Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Napster

Well γενικά ακούω ότι το msn παρουσιάζει προβλήματα τον τελευταίο καιρό. Εμένα πχ σε μια φάση μου ξεπλόκαρε όλους τους blocked και έτρεχα μετά XD. Γι αυτό και έχω αλλάξει σε amsn και emesene και εχω βρει την υγειά μου. Το Battle Royale είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψεις. Θέλω να βρώ και τα βιβλια some time soon. Τώρα για το 20th century boys τι να πω. Ντάξει δεν είναι και Naruto, αλλά παλεύεται. Να το ξεκινήσεις :P. Κάνε και κανά MAL account να κρατάς λίστα με αυτά που διαβάζεις/βλεπεις (να σου δίνω και εγώ κανένα άμα θες *ματάκια*). Glad you liked the nick. XD
Dec 13 2010 00:55
Photo

iristellaAnelis

Eπειδή δεν έχω κάτι as awsome να σου ποστάρω επιστρέφω στο παλιό καλό bishonen fest που είναι ο τομέας μου και ξέροντας πόσο σου αρέσει το P&S i present you this. [URL=http://img600.imageshack.us/i/b03bcceaf086123ae73a1b9.jpg/][IMG]http://img600.imageshack.us/img600/8154/b03bcceaf086123ae73a1b9.th.jpg[/IMG][/URL]
Dec 13 2010 00:49
Photo

Napster → iristella

Δε πειραζει, σε λιγο καιρο θα αλλαξω setακι και θα με βαθμολογισεις. (αμα προλαβεις :@) xD Το msn μου τα εχει παιξει λιγο γιατι σημερα που μπηκα ειχα blocked 3 users τους οποιους δεν ειχα κανει ποτε block. :P Ας τα λεμε καλα, προσπαθω να τελειωσω το Battle Royale αλλα οσο το διαβαζω, αλλο τοσο [I]επικοτερο [/I]γινετε. Θελω να το τελειωσω για να συνεχισω ενα αλλο μεγαλο/ποιοτικο (οχι οσο το Naruto αλλα την παλευει) manga, το 20th Century Boys. Εσυ? Ολα good? Napsteronion? o.O...COOL! Thank you! Ωραιο name.:himitsu:
Dec 13 2010 00:44
Photo

iristella → Napster

Χαίρομαι που σου αρέσει Napsteronion dear. Ήθελα να σε βαθμολογήσω εγώ εσένα αλλά με προλάβανε. ~uguu~ Btw για κάποιο λόγο ενώ σε βλέπω online δεν με αφήνει να σου στείλω μην. στο msn. :S Αnw όλα καλά?
Dec 13 2010 00:40
Photo

iristellaNight Wizard Seal

thank you NwS dear! Τι κάνεις εσύ όλα καλά?
Dec 13 2010 00:38
Photo

Napster → iristella

Γινετε να ψηφισω εδω? :P 10 ava, 10 sig. Φανταστικη signature. o.oooO
Dec 13 2010 00:36
Photo

laraska → LethalMike

δωσε το λινκ για το ψυχολογικο τεστ βρε! ;)
Dec 13 2010 00:34
Photo

Tristessa → amaya3

You make me so proud rn T^T Δες το, δες το, μόνο μην το ξεκινήσεις μέσα στην εξεταστική cause it's pretty darn addictive :P
Dec 13 2010 00:29
Photo

amaya3 → Tristessa

I think I'm gonna start watching soon and you're to blame. Otherwise it'd remain on my things-i-def-want-to-watch list for the next decade maybe XD
Dec 13 2010 00:15
Photo

Kamen Tantei Zura → didimakia

Yup :3 Θυμήθηκα να ψάξω fanarts (ω η επιφώτηση) και έτσι αποφάσισα να φτιάξω ένα επιτέλους :P Όχι, ότι είναι τίποτα φοβερό. Έκανα και ένα με τον Rin αλλά αυτό μου άρεσε περισσότερο. Είχα δει ότι είχες γράψει στο thread του στο manga section. Δεν ξέρω πότε, εγώ πήγα και έκανα ποστ για το ότι θα γίνει anime από τον ενθουσιασμό μου και δεν είδα καν τι γράφατε xD (ό,τι να ναι όμως). Θέλω και άλλο chapter T^T και θέλω να έρθει και η άνοιξη. :P
Dec 13 2010 00:08
Photo

Tristessa → amaya3

LOL, I pimp it so much it's not even funny anymore :P
Dec 12 2010 23:56
Photo

Hanzo → Black Rock

Kaλα "ελευθερο" game με τπτ δεν το λες αλλα ναι τουλαχιστον δεν κολλας επειδη ξεχασες να πατησεις inspect σε ενα ανυπαρκτο αντικειμενο σε μια γωνια πχ.Αλλα απο κει και περα γινεται αισθητη η απουσια των trials και για μια ακομα φορα αναλωνεται τζαμπα χρονο στο να αποδεικνυεται obvious things."Officer Meekings did it" για δευτερη φορα ηταν too much :P Αlso,I miss Phoenix. Naι για το sequel του Genji αναφερομουν με το chess logic (uminekolol).To crossover με τον Layton το περιμενω επισης. Ενα αλλο καλο για DS που πιθανοτατα θα ξερεις ειναι το Nine hours,nine persons,nine doors.Good stuff.
Dec 12 2010 23:47
Photo

Black Rock → Hanzo

το προτίμησα κατά πολύ περισσότερο από το GS γιατί είναι λιγάκι πιό ελέυθερο και έχει μερικά καινούργια κολπάκια. Το GK 2 ξέρω από καιρό οτι θα βγεί όπως και το GS VS Professor Layton. Μάλλον ένα από αυτά τα δύο θα εννοείς
Dec 12 2010 23:35
Photo

zoro77 → Nighteyes

ok πάλι ευχαριστώ
Dec 12 2010 23:34
Photo

amaya3 → Tristessa

[QUOTE=Tristessa;454513][URL="http://en.wikipedia.org/wiki/The_Good_Wife_%28TV_series%29"]The Good Wife[/URL] :riiight: [SIZE=1]παίζει και στον ΣΚΑΪ αν βαριέσαι να κατεβάζεις[/SIZE][/QUOTE] O BB. I was so sure you'd pop out when I saw that post. XD
Dec 12 2010 23:30