικοί από τους ζωντανούς αθώους το είχαν καταλάβει, απλά δεν μπορούσαν να πάνε κόντρα στο ρεύμα)..don't flatter yourself too much dear inspector :P χο χο χο
Oct 27 2010 14:57
Photo

Anelis → °•πίΟu-πίΟu•°™

Dear, σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, δεν θυσιάσαμε τίποτα. Εφ' όσων μας είχαν δείξει οι επιθεωρητές ήμασταν ήδη καμμένοι.
Oct 27 2010 14:54
Photo

Azathoth → Lucy Heartfilia

enois to sms? :O oh i guess np. lets just hope na ksipnisis se 30 min :P
Oct 27 2010 14:34
Photo

Gol D Asos → zoro77

καλυτερα τωρα νομιζω!!!
Oct 27 2010 14:24
Photo

zulabar → LNEnja

Καταρχας καλησπερες.Μπας και κανονισουμε κανα meeting οι otaku της Πατρας γτ χαθηκα και δεν ξερω ημερομηνιες και τα σχετικα ? Send me A.S.A.P so that i'd know :D
Oct 27 2010 13:43
Photo

Strange Loop → papous

γινε πιο ακτιβ ρε κολλητε
Oct 27 2010 13:11
Photo

Adventurer → SpirosK81

Αν ενδιαφερεσαι ακομα για την [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=4332"]αλυσιδα Cyberpunk[/URL] στειλε τα στοιχεια σου στον cm4 :)
Oct 27 2010 13:00
Photo

iristella → didimakia

Ε μα... Πάω στο ένα thread βλέπω ζητάνε αράπη για νέο Nakama και συζητάνε για το αν ο zoro με τον Kizaru είναι το ίδιο μαύροι, πάω στο άλλο βλέπω ζητάνε νάνο. It was either a LOTR joke or an AV one. XD I visualised both and I had trouble sleeping.
Oct 27 2010 12:54
Photo

Lucy Heartfilia → Azathoth

nai *drools* *heads back to bed* (btw katala8os prin diabasw to mnm s to diegrapsa.........)
Oct 27 2010 12:37
Photo

Azathoth → Lucy Heartfilia

ton leleuch se topless fash :|
Oct 27 2010 12:31
Photo

Gol D Asos → zoro77

και εγω το yibis κοιταξα πρωτο αλλα ειναι οπως λες!! ευχαριστω για το link θα το ψαξω!!! ελπιζω να το βρω!! ;-)
Oct 27 2010 12:29
Photo

didimakia → iristella

[QUOTE]Aν είναι να το κάνουμε LOTR και να μετονομαστεί το πλήρωμα σε fellowship of the strawhats ας πάρουν κανά ξωτικό με τόξο να απολαύσει και το γυναικείο κοινό λίγο fanservice. :P [I]One piece [/I]to rule [I]them all[/I], [I]One piece to find[/I] them, [I]One piece[/I] to bring [I]them all[/I] and in the darkness [I]bind[/I] them.. Ω θεοί λάλησα πρωινιάτικα με αυτά που διαβάζω και ο Tolkien στριφογυρίζει στον τάφο του. Anw για το καλό όλων μας και επειδή τα εγκεφαλικά κύτταρα δεν φυτρώνουν στα δέντρα δεν σταματάμε το spam και τα όνειρα θερινής νυχτός εδώ?[/QUOTE] Λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Oct 27 2010 10:41
Photo

Melkor → Dante80

Αφεντικό είμαι 99.99999% σίγουρος ότι έχεις γνώση της ύπαρξης του κάτωθι dvd αλλά για να είμαι σίγουρος κάνω την κίνηση και ας πέσει στο κενό βρε αδερφέ. [IMG]http://futakin.txt-nifty.com/blog/files/kenji_kawai_concert_2007_cinema_symphonys.jpg[/IMG] Περιττό νομίζω να υπερτονίσω πόσο καταπληκτικό είναι.
Oct 27 2010 09:09
Photo

Yuki-chan → Zoro

Σε αφτο εχεις δικιο...εγω τον φανταζομουν με καστανοξανθα μαλλια....τωρα ομως μιαζει πολυ με απομομιση... ύ παρόλα αυτα ομως οι χαρακτηρες σαν χαρακτηρες δεν πολυ μιαζουν μεταξι τους... ^^ τεσπα....το ξερω οτι πεφτουν λιγα αλλα τι να κανουμαι ΟΡ ειναι αυτο....θελει και λιγη αναμονη... ύ
Oct 27 2010 08:02