Jump to content

Community Status Updates

Photo

Darthnicolas → Radagast

Καλά μην είσαι τόσο απόλυτος...Εγώ αν δεν δω ένα επεισόδιο ποτέ δεν λέω "αποκλείεται",γιατί υπάρχουν μερικά κρυφά διαμάντια ^_^ Π.χ. το Panty&Stocking το είχα ξεγραμμένο και μόλις είδα το 1ο επεισόδιο κόλλησα!
Nov 01 2010 21:25
Photo

demonicMC → d.neko-angel

Tο ξερω το ξερω χεχε.... αλλα κοιτα κατι μου θυμιζε εκει το μισοφεγγαρο οποτε ειπα why not καταλαβες?
Nov 01 2010 21:25
Photo

Lord Leon → mono

ok ena sta 2 piasame καλη μπαζα. βρηκα το δυσκολο, και εχασα τον αλλον (γιατι δεν επαιχζε και καθολου παναθεμα τον)
Nov 01 2010 21:20
Photo

AnelisNight Wizard Seal

It's scientifically designed to be loved my all men.... :P
Nov 01 2010 20:13
Photo

Napster → Kai

Οπως και σε μενα. Ακομα ξαχνω το novel του Kenshin... :( ;p Το Roll το κατεβαζω τωρα. Οσο για το Reborn! σιγουρα θα το αρχισω, το θεμα ειναι ποτε? Δεν θελω να αρχισω καινουργια πραγματα...προσπαθω να τελειωσω αυτα που εχω αρχισει. (και δεν ειναι λιγα...) :P Κοιτα ναι, οι μικρες σειρες ειναι η καλυτερη λυση (max 26 episodes). Για να αρχισεις καποιο anime πανω απο 26 πρεπει να παρεις ρισκο :P Ειδικα αυτα που ειναι πανω απο 100 επεισοδια...απαπαπα. Ενας θεος ξερει πως μπορεσα και ειδα ολα τα επεισοδια του One Piece. *_* Αυτο το Hayate No Gotoku εχει πολλα επεισοδια, αρα μακρυα απο μενα. xD Τωρα τελευταια φοβαμαι να αρχισω anime με πανω απο 50 επεισοδια, το τελευταιο που μπηκε στη λιστα ηταν το Hunter X Hunter για το οποιο εχω ακουσει τα καλυτερα σχολια. (αλλα να μου πεις, εδω για το Naruto ακουμε καλα σχολια αρα ειναι ψηλοfail αυτο...) xD Αυτο το καιρο βλεπω τα κλασσικα ongoing που ειχα αρχισει, απο τελειωμενες σειρες θελω να τελειωσω το Yu Yu Hakusho το οποιο τα σπαει αγρια, παει για το top 5 μου, το Saikano απο σας, αυτα...Και απο manga θελω να τελειωσω το 20th Century Boys και το Shoot! να το διαβασω μεχρι το 50o chapter (μεχρι εκει που το εβγαλε το group δηλαδη). Ε βλεπω που και που j-movies, παιχνιδια κτλ... Εσυ? Πω...και σε σενα ηταν η μερα fail? Απο το πρωι φανηκε παντως σε μενα. Αργησα το meeting, κοιμηθηκα λιγο, εχασα 2 λεωφορεια, ειχε κρυο στην προπονηση (ενας θεος ξερει πως την εβγαλα την προπονηση και ειχα πανω απο το κεφαλι μου τον coach να με φωναζει...μεχ...) Ζημιες? Τι ζημιες? :P
Nov 01 2010 20:10
Photo

Dj Manga → YuulineAMV

Τα συνιθισμενα μωρε,μαλακιζομαι,βαριεμαι,κοιμαμαι ορθια.. ο_ε Εσυ καλα?τα παιδια?
Nov 01 2010 20:02
Photo

odinmono

Damn you woman, βαλε και κανα emoticon για να μην ψαρωνουμε:hahaha:
Nov 01 2010 19:52
Photo

