Community Status Updates
Tristessa → amaya3
[QUOTE=amaya3;454802]Έχει και χειρότερο...
[SPOILER][YOUTUBE]q2DTQyTxlbY[/YOUTUBE]
nothing can surpass this.
[S][SIZE=1]ok, maybe moshoro[/SIZE][/S][/SPOILER][/QUOTE]
u sound liek u hate domestic
[SIZE=1]το ότι ακούγεται και κάτι σαν τουμπερλέκι στο beat με πεθαίνει XDD[/SIZE]
Dec 13 2010 22:22
DarkElf → zulabar
Χμ!Ε,βέβαια!Αρσενικό και να μην του άρεσε η Billy Piper?Dona ftw!(και η Martha μου άρεσε)
Geronimoooo (11th doctor style :P)
Dec 13 2010 22:15
Kenny → Adventurer
Στις 18 κατεβαίνω, οπότε δεν πρόκειται, δυστυχώς.
Καλά, εδώ ακόμα δεν έχουμε βρει σπίτι για να παίζουμε από τότε που έφυγες. :P
Dec 13 2010 22:12
Kai → Jorg
Αν κρίνουμε από την Chrome του μέλλοντος λογικά θα δούμε μια εξέλιξη. Να μην ξεχνάμε ότι κάποια στιγμή πρέπει να προσπαθήσουν να βγάλουν τον Mukuro από την φυλακή, επίσης στο μέλλον λειτουργούσαν και μόνοι τους εκτός από τη Vongola όπως φαίνεται. :hahaha: Lol αυτό με το Mukuro-sama, αν είχε περισσότερο screentime ίσως συναγωνιζόταν και τον Gokudera με τα Jyuundaime του, τώρα είναι πολύ πίσω για να τον φτάσει.
Ο ένας την ήθελε δυνατότερη αν δεν κάνω λάθος, ο άλλος ήθελα να την καταστρέψει. Το συγκεκριμένο filler Arc δεν το έχω δει. Το anime το άφησα στο μισό του 171, εκεί που τα κακαρώνει ο Genkishi και περίμενα να δω εκείνη την σκηνή του manga που κοιτούσα το αίμα να πετάγετε και καθόμουν μισό λεπτό με ανοιτχό στο στόμα και δεν είδα τίποτα, έφαγα μεγάλη ξενέρα :madtodeath: όταν ξαναρχίσει το anime ελπίζω να το αναλάβει κανένας άλλος!!
Τώρα ο Byakuran δεν είναι μόνο πώς εμφανίστηκε αλλά και γιατί, θ' αλλάξει κάτι στο μέλλον πάλι ή αυτά που έγιναν στο μέλλον τα ετοίμαζε και με κάτι τέτοιες ενέργειες όπως όταν είχε προσεγγίσει τον Genkishi πχ. Επίσης ξέρουμε ότι ο Spade τους έχει δώσει τις πληροφορίες για το παρελθόν, ο Byakuran τους έδωσε αυτές για το μέλλον που ανέφεραν;
Lol. Ελπίζω πάντως η μάχη του Hibari να μην είναι καμιά ήρθα, είδα, χτύπησα, τέλειωσα και είμαι και ο πρώτος. Πράγματι, τη μάχη με τη Shitt P, αφού ήθελε να της δώσει ένας ύφος "παιχνιδιού" να το πω; Θα μπορούσε να την εκμεταλλευτεί πολύ περισσότερο.
Ε, καλά, δε λέει κάθε φορά να μας βγάζει τον 25, πρέπει να εξελιχθεί και ο πιο μικρός λίγο για να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει και αργότερα. Μ' άρεσε που και ο Ryohei είχε περισσότερο χρόνο αυτή τη φορά.
Δεν είναι τα boobs της Adelheid σοβαρό πρόβλημα! Τι μας νοιάζουν όλα τα υπόλοιπα. Μάλιστα πρέπει ν' απολύσει και τους assistants που δεν της τόνισαν την αλλαγή. Δεν πρέπει ν' ανησυχούν πάντως, όταν βγαινουν τα volumes αυτά διορθώνονται, οπότε πρέπει να περιμένουμε κάτι χρόνια να φτάσει ως εκεί η Viz για να έχουμε μια διορθωμένη εικόνα, όπως της αξίζει.
Ωραία, βρήκα κι άλλο θύμα! :hahaha:
Dec 13 2010 22:06
Adventurer → Kenny
Καποια στιγμη τις γιορτες θα μας δωσουν αδεια και θα ανεβω Θεσ/νικη, παιζει για καμια παρτιδα ή θα εχεις κατεβει Κρητη;
Dec 13 2010 22:05
zulabar → DarkElf
He used it and now he is dead and now we have a noob for the 11th Doctor !!!
