Community Status Updates
mono → iristella
Με έλιωσες...Κυρήσσω το vm αυτό το καλύτερο vm που έχω πάρει ποτέ *τυμπανοκρουσίες* :blingeye2:
Nov 02 2010 08:49
Anelis → Loke
Χαχαχαχα ναι ρε το ξέρω (και στο θρεντ μερικοί που το είδαν έχουν ποστάρει ήδη). Κ εγώ σήμερα ή αύριο θα το δω :)
Nov 02 2010 08:22
iristella → mono
[CENTER][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/0c8ea297.jpg[/IMG]
[B]~mono chan daitsuki~
*hugs*[/B]
[/CENTER]
Nov 02 2010 04:19
Putin → Black Rock
Oh, I love being a noob.
Πριν λίγη ώρα φωτίστηκα και τσέκαρα το export, το τελικό αποτέλεσμα σε μορφή εικόνας δεν έχει κανένα πρόβλημα τελικά. :bike:
Ξεκίνησα που λες το πρώτο μου βέκτορ χρησιμοποιώντας τη "treat lines as objects" τεχνική, no more strokes for me. χδ
Αν και είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα θα είναι χειρότερο από την προηγούμενή δουλειά μου στο φώτοσοπ, συνεχίζω ακάθεκτος. Που θα μου πάει, θα το πάρω το κολάι. :nanana:
Nov 02 2010 04:08
Black Rock → Strange Loop
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IhJQp-q1Y1s[/youtube]
Guess who's holding the big fish.
Goodnight
Nov 02 2010 02:51
Strange Loop → Black Rock
A και εγω απο british μερια βλεπω κατι comedy τωρα πριν πέσω και εγω.
εχω μια φίλη που την λέω άφρο και μ αρέσει. μου επιτρέπεις να λέω και σένα;
Nov 02 2010 02:37
Loke → Anelis
[SIZE="2"]Ρε [/SIZE][SIZE="3"]Ρε [/SIZE][SIZE="4"]Ρε [/SIZE][SIZE="5"]Ρε [/SIZE][SIZE="6"]Ρε [/SIZE]
δε ξερω αν το εχεις δει, αλλα μολις το πηρα χαμπαρι:
The.Walking.Dead.S01E01.REPACK.720p.HDTV.x264-CTU.mkv
κατεβαζω σα μουρλος και θα το δω αυριο! ελπιζω να αξιζει ..
Nov 02 2010 02:01
Darthnicolas → Radagast
Δεν θέλω να αρχίζω μεγάλες σειρές εκτός αν δεν έχω άλλη διέξοδο >_>
Το Yu Yu από κάτι λίγα που έχει πάρει το μάτι μου δεν με ξετρέλανε...Τίποτα ρε,θέλουν να μας κάνουν να σταματήσουμε να βλέπουμε anime,δεν παίζει...Γιατί δεν μπορούσε η Ιαπωνία να είναι γεμάτη αλητάκια που να γουστάρουν ξυλίκια και να είναι όλες οι σειρές γεμάτες?
Nov 02 2010 01:26
Black Rock → Putin
Να το εξαφανίσεις δεν γίνεται. Εγώ που δούλευα πάνω του δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα . Δοκίμασε να δουλέψεις έξω από το πλαίσιο. Φρόντισε να φτιάχνεις μεγάλα σε μέγεθος new documents. Όταν λές σώζεις τι ακριβώς εννοείς, σε αρχείο .Ai ή μήπως σαν εικόνα; Τέλος,ελπίζω να μην χρησιμοποιείς CS5 γιατί δουλεύω αποκλειστικά εκδόσεις από CS3 και κάτω και ίσως οι ρυθμίσεις να είναι διαφορετικές
Nov 02 2010 01:17
Radagast → Darthnicolas
Απλά είμαι επιφυλακτικός με τα καινούρια, τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλαναν κιόλας οι καινούριοι τίτλοι. Ενω το 2007 ήταν καλή χρονιά. Να ξεπέσεις τόσο όσο λες δεν βλέπω λόγο imo όταν υπάρχουν ακόμα αξιόλογα κομμάτια available. (όπως όσα σου ανέφερα π.χ.)
Πρόσθεσε ίσως και το yu yu hakusho (το shounen) αν θες στη λίστα με τα πιθανόν αξιόλογα action, σε περίπτωση που ξεμείνεις, αν και είναι λίγο μεγαλούτσικο, εκτός απ' αυτά που σου είπα ήδη δηλαδή.
Nov 02 2010 00:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed