Jump to content

Community Status Updates

Photo

Johnyman → Aldark

[SIZE=7]@@ [SIZE=2]για κάντα διπλάσια να σε δω[/SIZE] [/SIZE]
Dec 12 2010 19:14
Photo

Mad_Hatter → Napster

Και εμενα μου αρεσει ο Flick, και ειδικα το πως απο Hotheaded- immature στο 1 εγινε μια χαρα leader στο 2. Τον pesmerga τον ειχα στο παρτυ μου οταν πηρα το bad ending στο 2, αλλα δεν αποκαλυψαν τιποτα για το παρελθον του, και γιατι κυνηγα τον yuber δυστηχως :( Γενικα τα suikoden ηταν τα μονα jrpg που δεν ηξερα ποιον να προτοβαλλω στο party μου, πολλοι καλοι χαρακτηρες.
Dec 12 2010 19:08
Photo

Napster → Mad_Hatter

Nice, nice. Πολυ καλος ο Luc. Απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες (ο αγαπημενος μου μαγος) καθως ειναι τρελος damage dealer. Και ο Luc ειναι ο καλυτερος απο τους Tenkan Star. Εμενα ο Luc, ο Pesmerga και ο Flik ειναι οι αγαπημενοι μου. All hail Suikotards. :D
Dec 12 2010 19:00
Photo

Mad_Hatter → Napster

Δεν εχω παιξει και με αλλους xd Τερματισα 1-2 και διαβασα το manga του 3 (+ειδα μερικα walkthrought) αλλα μαλλον σταματαω εκει λογο περιορισμους κονσολων (aka δεν εχω ps2 κλπ). Αλλα ναι, ο luc ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας in the series, followed by shu and victor.
Dec 12 2010 18:43
Photo

Napster → Mad_Hatter

Ποιος απ' ολους τους Tenkan Star εισαι? Ο Luc? :P
Dec 12 2010 18:38
Photo

Night Wizard SealTristessa

Very sad. :( Κρίμα.
Dec 12 2010 18:12
Photo

Night Wizard Seal → LucyBR

Nothing. Just a question :) Ωραία επιλογή :)
Dec 12 2010 18:10
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Zouhan

μικρο μου τροοοοολ ... θελω αποσπαση σε φυλακιο στην Ιαπωνια τωρα
Dec 12 2010 16:33
Photo

Aldark → Johnyman

φυσικα μαν...τα εχω διπλασια αλλα ναι στα @@ μου
Dec 12 2010 16:33
Photo

KaiVagelio

Μr. Yukimura is not my style, αν και με έκανε να γελάω (είχε φάση, "Oyakata-saaaama!" *punch* "YUKIMURA!" *punch*). Αν και ο Kojuurou είναι εξίσου κουλ, ο Mr. Blue κερδίζει γιατί έχει πιο κουλ άλογο, έπρεπε να προσέχει στην αγορά :tensai: Θα το δω μόλις τελειώσω με τα test, θέλω κι εγώ fanservice(!), ζήλεψα, και μου έλειψαν και κάτι epic σκηνές "τα λόγια μου είναι όλο ανδρίλα". :hahaha: Ναι, παίρνει μέρος, αν και στη 1η season πολύ περισσότερο, όχι τόσο σε σχέση με τους υπόλοιπους πάντως. :himitsu: Έχει και γαμάτο seiyuu. Νομίζω ότι θα τον χορτάσεις, κάνει μια χαρά εμφανίσεις και στις δύο season. Τον άλλον θα τον χορτάσεις ακόμα περισσότερο, παίρνει πολύ μέρος. :hahaha: Το έχει το όνομα φαίνεται, και η αδερφή μου, μη δει megane, εκεί. Και το μαλλάκι μια χαρά, μακρύ να 'ναι και δε μας χαλάει :orly: Όχι-όχι, 20 σειρές, 2 καλοκαίρια. Πέρυσι που καθίσαμε ένα μήνα είδα 13, κι αυτό γιατί μου τελείωσαν. Φέτος είδα 7 νομίζω ήταν, αυτές που σου ανέφερα σε 15 μέρες, μια χαρά, εννοώντας ότι αν δε βαριόμουν τόσο εκεί θα ήμουν κάπου 20- και θα γεμίζαν ακόμα το plan to watch. Το Higashi no Eden επί έναν χρόνο έλεγα "θα το δω" μέχρι που ξανακαλοκαίριασε . Όχι τίποτα άλλο, έχω και το σύνδρομο του μυρμηγκιού, κατεβάζω ό,τι βρω και τα έχω και κάθονται σε DVD, εξωτερικούς και δε συμμαζεύεται, μετά τα ψάχνω, τα παίρνει και η Vage γιατί κάποια που δεν θέλω να τα δω και πολύ δεν τα έχω χωρισμένα σε κατηγορίες και δε θυμάμαι πού τα έχω (σε θήκη ή σε κασετίνα) αν τύχει και θέλει κάτι από αυτά που έχω. Συνήθως ρωτάει μόνο αν είναι licensed πλέον και δεν μπορεί να τα βρει με seeders. :emptyonexg1: Τι νομίζεις, μπαίνουν όλες κρυφά στο Internet έχοντας αναπτύξει ένα δίκτυο ανταλλαγής πληροφοριών με κωδική γλώσσα που χρησιμοποιεί ονόματα φαρμάκων και ανταλλάζουν ιδέες για το πως να κάνουν level up στις συγκεκριμένες τεχνικές τους. :terror2: Κινδυνεύουμε. Μόνο LOL, αφού στο τέλος δεν την πείσαμε ότι είναι ψεύτικοι, νόμιζε την κοροϊδεύουμε και στο τέλος τα παρατήσαμε. Μια χαρά τα πας, άλλωστε θέλει και καμιά αλλαγή ενδιάμεσα όταν δεις ότι δε σ τραβάει κάτι γιατί στο τέλος θα φάει και κανά χαντάκωμα στη βαθμολογία επειδή κουράζει αν δεν έχεις όρεξη να δεις κάτι μια συγκεκριμένη στιγμή και το βλέπεις απλά για να το τελειώσεις. Αυτό που είπες ότι τις καλύτερες σειρές τις βρίσκεις τυχαία ισχύει πολλές φορές, εκτός κι αν προλάβαίνουν και στο σφυρίζουν άλλοι αν τις έχεις υπ' όψιν, μου έχει τύχει αρκετές φορές. Γενικά πάω με κάτι φλασιές, εκεί που λέω "α, θα δω αυτό μετά" και πάω να βάλω μια σειρά "α, μα θέλω να δω κι αυτό" και αρχίζω άλλο, και δυστυχώς αν μου παινέψουν κάτι στα γούστα μου αν τύχει και είναι ειδικά στο Plan to watch ξαφνικά πηδάει πιο πάνω στη λίστα. Αντέχεις στο PC να δεις 5 επεισόδια μαζεμένα όταν βαριέσαι; Χαράς στο κουράγιο σου! :hahaha: Σε παρακαλώ, τι παίρνεις τζάμπα στην εποχή μας; Οι κούκλες τουλάχιστον κάνουν κι ένα ψυχικό, κάθονται να βγάλουν τα σπασμένα τους πάνω τους. Μη σου πω ότι πρέπει ν' ανοίξουμε και κέντρο αναψυχής με το συγκεκριμένο theme. Όχι για εμάς, για τον φουκαριάρη τον συνάνθρωπο που θέλει να ξελαφρώσει και δεν ξέρει πού να ξεσπάσει.
Dec 12 2010 16:12
Photo