So David was a complete fool ! But we all loved him with Billy Piper !!!
Α μωρη Rose μας εφτιαχνες τα Σβ/κα.........Κριμα απλα να την χασουμε
*shedding only a tear...Doctor style*
Dec 13 2010 22:04
zulabar → DarkElf
Ok I will get my laser screwdriver!!! Who uses sonic anymore noob ? :P
(Your life burns faster - OBEY YOUR MASTER )
Dec 13 2010 21:58
DarkElf → zulabar
Δικαιολογίες!Και τον Kaiser μια φορά τον είδες!Prepare for battle!I'll go get my sonic screwdriver! :hero:
Dec 13 2010 21:57
zulabar → DarkElf
I have only met you once my young Padawan !!!
There is much more to learn about your inner character !!!
Dec 13 2010 21:52
DarkElf → zulabar
Χαχαχα,κόλλησες κι εσύ το Kaiser-sama?:hahaha:
Εγώ δηλαδή δεν είμαι στις επιρροές???Για τί μ'έχεις?Για τρολλ???:madtodeath:
Dec 13 2010 21:50
Jorg → Kai
Ναι και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να της δώσει περισσότερο χρόνο. Δεν έχει νικήσει ούτε μια μάχη μόνη της και, γενικώς, όσο γλυκιά και αν είναι, έχει καταντήσει λίγο κουραστικό τα μισά τις λόγια να περιέχουν το Mukuro-sama μέσα. Τώρα για τη σχέση Daemon - Mukuro υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με την Vongola και έτσι όπως την ήθελε αυτός (αν και νομίζω ότι το είχε δείξει μόνο στο filler arc στο anime... μπορεί να μας φανερωθεί ως canon πληροφορία τώρα, who know?)
Αυτό που δεν περίμενα γενικώς είναι να τα βάλει όλα αυτά μαζί. Μάχη με Shimon, εμφάνιση Vindice, Daemon και Byakuran.
Άσε που δεν μπορώ ούτε καν να υποθέσω πως στο καλό εμφανίστηκε ο Byakuran.
Τον Hibari τον είχα ξεχάσει τελειώς (μα τελείως όμως). XD Η αλήθεια είναι ότι και εμένα με ψιλοαπογοήτευσε η μάχη του Gokudera. Γενικώς αυτή η ιδέα με τα μπαλόνια δεν ήταν και η καλύτερη. Αντί για να έχουν στόχο ο ένας τον άλλον είχαν τα μπαλόνια. Άσε που ήταν και λίγο βαρετή η mud flame της Shitt P.
Όντως ήταν πολύ καλές οι μάχες του Ryohei και του Lambo (αν και περίμενα να δω τον 25 year old but, oh well...)
Ναι, βασικά, ότι έχεις δίκιο, έχεις. Όχι πως τα δικά μου posts έχουν τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά τουλάχιστον αναφέρω τι έγινε και την γνώμη μου και όχι απλά ένα awesome, great, boring etc chapter όπως κάνουν τα περισσότερα έκει.
Lol για τα boobs της Adelheid! Βρήκαν ένα πρόβλημα και αυτοί και αμέσως έπεσαν να την φάνε την Akira. :kakaka:
Ναι, ευχαρίστως να με "πρήζεις", να σε πρήζω και εγώ. XD Θέλω να μιλάω με ένα άτομο για τις εξελίξεις του manga.
Dec 13 2010 21:47
zulabar → DarkElf
True story !
Πιστευω οφειλεται στην επιρροη Geutella's και Kaiser-sama πανω στην Ελενη.Τωρα η Στεφι αστο ακομα και απο ψυχολογικη πλευρα κατι εχει λασκαρει εκει στο κεφαλι της :P :P :P
Dec 13 2010 21:42
DarkElf → zulabar
Είναι ένα κοντά στο σπίτι μου,θα πάω να κοιτάξω.:hiding_something:
Δεν είναι εντυπωσιακό οτι η Ελένη,που είναι και πιο μικρή,είναι απίστευτα πιο σοβαρή από τη Στέφη?:hahaha:
Dec 13 2010 21:30
zulabar → DarkElf
Μπιελα ειναι εξαρτημα στο αυτοκινητο :)
Αν βρουμε κανα pet shop με προσφορα στα φιμωτρα τοτε να ωαλουμε ολοι απο ενα ευρω να τους παρουμε κανα ζευγαρι μπας και βγαλουμε ακρη χαχαχαχα
Dec 13 2010 21:23


This status update has reached the maximum number of replies allowed
