Community Status Updates
zoro77 → Getekid
το κατέβασα αυτό που μου πες αλλά τώρα δεν έχω ήχο! Μήπως φταίει το ότι το laptop μου είναι καινούργιο και έχω ξεχάσει κανένα προγραμματάκι να εγκαταστήσω?HELP!:roar:
Dec 14 2010 02:36
Lord Leon → mono
Ξερω οτι θα στο χουν πει πολλοί αλλα χαρηκα που ψοφησες την Α-πάττυ. Ειχα μια σχεδον ακατανικητη επιθυμια να ριξω μπουκέτο στην οθόνη και ειναι και 8χρονων γουρουνι CRT θα πηγαινα νοσοκομειο.
Dec 14 2010 02:23
Getekid → zoro77
Όχι όλοι το κάνουμε αυτό, αν λέει 100% τότε είναι ολόκληρο. Νομίζω ξέρω τι φταίει. Αν δεις τα αρχεία του torrent, υπάρχουν τα Openings και Endings. Είναι κάτι που κάνουν για να ελλατώσουν το μέγεθος των αρχείων. Βγάζουν τα OP, EN από τα επεισόδια και έχουν ένα αρχείο που το περιέχει και το παίζουν όποτε πρέπει. Δηλαδή παίζει το επεισόδιο και όταν φτάσει η στιγμή να μπει το opening/ending, ο player πάει και αναπαραγάγει το άλλο αρχείο (και μετά συνεχίζει κανονικά). Το VLC δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο οπότε όταν βλέπει μια τέτοια ρύθμιση παίζει το βίντεο από την αρχή. Θα πρέπει να κάνεις scrolling αμέσως μετά το "σημείο μετάβασης". Αλλιώς δοκίμασε Media Payer Classic (με k-lite codec pack) ή κάτι άλλα που προτείνουν σε [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=911"]αυτό το thread[/URL]. Λογικά αυτό είναι, πες μου αν είναι.
Dec 14 2010 01:26
Erisadesu → Anelis
facepalm επειδή στο hana yori dango είχε πιο ηλίθιο μαλλί.
:P:P:P:P σε πρόλαβε η yami τι να κάνες
Dec 14 2010 00:51
ichigo13 → NINAKOS
Φίλε μου μόνο σε κάποιον ιδιωτικό greek-tracker θα τα βρεις αν υπάρχουν.
Πάντως σίγουρα υπήρχαν κάποια επεισόδια στο gamato.info αλλά έκλεισε, οπότε τώρα δεν ξέρω :/
Dec 14 2010 00:50
NINAKOS → ichigo13
geia sou re megale na se rotiso kati kserie skaneis pou tha bro to d gray man apo to cine plus me greek sub pou pezotan
Dec 14 2010 00:38
amaya3 → Tristessa
[SPOILER]ikr? It will eat your children D:
Don't watch hanni, srsly, NIGHTMARES.[/SPOILER]
waht ameijing cuhrltull
Dec 14 2010 00:38
Tristessa → amaya3
[spoiler]srsly, that photo of Takeru. The almighty fuck? :uhh:
Kαι τι mindfuck το vid, δεν το έχω δει ποτέ ολόκληρο Τ^Τ[/spoiler]
we wuhr bohln tu be happi
Dec 14 2010 00:21
Kai → Jorg
Πράγματι, αλλά δε νομίζω να την έχει κάνει κιόλας από εκεί μέσα, θα έφταναν ως νέα. Εκτός και αν μας το γυρίσει μετά και πει, γεια σας, σας τον φέραμε μιας και δεν μπορούσε να φτάσει την Chrome διαφορετικά και δούμε κανένα Mukuro vs Spade (μου άρεσει η ιδέα τώρα που το σκέφτομαι) XD
Κάτι είχε αναφέρει ο seiyuu του Gokudera όταν τελειώσε το anime και από εκεί πιάστηκαν όλοι ότι θα ξαναξεκινήσει. Από την άλλη δε νομίζω ότι θ' αρχίσει την Άνοιξη, ίσως Οκτώβρη, να κλείσει κανέναν χρόνο.
Αλήθεια, ο Byakuran δε μου άρεσε καθόλου σαν κακός κι ας έχει ενδιαφέρον το τι παίζει τώρα. Χίλιες φορές να έβλεπα 2η φορά τη βάρια ή κανένα combo Varia\Mukuro ενάντια στον Tsuna. Το τωρινό παντως δε με χαλάει καθόλου.
Αλήθεια, ελπίζω στο τέλος να μην βγουν όοοολοι όμως από την φυλακή και πούνε "τώρα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα", με φοβίζει λίγο αυτή η ιδέα, αλλά θα εμπιστευτώ την Amano, αυτή ξέρει.