Ryuji → Loke

Oka thx again, λογικά θα το βάλω σε δισκέτα. Will report results :P
Dec 12 2010 15:29
Photo

Vagelio → DoB

Oντως, να ναι καλα, εχει αποτρεψει πολλα fangirls απο την αυτοκτονια XD (δεν φανταζεσαι ποσα nitro+chiral doujinshi εχω κατεβασει απο εκει). Να 'σαι καλα, μου εδωσες την ευκαιρια να το ψαξω καλυτερα και να βρω και μερικα επιπλεον uber kawaii cg (προφανως την αγκαλιτσα motomi-akira και τα χαδακια keisuke-akira ειχαν ξεχασει να τα βαλουν και τα ανεβασαν σε αλλο link). Ηahahahah, τα τετραγωνακια, loool!:hahaha: Δεν με ενοχλουν ιδιαιτερα, ισα ισα με βοηθανε να προσυλωθω στα sexy προσωπακια των χαρακτηρων. Ααα.... κι εμενα μου αρεσε το rain παρολο που υπεθεσες σωστα το αγαπημενο μου ζευγαρακι. KeisukexAkira για ΄μενα και επισης θα μου αρεσε αν υπηρχε και η επιλογη MotomixKeisuke γιατι ο ossan ειναι πολυ περιποιητικος τυπος ενω απο την πλευρα των ανταγωνιστων, πιστευω πως οι εκτελεστες θα εκαναν ενα πολυ ωραιο ντουετο.:wooi2: Οσο για τα doujinshi, μου αρεσαν ολα οσαν ειχαν crack και καψιμο μεσα, οπως τα pants jack, honey star (ειχε και lamento), thug life, fuwatoro, heaven, trance head lollipop honey και φυσικα gekkan keisu-inu~!:awww: Το βρισκω σχετικα λογικο να ακολουθησουν αυτο το pairing, διοτι ο keisuke μπηκε στο παιχνιδι (και στο σεναριο) για να βοηθησει akira και αν ειχε shikiXakira ή καποιο αλλο, θα εδειχνε υπερβολικα ξεκαρφωτος μιας και ειναι τελειως αχρηστος. Εγω τα βρηκα στο solaris. Εχω διαβασει τους δυο πρωτους τομους online και θελω να παω να ψωνισω τους υπολοιπους αν δεν τους εχει σε υπερβολικα ακριβη τιμη. Οσο για το παιχνιδι, υπαρχουν προγραμματα μεταφρασης, τα οποια ομως θελουν πολλη φασαρια και κανουν απιστευτα κακη δουλεια:puke:, τα ειχα δοκιμασει με το lamento και πραγματικα, ηθελα να βγαλω τα ματια μου. Το visual novel για να το απολαυσεις πρεπει να μπορεις να διαβασεις τα παντα. Και ειχα ακουσει και κατι για ενα translation project περι togainu no chi στο livejournal μα δεν το εψαξα και πολυ...
Dec 12 2010 15:08
Photo

