Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamui → Azathoth

Εγινα σελτζουκος... Ισως απο τις πιο επικες ατακες που εχω ακουσει ποτε.
Dec 13 2010 15:52
Photo

Anelis → Eva_But_No_Apple

Εγώ δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο με μοντέλα, μπούχτισα! Αγκ, κάθε φορά που ακούω για one piece, bleach elfen & death note παθαίνω συγκοπή! Hater here XD Τα υπόλοιπα είναι και γ@μώ!
Dec 13 2010 15:49
Photo

Eva_But_No_Apple → Anelis

Εμενα μαρεσει το μοντελο για τα 2 πρωτα χρονια τουλαχιστον...Σαν θεμα ειναι πιο δυσκολο απο τα κεφαλια και καλο για εξασκηση πανω στο σχεδιο...Και το χρωμα κυριως.Ασε που τα μοντελα μας εχουν πολυ γελιο. τι κουτσομπολιο ριχνουν ενω ποζαρουν... απο ανιμε λιγα πραγματα τωρα αρχισααα :p Death note bleach one piece elfen lied afrosamurai τα κλασσικα σχεδον ολες τις ταινιες του Μιγιαζακι the girl who leapt through time,paprica,neon evangelion,Ghost in the shel,akira ...
Dec 13 2010 15:26
Photo

Καλά μη σκάς, εγώ θεωρητικά πήγα στο τελευταίο μάθημα πριν τις εξετάσεις xD Yeaps, ευτυχώς καθόλου μοντέλο. Είναι διαφορετική η νοοτροπία του από των άλλων εργαστηρίων, και κατ' επέκτασιν και ο τρόπος που δουλεύουμε. But it's fun and we like it! Από animu etc τι βλέπεις;
Dec 13 2010 15:03
Photo

Το θεμα ειναι οτι και γω αρχισα αργα Και δεν μπορουσα να πηγαινω απογευματα Μονο την τελευταια βδομαδα πριν κλεισει η σχολη πατησα σε θεωρητικο και επιλογης δεν λεω να κανουν καταληψεις αλλα το τραβηξανε πολυ ...... Ναυριδη δεν κανετε καθολου μοντελο ετσι? μου χουν πει οτι ειναι πολυ conceptual :P
Dec 13 2010 14:59
Photo

KaiVagelio

:himitsu: Ήρθε η ώρα να πιάσεις το manga τους Reborn! Έλα, αφού το νιώθεις, σε καλεί και σου βάζει megane να σου γνέφουν. :tensai: Έχουμε megane, έχουμε νέο Arc, έχουμε και bloody scenes, όχι σαν το anime. Come to the dark side Vagelio, you know you want it. Και μιλώντας για manliness, τσέκαρε το Tono To Issho, θα σου αρέσει σίγουρα και είναι και μικρά τα επεισόδια, 1 λεπτό το καθένα. Βρήκα νέο σκοπό στη ζωή μου, θα προτείνω σε όλους anime και manga, ε που θα πάει, από τα 10 θα βάζουν 1 στη λίστα τους, σιγά-σιγά θα γεμίζει και να κατεβάζουν ασταμάτητα :hahaha: αθώοι μικροί otaku, δεν ξέρετε τις σας περιμένει. :hehehe: Το τράβηξα 1 χρόνο για να το δω ολόκληρο σε μια μέρα. Μου άρεσε πολύ, αλλά με ξενέρωσαν κάπως η ταινίες, η 2η περισσότερο βασικά. Και εσύ τα ίδια, ε; Δεν ξέρω ακριβώς, πρέπει μια μέρα να κάτσω να τα μετρήσω. Αν σκέφτείς όμως ότι έχω 1,5T φουλ στο PC, κάπου στα 5 θα είναι standar. Το θεϊκό είναι ότι έχω και σειρές που παίζει να μη δω και ποτέ έτσι όπως πάμε. Ποιο Internet Cafe καθέ, κάτω από το σπίτι έχει μυστική βάση, φουλ εξοπλισμένη με PC, gadget τελευταίας τεχνολογίας και φάρμακα. Τι να τα κάνουν τα Internet cafe; Μπα, δεν είναι θέμα DVD, mkv δεν παίζουν γενικά, ό,τι βρεις σε xvid avi θα παίζει πάντως. Σωστά, αλλά δε υποκύψουμε, τη αγορά θα γίνει δική μας, αρκετό καιρό είχαν μονοπώλιο :kakaka:
Dec 13 2010 14:53
Photo