Α, καλά μη νομίζεις, κι εδώ εκτός του ότι τα πληρώναμε ένα 10ευρο ακατέβατο 2 τεύχη από το κάθε volume έφερνε κάθε φορά εκτός του ότι τον είχα πρήξει κανά 5μηνο που έβγαλε το 1ο volume η Viz τότε μέχρι να τα φέρει, μου είχε βγάλει κι αυτός την πίστη όμως να φανταστείς είχε προλάβει να βγει και το 2ο και τα έφερε μαζί, στην αρχή όλα ωραία και καλά. Αργότερα γίναμε 3 που τα παίρναμε και ήταν όποιος προλάβει γιατί συνήθως 2 έφερνε πάλι. Από τότε που έβγαλα την κάρτα σώθηκα, δεν χρειάζεται να πηγαίνω και να ρωτάω όλη την ώρα "θα το φέρετε;" "ήρθε;" "το παραγγείλατε;" με είχε βαρεθεί και τον είχα βαρεθεί είναι η αλήθεια (τα παίρνω και πιο φθηνά), αν δεν έπρηζες δεν έφερνε και όχι μόνο στο Reborn και σε πιο γνωστούς τίτλούς ή μάλλον σε τίτλους με περισσότερη ζήτηση όπως το Rouroken και το FMA, μέχρι και στο Death Note δηλαδή, μετά σου λένε στήριξε την αγορά σου. Στα Public πάλι One Piece, Naruto, Bleach σε αφθονία, αλλά από άλλους λίγα πράγματα και πάλι κάτι σκόρπιους τόμους.
Εσύ και η Vage, θέλει δε θέλει το διαβάζει για να μην την ρωτάω συνέχεια αν το διάβασε. Τώρα που έχει τεστ αυτόν τον καιρό την λυπάμαι όμως, την αφήνω πιο λάσκα :hahaha: Άντε, ψήσε κι εσύ τη Vagelio να το αρχίσει και μετά θα κάνουμε οι 4 μας weekly πηγαδάκι.
Dec 14 2010 00:18
MikamiTeru → Hanzo
Dude, απλα τρολλαραμε λιγακι. Ξερω ποιες ειναι οι καλες μπαντες. ;)
Dec 14 2010 00:02
demonicMC → shinigami94
Πωπω καταλαβαινω και εμενα μου πηρε 3-4 φορες. Για νικησεις εδω πρεπει να εχεις ανεβασει οπωσδηποτε τη Yuki ωστε να εχει αρκετο mana να healαρει και να σκαει fire οταν αρχιζει να ξαναφτιαχνεται οταν τον σπας. Επισης εσυ πρεπει να εχεις ενα persona με μαγειες ας πουμε garudyne ή το αντιστοιχο με φωτια. Ετσι νικησα. Το θεμα ειναι να μην τον αφησεις να ξαναφτιαχτει.
Dec 13 2010 23:42
amaya3 → Tristessa
[SPOILER][YOUTUBE]YyCNY_4m5FE[/YOUTUBE]
[SPOILER]enjoy your nightmares[/SPOILER][/SPOILER]
why dontchu hab moll fan
[SIZE=1] lolol mte XD it's the intro of doom srsly
[/SIZE]
Dec 13 2010 23:30
zoro77 → Getekid
Έφτασε κανονικά στο 100% απλά τον έκλεινα τον υπολογιστή και μετά όταν τον ξανάνοιγα συνέχιζε το torrent κανονικά μέχρι να φτάσει στο 100%. Αυτό εννοώ μήπως έτσι χανόταν κανένα κομμάτι απ'τα βίντεο. Αλλά και πάλι το χω ξανακάνει έτσι αλλά δεν είχα πρόβλημα. Τελοσπάντων χρησιμοποιώ VLC media player.
Dec 13 2010 23:29
Jorg → Kai
Καλά, εντάξει, τόσες φορές που έχει εμφανιστεί ως illusion δεν πολυφαίνεται αν είναι ακόμα κλεισμένος μέσα ή όχι. XD
Καλά ο Gokudera έχει παίξει και σημεντικότερο ρόλο ως τώρα. Δεν έλεγε μονο Jyuundaime (βασικά, τώρα που το σκέφτομαι, δύσκολα έβρισκες φράση του που να μην περιείχε το Jyuundaime XD).
Ναι, όντως αυτό με το αίμα (και γενικώς με το censorship) ήταν πολύ ξενέρα. Ελπίζω και εγώ να το αναλάβει κανένα άλλο studio, αν όντως βγει συνέχεια.
Έχει πέσει πολύ μπέρδεμα με το παρελθόν και το μέλλον. Θέλω να μάθω πραγματικά τι παίζει με τον Byakuran.
Μπα, δεν νομίζω να γίνει έτσι με τον Hibari. Τώρα, με την μάχη του Gokudera πιστεύω τη χάλασε το ότι ήταν long ranged, και γενικώς αυτές οι μάχες θέλουν περισσότερη προσοχή.
Από τη στιγμή που έδειξει τον 15άρη, περίμενα να δω και τον 25άρη. Ούτως ή άλλως μια φορά τον έχουμε δει σε μάχη τον 25άρη. Η μάχη του Ryohei ήταν πολύ καλή, αν και εκτός από το ότι δεν νίκησε έγινε η μούρη του κρέας. :kakaka:
Ναι, και μπορεί να πάνε να αγοράσουν τα volumes όλοι αυτοί που διαβάζουν το Reborn. Και εδώ που είμαι άντε να τα βρεις.
Αααααα... νόμιζα ότι είχα αποκλειστικότητα. Ποια είναι τα άλλα θύματα? XD
Dec 13 2010 22:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed