Jump to content

Community Status Updates

Photo

zoro77 → halaros536

από το ποστ σου παρατήσα το site που βλέπεις one piece. Νομίζω αυτό το site δεν είναι το καλύτερο. Γιατί αυτή τη πληροφορία με το haki που σου έγραψα στο thread δεν την είχε και απόρησα. Γι'αυτό σου προτείνω:[URL="http://www.mangastream.com"]www.mangastream.com[/URL] +: [URL="http://www.cloudmanga.com"]www.cloudmanga.com[/URL] Το πρώτο το βγάζει πιο γρήγορα απ'όλα. Το δεύτερο τα έχει όλα τα chapters
Nov 02 2010 00:47
Photo

Darthnicolas → Radagast

Α εγώ εννοούσα μην είσαι απόλυτος σε νέες σειρές...Για τα big 3 κράξε όσο θες,μαζί σου!Απλά αν δεν έχω να δω κάνα άλλο action,θα ξεπέσω...
Nov 02 2010 00:41
Photo

Night Wizard SealAnelis

Ohh you...
Nov 02 2010 00:34
Photo

Putin → Black Rock

Harro, θέλω τα φώτα σου for once more. Μόλις άρχισα να δουλεύω το Illustrator, αλλά σε ό,τι νέο αρχείο να ανοίξω/δημιουργήσω υπάρχει [URL="http://img169.imageshack.us/img169/7563/sdasdas.png"]αυτό το ενοχλητικό πλαίσιο[/URL]. Ούτε έχω βρει τρόπο να το βγάλω απ'τη μέση ούτε μπορώ να το κάνω resize, και όταν σώζω τη δουλειά μου σώζεται μονάχα ότι υπάρχει στο πλαίσιο αυτό. Wat do?
Nov 02 2010 00:14
Photo

matassos → Anelis

ημουνα σιγουρος ομως :hahaha::hahaha:
Nov 02 2010 00:13
Photo

Radagast → Darthnicolas

Στα narubleapiece επέτρεψέ μου να είμαι. Για τα άλλα το συζητάμε. Και γω για κρυφά διαμάντια ψάχνω απλά πλέον τα βρίσκω ευκολότερα σε παλιότερα αγροτεμάχια that's all.
Nov 02 2010 00:13
Photo

zoro77 → Zem@c

ok φίλε. Πάντως φαντάζομαι κι εσένα όταν έμαθες τι έπαθε στο τέλος ο αγαπημένος σου:P. Εγώ πάντως εκείνη τη περίοδο λόγω πανελληνίων είχα αφήσει το manga [SPOILER]εκεί που ο luffy ελευθέρωσε τον ace [/SPOILER]και είχα χάσει 4 chapters. Κι εκεί που ονειρευόμουνα μπουκέτα και αποδράσεις βλέπω το τίτλο [SPOILER]'' the death of portgaz d ace'':Crying2:. Kαι όχι μόνο αυτό βλέπω και το θάνατο του whitebeard:OMG3:. Μέσα σε μια μέρα πως να αντέξω αυτά:blurah5:. Και όχι μόνο αυτά αλλά και τον luffy σε κόμμα:uhh:. [/SPOILER]Αντε γεια είπα. Ελπίζω να ήμουν παραστατικός.
Nov 01 2010 23:33
Photo

RevanKenny

μα objectionable content? when? ας μην μιλησω για το sockpuppetting, ποιος banned user νομιζεις πως ειμαι anyway?
Nov 01 2010 22:12
Photo

demonicMC → d.neko-angel

Σωστη πολυ σωστη. Ε και γω μια απο τα ιδια με τα Gundam. Παντως μια ειναι η σειρα για mecha. Code Geass απλα και κατονοητα.
Nov 01 2010 22:07
Photo

KennyRevan

Όχι. Έχω πάθει ανοσία στις 4chan canned responses.
Nov 01 2010 22:01
Photo

RevanKenny

Αν πω "COME AT ME BRO" θα χειροτερεψω τη θεση μου?
Nov 01 2010 21:57
Photo

demonicMC → d.neko-angel

χαα true true... και εμενα μου αρεσε αλλα το σταματησα για τωρα αρχισα την πρωτη σειρα Gundam. Να φανταστεις ομως παλια τα μισουσα τα mecha. εσενα γενικα σου αρεσουν?
Nov 01 2010 21:54
Photo

demonicMC → d.neko-angel

Τι ευχαριστεις? δεν υπαρχει λογος :D εσυ πως ανακαλυψες το Gigantic formula? Ειναι το μονο anime που ξερω και περιμενα οτι σχεδον κανεις μεσα στο φορουμ δεν θα ηξερε
Nov 01 2010 21:35
Photo

Lord Leon → mono

please, less drama my queen... Σκεψου και τον πληγωμενο σου συνανθρωπο. ξερεις τι ειναι να κλεβεις σε ολο το παιχνιδι και στο τελος να τον πινεις;:wallbash::lol:
Nov 01 2010 21:30
Photo

mono → Lord Leon

Ο άλλος ήταν stealth :hihi2: Ελπίζω να κατάλαβες γιατί είχαμε ξενερώσει αλλά εντάξει δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο...Αυτό το παιχνίδι μου έχει φάει τη ζωή...No seriously...Τραγική εμπειρία :nanana:
Nov 01 2010 21:26