Kai → Napster

Άσε ναι, δεν ξέρω αν σου έχει τύχει πολλές φορές αλλά έχω μια γκαντεμιά, τα περισσότερα από αυτά που μ' αρέσεουν πολύ δεν έχουν τακτικά updates. Το Roll είναι πιο bloody, και σαν oneshot μην περιμένεις πάρα πολλά εκτός από τη μάχη, αλλά είναι οκ. Το Reborn! αν είναι το ξεκινήσεις πιάσε το manga και όχι το anime. Το manga του Gintama το έχω δει μόνο σε ένα Arc που είχα σκάσει να δω τι γίνεται, αλλά για να τα σπάει έτσι το anime σίγουρα δε θα είναι χειρότερο, πέτυχε σε καλό studio θα μου πεις. Οι μικρές σειρές είναι η καλύτερη λύση πολλές φορές γιατί δεν προλαβαίνεις να τις βαρεθείς και πολλές φορές βγαίνουν και πολύ καλύτερες από τις μεγάλες. XD Το κακό είναι όταν τις αφήνουν σε άσχετο σημείο και μετά θες κι άλλο, ειδικά σε περιπτώσεις που η μετάφραση του manga είναι πολύ πιο πίσω από τη σειρά. Πλάκα-πλακα έχω ξεμείνει κι εγώ με τα ongoing και δε λέω ν' αρχίσω τίποτα μόνη μου, έχω αρχίσει το Hayate No Gotoku με την αδερφή μου και δε μου κολλάει ν' αρχίσω κάτι που δεν έχει κωμωδία μέσα, δε θα μπορέσω να το πάρω σβάρνα. Εσύ τι βλέπεις όταν έχεις χρόνο αυτό το διάστημα; Άσε, η μέρα ήταν λίγο fail από την αρχή, με ζημιές είχε ξεκινήσει. XD
Nov 01 2010 19:42
Photo

monoodin

Καλέ ναι :hahaha: I was just playing along :hahaha: Και το τελευταίο που είπα ήταν σε φάση " Το παίζω θυμωμένη κατά της άτιμης χούντας/moderating= srs bzns " :P
Nov 01 2010 19:38
Photo

odinmono

Φανταζομαι οτι καταλαβες πως δεν δωθηκε κανε warn σε κανενα και πως οντως εκανα plaka, ε ?_?
Nov 01 2010 19:32
Photo

laraska → prostixi_nosokoma

καλα δεν ενδιαφερομαι να μιλησω για το φειρι και τα σχετικα παραμυθια. να σου προτεινω να δεις το monster ηθελα.
Nov 01 2010 19:25
Photo

Night Wizard SealAnelis

:hahaha: I don't know why, but i love you set. :hahaha:
Nov 01 2010 19:16
Photo

Napster → Kai

Μεχ...τωρα ομως θελω να διαβασω την συνεχεια...:P :P :P Δυσκολο φαινεται να το πιασει κανα group παντως... Το σχεδιο ειναι που μου αρεσε βασικα και ξεχασα να στο πω. Θα τσεκαρω και το Roll που ειπες (σε εμπιστευομαι, δεν ξερω γιατι ομως...) :P. Το Reborn! δεν το εχω δει αλλα εχω διαβασει λιγα chaps. Ηθελα μια μερα να αρχισω το anime του Reborn! ή το Gintama και τελικα διαλεξα το Gintama αν και το εχω αφησει (εδω και πολυ καιρο) για να τελειωσω τα [I]μικρα[/I] anime. Αυτα ειναι. ^.^ Να ψαχνεις κινητο [B]και [/B]κλειδια...omg! Παντος νταξ, παλι καλα που τα βρηκατε [I]ολα[/I] γιατι αρχισε να κανει και κρυο αργοτερα οταν εφυγα/φυγαμε. *Ή μηπως μονο εγω κρυωνα? ~_~
Nov 01 2010 19:09
Photo

Anelis → Strange Loop

???
Nov 01 2010 18:58
Photo

Strange Loop → Anelis

Βeautiful Liar ^^
Nov 01 2010 18:57