Jump to content

Community Status Updates

Photo

DarkElf → MikamiTeru

Δε φαντάζομαι να εννοείς την υπεργαλαξιακή μου παρουσία..:hahaha: Με το νέο στέκι όλα εντάξει?Δεν υπήρξε πρόβλημα συνεννόησης/χώρου/εξευτελισμού?
Dec 13 2010 19:30
Photo

laraska → iristella

τελικα εχεις τιποτα ?
Dec 13 2010 19:27
Photo

MikamiTeru → DarkElf

Τελεια περασαμε. Τουλαχιστον εγω προσωπικα περασα τελεια ! Αλλα ημουν σιγουρος οτι κατι ελειπε απο τη παρεα..!
Dec 13 2010 19:24
Photo

demonicMC → shinigami94

Αν θυμασαι που εισαι ακριβως μπορω να σε βοηθησω εγω το εχω ολοκληρωσει 2
Dec 13 2010 19:05
Photo

DarkElf → MikamiTeru

Mikami-chaaan!Δεν είδα σχόλια και απογοητεύτηκα.Στο meetingu πώς περάσατε?
Dec 13 2010 18:40
Photo

Azathoth → Kamui

heh, mada mada dane
Dec 13 2010 17:53
Photo

zoro77 → Getekid

Καλησπέρα φίλος. Κατέβασα την 1η σεζόν για το code geass σε 720p(που μου πρότεινες) αλλά μόλις φτάνουν τα επεισόδια σε κάποιο σημείο μετα μου γυρνάει απ'την αρχή(Ενώ αν το προχωρήσω με το mouse παίζει, δηλαδή τα βίντεο είναι ολόκληρα)! Το torrent αυτό το κατέβαζα σιγά σιγά γιατί είναι 11GB. Μηπως είναι αυτό το λάθος μου?
Dec 13 2010 17:37
Photo

Affwys → Six Winged Angel

re telika auto to cosplay dn mas 8elei ka8olou -.-.egw to 3exnaw sunexeia st spiti enos filou kai dn to pernw spiti mou xD
Dec 13 2010 16:47
Photo

Eva_But_No_Apple → Anelis

exw dei Whatever Happened to Baby Jane Mr Smith Goes to Washington <3 Jarhead The Cook, the Thief his Wife and her Lover White Ribbon Persona Art School Confidential Chasing Amy Mary and Max Hight Fidelity Τα υπολοιπα θα τα κατεβασω right away THANX a looot! btw εχω ερωτα με τον James Stewart :D
Dec 13 2010 16:47
Photo

Anelis → Eva_But_No_Apple

Φαντάζομαι λες για ταινίες και όχι ανιμέ, σωστά; Λοιπόν... Whatever Happened to Baby Jane Mr Smith Goes to Washington Arsenic and Old Lace Misery Rosengrantz and Guildenstern Are Dead Jarhead The Cook, the Thief his Wife and her Lover Garden State White Ribbon Dear Wendy Persona Art School Confidential Hard Candy Chasing Amy Mary and Max Miss Pettigrew Lives for a Day Harold and Maude Office Space Hight Fidelity Αυτά είναι τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό, αν θες κ άλλα, πες.
Dec 13 2010 16:43
Photo

:D happy to meet u! αν δεν ημουν στην ασκτ καπου 8α σπουδαζα σκηνο8εσια... μιας και σε βρηκαμε να σε εκμεταλευτουμε...εχεις καμια suggestion ? οτι να ναι αρκει να ναι καλο ...δν εχει μεσα και αποτι βλεπω 8α μεινω αποκλεισμενη στην νεα πεντελη μεχρι την τεταρτη :/
Dec 13 2010 16:22
Photo

Yeaps, τα πάντα όμως. Και splatter, cult, art films, documentaries, ακόμα και εφηβικές αμερικανιές. Τίποτα δεν μου ξεφεύγει XD I just love films!
Dec 13 2010 16:18
Photo

To bleach μ αρεεεεεσει....... Παει μια φιλη μ εκει! τι δηλαδη βλεπεις τα παντα???oldies/cinefil/action/black humor.....
Dec 13 2010 16:08
Photo

Όχι ρε ,απλά επειδή είναι για τον πέο. Και τα περισσότερα, πλην του bleach δηλαδή, τα είχα παρακολουθήσει αρκετά. Χαχα, εγώ είμαι πέρα από movie buff, moar like frantic fanatic XD Από ένα μικρό της Αγίας Παρασκευής, το Περί Τέχνης, αν δεν είσαι από την περιοχή δεν νομίζω να το έχεις ακουστά.
Dec 13 2010 16:00
Photo

γτ μορε επειδη ειναι τα πιο ποπιουλαρ?χαχα ε ειπα να αρχισω με τα πιο γνωστα ..... αν και το naruto δεν το παλεψα.... ειμαι πιο πολυ into films(Μοvie Buff here!)....γι αυτο και αρχισα τα ανιμε αλλωστε στην σχολη απο πιο φροντ περασες?
Dec 13 2010 15:56