Community Status Updates
prostixi_nosokoma
→
laraska
φιλε οταν μιλας για fairytail παρακαλο στον πλιθιντικο.
λιπον το one piece τι σου αρεσει σαυτο δεν λεο καλο ομος ποσα εχουν βγει 400 επ τα 250 ιταν εντελος χαλια και τα ιπολιπα μετρια με γαματα ασε τις κοπελες που κλενε σινεχεια ασε τα ματια ι τιν απιστευτι βλακεια του λυυφυ και τουσ χαλια εμφανισι εχθρους . to fairytail ολα ειναι γαματα εχθρει μαχες αστεια .λιπον φαιριταιλ γαματο ονε πιεσε χαλια <κουραστικα >
Nov 01 2010 18:36
Radagast → Darthnicolas
Εγώ δεν ξεπέφτω τόσο ούτε εμπιστεύομαι εύκολα καινούριες μετριότητες... :P
Αν ξεμείνω από gintama δύσκολα θα βρω αντικαταστάτη για to comedy/parody αλλά για το action ίσως στραφώ κάποια στιγμή σε παλιότερα καλά κομμάτια που μάλλον είναι και εγγύηση, όπως το fist of the north star (που πρέπει να είναι όντως κορυφή) ή κάνα space adventure cobra. :) Ή το hikaru no go που μάλλον αξίζει από άποψης αγωνίας και mind games. Tσέκαρε αυτά αν ξέμεινες, μπορεί να κάνω κι εγώ το ίδιο κάποια στιγμή...
Nov 01 2010 18:06
Kai → Napster
Άσε! Στο τελευταί chapter ήμουν κάπως "ΌΟΟΟοοοχι!" γιατί από update μια στις τόσες, μη πω 2 τον χρόνο, εδώ ενα διάστημα το είχα ξαχάσει τελείως και δεν τσέκαρα, τόσο αργά μιλάμε. Είχαμε χαρεί κι εμείς όταν το είχαν πιάσει οι Trinity Bakuma, αλλά για ένα chapter κράτησε η χαρά, πήγε στα dropped τους. Tώρα μόνο από τους imanga αν δούμε τίποτα, οι οποίοι όντως δεν πρέπει να έχουν raw στη διάθεση τους γιατί κάνουν update αρκετά συχνά σε άλλα. Anyway... όχι τίποτα άλλο, δεν είναι και γνωστός τίτλος να περιμένουμε τίποτα official.
Για 4 chapters λέει όμως, άλλα φτάνεις 10-11 και δεν δείχνουν σχεδόν τίποτα. Αν σ' άρεσε το σχέδιο τσέκαρε και το Roll της Saizaki Ren, one shot είναι, εκεί είναι πιο γαμάτο και χρησιμοποιεί το μελάνωμα που έκανε και στο Reborn! ως assistant( αν το διαβάζεις, δε θυμάμαι να σε έχω ρωτήσει) όταν ήταν που τα σπάει. Βέβαια η ιστορία καμία σχέση.
Ναι, ευτυχώς τα άκουσα που πέσανε μέσα στην αναμπουμπούλα γιατί μετά θα ψάχναμε και τα κλειδιά. XD
Nov 01 2010 17:48
Napster → Kai
Διαβασα τα 4 chapterακια. Ενδιαφερον manga αλλα στο καλυτερο σημειο δεν υπαρχουν raw...:P [spoiler]Καλα στο 4ο chapter το συνθημα για να μπουν στο σπιτι του αδελφου της ηταν ολα τα λεφτα. "Βreasts that don't swing, aren't breasts." I loled so hard! xD [/spoiler]
Εγω μονο τον Saf520 ηξερα που καθοταν δεξια μου, τον αλλον δεν τον ηξερα. Ο Saf520 btw ειναι anti-Napster. Δηλαδη οτι μου αρεσει, λεει βλακιες για να τα μειωσει. (υπαρχει και αλλος ενας που το κανει αυτο αλλα ονοματα δεν λεμε...) xD
Well, εδω εχεις δικιο. Btw τα κλειδια επεσαν στο δρομο? Αν ναι τα βρηκατε?
Nov 01 2010 17:29
Darthnicolas → Radagast
Ρε αρχηγέ,και το Gintama μου τελειώνει σιγά σιγά...ωχ...λες να αναγκαστούμε να ξεπέσουμε σε narubleapiece???Μα έχω διαολιστεί ρε.Η τελευταία season ούτε ένα καλό action,εκτός ίσως από το Togainu no chi,το οποίο θέλω να κάτσω να δω...
Nov 01 2010 16:46
laraska
→
prostixi_nosokoma
''Για τιχον απορειες ειμαι τυπας'' ---> οχι ρε γαμωτο!
δεν σου αρεσε το ουαν πιςς και προτιμησες το φειρι τειλ ή γενικα αυτο το ειδος δεν σου αρεσε?
Nov 01 2010 16:40
Zem@c → Gol D Asos
dn me noiazei ti tha katalaboun oi alloi ..katalaba egw polu kala..... kai pligwthikes o eswterikos m kosmos... looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
gamise i eikona m etsi?..kai auti p s postara einai gamati
Nov 01 2010 14:50
Gol D Asos → Zem@c
kai poios xerei oti to exeis kanei sto xaderfaki sou? ego apla eipa oti tha itheles na to kaneis se esena!!ti mporei na katalavei kaneis apo auto? trompeeeeeeeeen
Nov 01 2010 14:42
Kamui → MikamiTeru
OK,απλως παρατηρω και εγω πως συχνα λεω καποια βιαστικα πραγματα
(οχι μονο στο site ,γενικα) τα οποια μετα συλλογιζομαι και απορω με τον εαυτο μου.
Nov 01 2010 14:31
Zem@c → Gol D Asos
[IMG]http://fc04.deviantart.net/fs8/i/2005/361/f/2/Fire_by_SirCrocodile.jpg[/IMG]
Nov 01 2010 14:18
Zem@c → zoro77
ok re ..to katalaba alla..auto p lew einai oti o wb einai mi-sugkrisimos...eides ti egine sto manga kai mexri kai tin teleutaia stigmi ederne kosmo.....kai skepsou oti einai 80+ skepsou oti exei ipatiki aneparkeia-kirrwsi apo to alkool kai skepsou oti ton karfwse o mlks o squardo me to spathi + tin anakopi p ton epiase stin mesi tou polemou.... einai thrulos apla....thnks gia tin eikona...
kanei mpam oti eimai polu fan tou wb e? xaxaxaxaxa o gol d asos pali einai fan tou ace...rwta ton poses meres tou pire na sunelthei apo to outcome tou polemou xaxaxa
Nov 01 2010 13:54
Zem@c → Gol D Asos
re troben....tha sto poun opws kai na exei.....kai esy eipes gia to tattoo.....to oti peiramatistika sto ksaderfaki m dn simainei oti tha to ekana kai egw...ok "star'? :p
Nov 01 2010 13:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed