Community Status Updates
iristella → Nozomu
Δυστυχώς την μία εικονίτσα δεν μπορώ να την δω. Αλλά ναι η Dorothea chan τα σπάει.
Nov 18 2010 23:57
Nozomu → iristella
I don't care about your ears...
[IMG]http://www.animenewsnetwork.com/thumbnails/fit200x200/encyc/A3167-15.jpg[/IMG]
All i want are your 3 sizes...
:P (btw η "πρινσεσα" απο πανω τα σπαει! :P Kαι αγαπαμε Dorothea! <3
[SPOILER][IMG]http://img3.ak.crunchyroll.com/i/spire1/07142008/4/8/d/b/48db211c9b5010_full.png[/IMG] :nbleed::nbleed::nbleed:[/SPOILER]
Nov 18 2010 23:54
Night Wizard Seal → Petran79
Τ_Τ Και μου αρέσουν πολύ αυτές οι ταινίες.
Επίσης, μήπως έχεις να μου προτείνεις ταινίες και άνιμε ιστορικού περιεχομένου, ή ιαωνικό/κινεζικό παραμύθια; Κάποια πιο ιδιαίτερη σειρά ή ταινία. Όχι τα γνώστα. Θέλω να indulgάρω λίγο σε καλές σειρές μόλις τελειώσω με τα αγγλικά. Οι γνώσεις σας θα είναι πολύτιμες.
Also...
[spoiler]Είσαι καθηγητής, δάσκαλος; Γιατί από ότι κατάλαβα δουλεύεις σε σχολείο...[/spoiler]
Nov 18 2010 22:55
Petran79 → Night Wizard Seal
το ειχα παραγγειλει πριν 2 χρονια απο το yesasia, με καντονεζικο και ιαπωνικο ηχο, χωρις αγγλικους υποτιτλους. Μη με ρωτας για download links γιατι δεν ξερω. Αρκετα ποιοτικξ ταινια παντως
Nov 18 2010 22:28
Night Wizard Seal → Petran79
Να σας πώ Μεσιέ, το oshin ξέρετε από πού μπορώ να το βρώ; Νομίζω είναι λίγο δυσεύρετο.
Nov 18 2010 22:22
alxdjo
→
zoro77
E gia na ekatsa na to diabasw mexri to 604 ti les?Mou arese h oxi?
Nov 18 2010 21:51
zoro77
→
alxdjo
[QUOTE=alxdjo;448450]Hey guys welcome me to the club
604 chapters in 1 and half week.Hell yeah!!!!:burningbe3:
[/QUOTE]
you are welcome
604 σε μιάμησι βδομάδα ρε θηρίο?
Καλό σου φαίνεται? [SPOILER]Πρόσεξε τι θα πεις![/SPOILER]
Nov 18 2010 21:46
BrainDeadAlive → Anelis
Χαχαχα τα εχω κατεβασει τα επεισοδια, απλα δεν εχει τυχει ΑΚΟΜΑ να τα δω. :P
Χθες, ειδα το saw 3d. πλακα ειχε!Το χεις δει?
Σορρυ για την καθυστερημενη απαντηση κιολας >.<
Nov 18 2010 19:34
Robin-Chwan → Zoro
Βασικα εβαλα και prof. pic. (+ αλλαξα χρωματα και location) γι αυτο ειπα set. Υπογραφη εβαλα αλλα δεν εχει καμια σχεση με ΟΡ. Ειναι απο το anime (οχι ακριβως anime αλλα εχει σχεδον ιδιο στυλ) που τελειωσα προσφατα. Ειναι το Avatar: The last Airbender το οποιο απλα τα σπαει και αναμενεται και set σε λιγο καιρο! (Btw στο προτεινω ανεπιφυλακτα. 61 eps. of epicness and humor!)
Το ava θα ηθελα να το κανεις transparent αν δε βαριεσαι και βρεις χρονο (yea I'm useless!). Παντως παρε το χρονο σου. Δε με πειραζει.
Nov 18 2010 19:16
Hitorinai Kokoro → jun
HAHAHAHA OI NEWS Θεούλη μου, ας με συγχωρέσουν τα παιδιά, αλλά δεν πιάνουν μία μπορστά στους Καντζάνι... Και μετά τα τελευταία με τον yamapi που θα πάει να κάνει solo tour -άλλο αγγούρι...- στην Ασία, δεν τους διαλύουν λεω 'γω... Ο Ριο έχει τους Κ8, οι ΤεγκοΜασου έχουν μια χαρά ακτίβιτιζ και μόνοι τους, ο Κογιάμα τόσα σόου έχει, μόνο ο Σίγκε δεν έχει δουλεια *sigh* Το καημένο το παιδί μου *yup, I'm in Shige-bias 8D*
Λοιπόν, για να τα ξεκαθαρίζουμε 8D
Black Ranger -Yokoyama Yuu (Yoko)
Orange Ranger -Maruyama Ryuhei (Maru-chan)
Purple Ranger -Murakami Shingo (Hina)
Red Ranger -Shibutani Subaru (Subaru)
Blue Ranger -Yasuda Shota (Yasu)
Green Ranger -Ohkura Tadayoshi (Tacchon)
Yellow Ranger -Nishikido Ryo (Ryo-chan)
:p Δεν είναι δύσκολο Χ3 Αν είχε μείνει και ο Uchi ακόμα θα είχαμε και ροζ ranger, αλλα >< Τεσπα, το βίντεο από το Kanfuu Fighting που μου έδωσες πρέπει να είναι [URL="http://www.megaupload.com/?d=WGSUL65I"]αυτό το performance[/URL] νομίζω? =3
Nαιιιιιιι το misetekure είναι υπέεεεεροχο <3 lol, δεν το'πιασα αυτό για το ohp XD
Kαι για το Kanfuu Fighting, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=RR4p1LAM9fc"]ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ LIVE[/URL]. NAI ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ Ο ΟΚΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ 8DΉθελα να στο λινκάρω από χτες το βράδυ αλλά έπεσε η σύνδεση γμτ!
Ο πορτοκαλί είναι ο δεύτερος αγαπημένος μου, ένας retard και μισός, τον λατρεύωωωωωω 83 Maru-chan <3333333333 Και ποιος θα είναι οαγαπημένος σου λοιπόν; Ο Μάρου ή ο μπλε, ο Yasu? (έχω αρκετό υλικό να σπαμμάρω αν θες ;))
Nov 18 2010 17:16
SkullKaizer → Vagelio
ναι το solaris ειναι αρκετα ακριβο... εκει σχετικα κοντα ειναι και το tilt(πανεπιστιμιο) που κ αυτο εχει καες τιμες 3+ ευρο το μανγκα... also στο puplic στο συνταγμα ειναι καλουτσικες οι τιμες..
χμ.. κατα μαρτιο εχει το comicdom διοργανωμενο νομιζω και/ή απο το comicworld εκει 8α εχει μικρα καταστιματα με comics/manga και goodies σε καλες τιμες αν ψαξεις :P
Nov 18 2010 16:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed