Jump to content

Community Status Updates

Photo

monoHazuki

[IMG]http://img600.imageshack.us/img600/33/puppyeyespic.jpg[/IMG]
Nov 18 2010 09:55
Photo

GhostPrince → Vegetasmate

yoooooooi~ τι γινεσαι ? ολα καλα? καιρο εχουμε να τα πουμε ^^
Nov 18 2010 06:54
Photo

Ryuji → VitsioMan

Άσε μην μου το θυμίζεις. Πέρσι που είμουν στην Αγγλία τίποτα και μόλις έφυγα τσουπ ήρθαν :mad:
Nov 18 2010 01:28
Photo

Erisadesu → Fingolfin

τι κάνεις;?
Nov 18 2010 00:56
Photo

Erisadesu → ssj2sanji

αντιπολίτευση.
Nov 18 2010 00:55
Photo

Kamui → zoro77

χα... Και ποιος ειπε πως εγω εχω καποιο προβλημα με τους πολιτικους? Εγω,αυτο που βλεπω σ'αυτους ειναι ο αντικατοπτρισμος του νεοελληνα,σε ηγετικη μορφη. Πιστευω πως οι περισσοτεροι νεοελληνες αν τους δινοταν η ευκαιρια,θα εκαναν τα ιδια και χειροτερα.Προφανως και δεν ειναι ικανοι για διοικηση αλλα κατα τη γνωμη μου φταιει κυριως ο λαος.Φταιει επειδη τους ψηφιζει ξανα και ξανα,και βασιζουν τις ζωες τους στις αποφασεις τους.Στο κατω κατω, αμα πριν λιγα χρονια ο λαος δεν επασχε απο αυτον τον αρρωστημενο πληθρισμο και εκαναν καποια στοιχειωδη οικονομια και αποταμιευση,δεν θα ειχαν φτασει ως εδω.Εγω ψηφιζω:οικονομικη ανεξαρτισια του ατομου.Αυτα.
Nov 18 2010 00:26
Photo

Zem@c → iristella

1000x thnks :)))))))
Nov 18 2010 00:09
Photo

iristella → Zem@c

Bασικά αν κατάλαβα καλά λες για το kono yaro που κυριολεκτικά σημαίνει "that guy" μεταφορικά χρησιμοποιείται ως ''asshole" το "kisama" από την άλλη αν και σημαίνει "you" είναι εντούτοις ο πιο αγενής τρόπος με τον οποίο μπορείς να μιλήσεις σε κάποιον και ουσιαστικά είναι σαν να τον αναθεματίζεις. Πχ. kisama... you killed my father. Οι Ιάπωνες δεν έχουν βρισιές, τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που έχουμε εμείς στον δυτικό κόσμο. Απλά μεταφράζονται έτσι για να αποδίδουν το νόημα της προσβολής.
Nov 18 2010 00:06
Photo

Zem@c → iristella

χρειαζομαι την βοηθεια σου.... στα ανιμε οταν λενε bastard i damn you... το λενε καπως σαν "κορνεο" και "και σαμα"... εσυ ξερεις πως ειναι κανονικα το σωστο? πως προφερεται εννοω:blingeye2:
Nov 17 2010 23:58
Photo

Zem@c → Gol D Asos

ρε στο fb εβαλα την εικονα τοθ ace μετα την αλλαξα και εβαλα του λουφφυ,..προφανως η πρωτη μ επιλογη παραμενει ο whitebeard αλλα ειναι πολυ επικος για να χαραμιστει στο fcbk!:blush2::kawaii::canthelp:
Nov 17 2010 23:49
Photo

zoro77 → Libertad

σε εμάς με εξαίρεση τη Λαογραφία όλα είναι καλούτσικα! Δεν έχω διαβάσει βέβαια τίποτα ακόμη αλλα σιγα σιγά κι εγώ θα μπαίνω σε ρυθμούς.
Nov 17 2010 23:48
Photo

Libertad

Εδώ είναι τέλεια φάση... Το κτήριο δεν λέει κ πολλά αλλά τα μαθήματα είναι γαμάτα..
Nov 17 2010 23:40
Photo

zoro77 → Libertad

η Θεσσαλονίκη τρομερή πόλη. Η σχολή εδώ δε λέει πολλά... Είναι και παλιό το κτήριο... Σε σας?
Nov 17 2010 23:28
Photo

Night Wizard SealAzathoth

:) Οk.
Nov 17 2010 23:23
Photo

Libertad

Α.. Εγώ από Αθήνα είμαι αλλά δήλωσα σαλόνικα...
Nov 17 2010 23:16