Community Status Updates
Anelis → BrainDeadAlive
Χαχαχα, για ποιό λες ρε συ, γιατί έχω χάσει λίγο την μπάλα...
Τα σπάει αυτό, ελπίζω να πωρωθείς όσο και εγώ.
Dec 12 2010 23:29
Nighteyes → zoro77
Πιθανότατα να είναι moderated μέχρι να το εγκρίνει κάποιος αρμόδιος. Δεν είναι το section μου οπότε ούτε εγώ μπορώ να το δω. Η φράση "is not visible until" με οδηγεί σ' αυτό το συμπέρασμα. Περίμενε κανα δυο μέρες κι αν δεν φαίνεται ακόμη ρώτα κάποιον global ή admin.
Dec 12 2010 23:25
Hanzo → Black Rock
Υou won't rest until you've inspected every suspicious looking nook n cranny δηλαδη? xD
Καλουτσικο το Gyakuten Genji aλλα καποιες υποθεσεις (η τριτη και η τελευταια πχ) kinda dragged.
Kaτα τα αλλα,oμορφα sprites,μουσικη απο Iwadare και καποιοι ωραιοι νεοι χαρακτηρες.Δεν με χαλασε αλλα Trials and Tribulations δεν ειναι.Aνακοινωθηκε και sequel btw.
Dec 12 2010 23:22
zoro77 → Nighteyes
την πρώτη πρόταση κουτσοπρόλαβα. ''Your message/thread is not visible until mod...'' Κάτι τέτοιο θυμάμαι.
Dec 12 2010 23:02
Nighteyes → zoro77
Όντως δεν φαίνεται να έχεις κάνει κάποιο thread. Τι να σου πω, δεν ξέρω τι μήνυμα μπορεί να ήταν. Ξαναπροσπάθησε.
Dec 12 2010 22:59
zoro77 → Nighteyes
γεια σου και πάλι. Πριν λίγο άνοιξα ένα νέο thread αλλά δεν εμφανίζεται. Μου εμφάνισε ένα μήνυμα αλλά δεν το πρόλαβα..
Dec 12 2010 22:47
Hanzo → Black Rock
Ωραιο σετακι.
Πριν ειχες Akagi/Kaiji και τωρα gyakuten saiban.I have both xD
Nice taste.
Dec 12 2010 22:46
DoB → Vagelio
Youuu... Have a really interesting view here... ;) Τώρα πια τα τετραγωνάκια δε μ' ενοχλούν τόσο πολύ!:congrats: Τον Motomi τον πάω, έχει ένα cool στυλάκι που μ' αρέσει πάρα πολύ. Βέβαια να υπάρχει έστω και hint MotomixKeisuke, δυσκολούτσικο, αφού όλοι πίσω απ' τον Akira τρέχουν σ' ολόκληρη την πόλη... Έχω κι εγώ το honey star! Το lamento τι είναι; Τ' αυτάκια από ζωάκια; (άκου ερώτηση που έκανα, τέλος πάντων...)
Ο Keisuke, θαρρώ πως στην πορεία ShikixAkira πέθαινε απ' το line... Ή μάλλον κάποιος τον πυροβόλησε και τίναξε τα πέταλα στην αγκαλιά του Akira. Kαι μετά έρχεται ο Shiki και επακολουθεί η επική συνέχεια. Τώρα που τη γλύτωσε, ούτε που θέλω να ξέρω τι θα συμβεί στον Shiki μου... :unlucky:Δεν πήρε που δεν πήρε τον Akira, ας τη γλυτώσει τουλάχιστον!
Ψωνίζεις manga? Πώς; Από πού; Εγώ που είμαι Θεσσαλονίκη, θα μπορώ να τα βρω; Βρήκα ένα τελείως μα τελείως τυχαία, τον έκτο τόμο του Love Hina, μεταφρασμένο στα ελληνικά, σ' ένα μίνι μάρκετ στο σταθμό που πήγαινα να πάρω το τρένο... (φαντάζεσαι τη χαρά μου);)
Translation project? Live journal? Έφυγα!:bike:
Dec 12 2010 20:49
Mad_Hatter → Napster
Και ιστορια, και χαρακτηρες και μουσικη εχουνε, το μονο κανο ειναι οτι ειναι ευκολα :(
Dec 12 2010 19:32
Napster → Mad_Hatter
Ναι, μια χαρα story ειχε ο Flik.
Ναι, αυτο δεν μου αρεσε με τον Pesmerga, που δεν αποκαλυψαν τιποτα για το παρελθον του. :(
Ναι, τα Suikoden ειναι φανταστικα παιχνιδια, και το Suikoden 2 ειναι το 2ο αγαπημενο μου παιχνιδι μετα το The Legend of Dragoon που εδω και 10 χρονια ειναι το αγαπημενο μου. :)
Ειδικα οι χαρακτηρες και των 2 παιχνιδιων ειναι φανταστικοι.
Dec 12 2010 19:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed