Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → MikamiTeru

Για στείλε :)
Dec 14 2010 17:24
Photo

jun → Erisadesu

a XD TOP δεν θελω οποτε δεν θα σφαχτουμε xD. GD θελω μετα Seungri +Daesung. (λιγους θελω..lol) και μενα μ'αρεσει πιο πολυ καστανος.αλλα ενταξει ενδιαφερον οι αλλαγες γενικα ειναι. + μεταξύ μας και ο GD δεν μ'αρεσει εδω πως ειναι ετσι >.< XD
Dec 14 2010 17:21
Photo

Erisadesu → jun

αναι και το τραγουδι το ακουσα στα mamas θα το βρεις στο Youtube..δεν με τρέλανε αλλά μόνο και μόνο επειδή ειναι του τοπ το λατρεύω. μεταξύ μας πολύ χάλια το μαλλί του.
Dec 14 2010 17:08
Photo

Erisadesu → jun

ούτε εγώ πέρα απο την Miko chin και εσένα το μαλλί το είδα στο allkpop.com και μερικές φωτογραφίες απο τα γυρισματα του βίντεο. ευχαριστώ για αυτο το πολύτιμο βίντεο θα το έψαχνα πολλές ώρες αν δεν το έστελνες!!! Big Bang Rulezz!! (o top είναι δικός μου μη κάνεις όρεξη θα σφαχτούμε)
Dec 14 2010 17:06
Photo

DarkElf → zulabar

Εσύ μείωσες τον 10th πρώτος!Προφανώς και Allons-y Allonzo is the best! Τι ακριβώς να την κάνω τέτοιου είδους ενημέρωση?Just in case που γίνει η αναθεώρηση και υποβαθμιστεί το πτυχίο μου να ξέρω τι εναλλακτικές υπάρχουν?!
Dec 14 2010 16:58
Photo

zoro77 → MikamiTeru

[QUOTE=MikamiTeru;454958][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER]Μα γιατι ?:wooi2:[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/QUOTE] epic!
Dec 14 2010 16:38
Photo

zoro77 → Zem@c

αλλάξαμε λίγο το ονοματάκι?
Dec 14 2010 16:22
Photo

zoro77 → Getekid

ok φίλε μου το ελυσα! ευχαριστώ πολύ.
Dec 14 2010 16:16
Photo

jun → Erisadesu

επειδη ειδα εισαι fan :) heyyy look what i just saw new big bang -bad quality- OMG top has blond hair o_O - (and GD looking like a [I]geek[/I] :/) [YOUTUBE]w8dEDYFhkQI[/YOUTUBE] kαπου ηθελα να πω το σοκ μου για το μαλλι xD. δεν ξερω πολλους big bang fans ^^ [URL]http://bigbangkorean.wordpress.com/[/URL]
Dec 14 2010 16:06
Photo

zulabar → DarkElf

Αχ ναι ασε με την Billie ειχαμε παθει την πλακα μας..... Που να την δεις στο Secret Diary of a Call Girl ;) Ειναι πολυ ενημερωτικη εκπομπη θα παθεις την πλακα σου ;) ;) ;) BTW Geronimoooo sucks ! Allon-zy FTW !!!!
Dec 14 2010 15:56
Photo

Serestrum → Anelis

eikonitses ταιμ [IMG]http://i.min.us/idk8je.jpg[/IMG] [IMG]http://i.min.us/iXzaq.jpg[/IMG] την βρηκε το αφροδιτακι αυτη ^^
Dec 14 2010 15:01
Photo

VagelioKai

Πωωω πωω..... παλι καλα που μου το θυμησες! Εχω ταξει στον jorg πως θα το διαβασω εδω και τουλαχιστον δυο μηνες! Και ο καινουργιος γυαλακιας τι λεει? Καλος? Will check. 1 λεπτακι ανα επεισοδιο, δεν εχω τπτ να χασω... Δεν εχω δει τις ταινιες... εχω ακουσει και απο αλλους ποσο ξενερωτες ειναι =_=. Η σειρα βεβαια ηταν αψογη. Pantsuuuu!!! Eτσι κι εσυ σαν την κολλητη μου... κατεβαζω κατεβαζω και μετα δεν ξερω τι να πρωτοδω και τα δανειζω στη παρεα XDDDD, κατα καποιο τροπο ειστε οι υπευθυνες αναπαραγωγης του ειδους μας. Ετσι, να κανεις συνεχεια προτασεις μπας και μειωθει το πολυ mainstream πραμα και αρχισουν βγαινουν πιο ψαγμενοι φανς. Aισχος! Εχει μυστικη βαση και δεν μου λεει τιποτα;! Αισθανομαι τοσο προδωμενη... xvid + avi... και θα παιζουν και οι υποτιτλοι με αυτα τα format? Θα το δοκιμασω καποια στιγμη.
Dec 14 2010 14:29
Photo

Getekid → zoro77

Δεν νομίζω, αν γενικά έχεις ήχο, θα είναι το πρόγραμμα. Κατέβασες μόνο το Media Player Classic ή όλο το k-lite codec pack; γιατί μόνο του χωρίς τα codecs δεν κάνει και πολλά. Αν ναι, τσέκαρε μήπως έχεις τίποτα άλλα codecs εγκατεστημένα γιατί μερικές φορές πάνε να λειτουργήσουν 2-3 πακέτα codec μαζί και μπερδεύουν τον υπολογιστή....
Dec 14 2010 06:30
Photo

mono → Lord Leon

Ε δεν ήταν και για χόρταση XD Ομολογουμένως και εγώ την έβλεπα και με έπιανε ένα δολοφονικό :P
Dec 14 2010 03:35
Photo

Mad_HatterKenny

[S] Καλησπερες. Μπας και ξερεις γιατι την sig μου δεν τη δειχνει transparent το forum, ενω το pc μου την δειχνει? [/S] never mind, το βρηκα με ενα search στη black hole LOL This forum NEVER fails to deliver.
Dec 14 2010 02:49