Εμείς αλλάζαμε εργαστήριο κ αρχίσαμε 10 Νοέμβρη ρε, άσε, με έχουν εκνευρίσει. Κ μια φίλη μου από γλυπτική πάει κανονικά κάθε μέρα και δουλεύει στο εργαστήριό της χωρίς τον καθηγητή, αλλά δεν βλέπω το νόημα σε αυτό. Μην αγχώνεσαι από τώρα για τους βαθμούς βρε, δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί, οι περισσότεροι είναι επιεικείς.
Dec 13 2010 14:51
Photo

Ναι ο βοηθος ειναι παρα πολυ καλος και μας προσεχει :P Μην αρχισω για τις καταληψεις...Πανω που αρχισαμε να περνουμε μπρος(οι πρωτοετης τουλαχιστον):( απορω πως θα μας βαθμολογισουν ...
Dec 13 2010 14:46
Photo

Vagelio → DoB

Παλι πατησα enter καταλαθος, τι εχω παθει σημερα, δεν καταλαβαινω Τ^Τ Το τελευταιο που θελω να σου πω ειναι πως μπορεις να βρεις μανγκα στη θεσσαλονικη στην σπηλια των κομικς νομιζω. Αμα ειναι ρωτησε την kai, ή την zura που ξερουν.
Dec 13 2010 14:43
Photo

Εγώ περιμένω νε πετύχω άτομα από τη σχολή εδώ αλλά πούυυυυ... Είμαι 2ο, στο Ναυρίδη. Είναι ένας γνωστός μου 3οετής στο Σακελλίωνα και μου λέει ότι είναι καλό εργαστήριο, οπότε είσαι τυχερή xD Μλκία πάντως που έπεσαν απανωτές καταλήψεις τώρα.
Dec 13 2010 14:42
Photo

Vagelio → DoB

Oooooops..... πατησαν enter καταλαθος και το ποσταρα νωριτερα =_=. Σορρι.... Οπως το ειπες και στο thread, oλη η toshima τον θελει XDDDD. Κριμα παντως που εχει hints μονο μεταξυ του akira... Ε Ναι, αυτο ελεγα, που ενας ωραιος μπαρμπας με αυτακια τιγρης εδωσε στον πιτσιρικο με τα γαταυτια ενα αφροδιασιακο και εκεινος με την σειρα του χωρις να ηξερε τι ηταν το εκανε δωρο στον akira... και μετα ειδε χαρα ο shiki XDDDD. Lamento λεγεται η σειρα και σαν μεγαλη λατρης των neko-bishies εχω φαει το spoiler του κερατα απο game reviews, doujinshi, και cg. Το εχει φτιαξει το ιδιο στουντιο που εχει φτιαξει και το togainu no chi και τα δυο τους μοιαζουν παρα πολυ απο αποψη χαρακτηρων μιας τα γατια βγηκαν στην αγορα ενα χρονο αργοτερα. Ο ενας μαλιστα απο τους ψιψινους (αυτος με την ασπρη φουντωτη ουρα) θυμιζε εντονα τον shiki σαν προσωπικοτητα και φυσικα υπαρχει και ενα yandere παρομοιο με τον keisuke μονο που ειναι πιο χαζο, γλυκουλι και αντι να χαπακωνεται μεταμορφωνει τον εαυτο του σε ενα τερας με πλοκαμια. Τον λατρευω~!
Dec 13 2010 14:41
Photo

Allo!Ημουν σιγουρη οτι θα πετυχω ατομα απο την σχολη :D Στου Σακελλιωνα ειμαι. Σε ποιος ετος εισαι?
Dec 13 2010 14:35
Photo

Kai → Jorg

Domo! H Chrome είναι χαριτωμένο όπως και να το κάνεις. Το τελευταίο chapter τα έσπασε, θέλω να δω τι ρόλο παίζει η Chrome γενικά, γιατί για να την πλεύρισε ο Mukuro από την αρχή, δεν μπορεί, κάτι παραπάνω θα έχει. Να δούμε και τι άλλο ετοιμάζει ο Spade, δεν μπορώ να περιμένω για το επόμενο. Θα έχουμε και extra oneshot, μακάρι να το μεταφράσουν γρήγορα. :awww: Να το πάρουμε για δώρο στις γιορτές.
Dec 13 2010 14:30
Photo

Vagelio → DoB

Ετσι! Motomi-ji-sannnn~! Ναι, αυτο το laid-back χαλαρο στυλακι του ειναι σχεδον ολη του η γοητεια =w=. To τσιγαρακι να κοψει μονο και ειμαστε ok
Dec 13 2010 14:28
Photo

Jorg → Kai

Your new set is so cute! Gotta love it! <3
Dec 13 2010 14:23