TristessaNight Wizard Seal

Απ' ότι καταλαβαίνω από την [URL="http://www.myspace.com/kagrraofficial/blog/540554358"]ανακοίνωσή[/URL] τους, θεώρησαν ότι έκαναν ό,τι ήθελαν να κάνουν σαν Kagrra, και δε θα είχε νόημα να συνεχίσουν. Οπότε ναι, από δική τους απόφαση, sadly :( [QUOTE=Night Wizard Seal;454446]:hahaha:  Είναι τόσο άκυρη. Πίσω το κτίσμα με τα τούβλα και το γυάλινο τζάμι, οι πέντε μπροστά και ο Isshi να κρατά μια βεντάλια. What else [S]mindfuck[/S] do you want? :hahaha:[/QUOTE] LOL, o Isshi χωρίς τη βεντάλια του; Ποτέ! :hahaha:
Dec 12 2010 14:03
Photo

VagelioKai

O μπλε εχει τις περισσοτερες φανς με το μερος του (και με το δικιο του βεβαια). Πιστευω πως απο τους καινουργιους παιδαρους, θα σου αρεσει παρα πολυ ο πειρατης, θυμιζει τον date (μεχρι και οι στρατιωτες του το παραδεχτηκαν σε μια φαση XD) δειχνει περισσοτερο δερμα (και τι δεερρρρρμαααα:nbleed:). Παντως σε αυτη τη σεζον θα χορτασεις μονοφθαλμο δρακο, να εισαι σιγουρη γι' αυτο. Bολευομαι και με μετρια αναπτυξη εφοσον υπαρχει μπακστορυ. Απο μερικα αλλα (ονοματα δε λεμε) θα ειναι σιγουρα καλυτερο. Για να δουμε... αυτος που μου γυαλισε περισσοτερο ειναι ο κουκλος με τα γυαλια.:lovulovu: Ναι, χω ενα μικρουλι φετιχ με τα megane no bishies, αλλα γενικως μου αρεσει το προσωπο του που δεν γυναικοφερνει και εχει ενα αρκετα συνηθισμενο (στα ανιμε) κουρεμα το οποιο ομως λατρευω. Ελπιζω να μην ειναι πολυ κομπαρσος (δεν τον ειδα στην cast list του anidb) Επισης μου αρεσει παρα πολυ και ο eduard (ετσι τον λενε τον μαυρισμενο, σωστα;). Οσο για τον τομεα του σεναριου, πιστευω πως δεν θα εχω προβλημα. Πωωωω, 20 σειρες σε ενα καλοκαιρι Ο_Ο. Τι μπορει να κανει αυτο το χωριο.... Οποτε το hare & guu προεκυψε τυχαια επιδη ελειπαν οι κωμωδιες (διολου περιεργο XD). Τα περισσοτερα καλα anime τα βρισκεις τυχαια την τελευταια στιγμη... πιστευω συμβαινει σε αρκετες περιπτωσεις. Ναι, γιατι τωρα να λεει τα animation καραγκιοζιδες ειναι καπως... να δουμε πως την πεισω. Ααααααα... κι εμενα με ψυχωπλακωνει, και λεει μαλιστα πολυ χειροτερα απο την δικια σου γιαγια, προκειμενου να εξασφαλησει τις επισκεψεις και την προσοχη μου για τα επομενα χρονια. Ειναι πανουργες ολες τους! LOOOOL, φυσικο ειναι, που να ξερει γρια γυναικα περι ιαπωνιας τοσο μακρια που ειναι. Τι ελεγε λεει για τους παικτες;! OMG, πρεπει να ηταν ολα τα λεφτα εκεινη η φαση!:kakaka: Οταν μου αρεσει πολυ μια σειρα κατεβαζω μονοκοπανια 4-5 επεισοδια. Οταν βαριεμαι κατεβαζω μονοκοπανια 4-5 επεισοδια απο διαφορετικες σειρες το καθενα, οποτε παει αναλογα με την περιπτωση. Η λεξη κλειδι που χρειαζομαι και για τα δυο ειναι ο "ελευθερος χρονος". Thanks, προσπαθω οσο μπορω, αν και κατα καιρους την ψιλοανακατευω "(ειδικα αμα πορωθω με καποια καινουργια:uhh:). Don't worry, το fansub δεν εχει και αυτο ειναι που μετραει. Εδω ειναι μια απλη τεραστια συζητηση μεταξυ fangirls XD Οχι που δεν θα το πηγαινες στο κερδοσκοπικο! Ντροπη σου! :hahaha::hahaha::hahaha:
Dec 12 2010 13:58
Photo

Azathoth → AmiRyuuzaki

den fenete to telefteo :(
Dec 12 2010 13:12