Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zem@c → zoro77

ναι. το ζητησα σαν χαρη. ειχα τους λογους μου. να ναι καλα ο ph.duck που με βοηθησε :)
Dec 14 2010 20:43
Photo

Robin-Chwan

11 Μερες...
Dec 14 2010 20:03
Photo

Azathoth → red pyramid

ofc i do! i love fintroll :P well, not love exactly :P ala as pume pos exune treli plaka
Dec 14 2010 18:46
Photo

red pyramid → Azathoth

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fZd9_ZA1dfM[/youtube] Το άκουσα εχθές και μου ήρθες κατευθείαν στο νου. Ελπίζω να γουστάρεις :P
Dec 14 2010 18:42
Photo

zulabar → DarkElf

Very well then. I will be waiting a phone call in order to make arrangements for our coffee/night out ! :D
Dec 14 2010 18:16
Photo

DarkElf → zulabar

Αχεμ...δε θα μιλήσω γιατί μετά θα μου λένε οτι υπερβάλλω.Βγήκαμε και την Παρασκευή αργά οπότε δεν ξέρω κι αν θα την αφήσουν πάλι.Βασικά όταν μπει msn το βράδυ θα το συζητήσουμε.
Dec 14 2010 18:10
Photo

Erisadesu → jun

δεν ξέρω...δεν το πρόσεξα...lol μου αρέσει που έχουν ίδιο μαλλί αλλά σε διαφορετικό χρώμα. γενικά ότι και αν τους βάλλουν είναι πολύ καλοί και απο ότι φαίνεται θα κυριαρχήσουν στη μουσική σκηνή για πολλά χρόνια. ειδικά ο GD που γράφει και μουσική
Dec 14 2010 18:03
Photo

zulabar → DarkElf

Κοιτα μια μπυριτσα ετσις νωρις μπορουμε να παμε ! Επιτρεπεται και για το ανηλικο και δεν πιστευω πια να μεθυσει η αλλη με μια μπυρα δηλαδη wtf ? Εγω θελω κανα 5κιλο κρασια για να κανω κεφαλι xD
Dec 14 2010 18:02
Photo

DarkElf → zulabar

Δεν έχουμε κανονίσει ακόμα,αλλά συνήθως βρισκόμαστε τα ΣΚ.Όχι extreme!Η μια είναι ανήλικη και η άλλη επιρρεπής στο αλκοόλ.Δε μπορώ να έχω το νου μου και στις 2.:hahaha:Καφεδάκι λογικά.
Dec 14 2010 18:00
Photo

Lucy Heartfilia → Eleni~WaIKinG oN AiR~

[CENTER]don't forget to vote [URL="http://www.allkpop.com/2010awards/"]allkpop awards 2010!!!!!![/URL] Εγώ ψηφίζω καθημερινά. Best Male Solo : Psy Best Female Solo : Boa Best Male Group : Super Junior Best Female Group : 2Ne1 Best Rookie Group : CN Blue Most Improved Artist : U-Kiss Song of the Year: Bonamana (SuJu) Story of the Year : Shin Se Kyun and Jonghyun Dating Best Choreography : Lucifer (Shinee) Best Social Networks Personality : Heechul (SuJu) Omg τι kawaii που είναι ο Minho!!!! :lovulovu: !!!! Έχω αρχίσει να βλέπω και κορεάτικα δράματα τώρα, :P px You're Beautiful και ακολουθούν πολλά άλλα!! "Διέφθηρα" και τον κολλητό του αδελφού μου (11 ετών) και έχει καεί με Shinee, άρχισα να του κολλάω και SuJu, οι επόμενοι στην λίστα είναι οι B2ST! Hohohoho![/CENTER]
Dec 14 2010 17:55
Photo

zulabar → DarkElf

Ανετα για τι λετε να παμε? Καφεδακι η κατι πιο extreme night out ?
Dec 14 2010 17:53
Photo

DarkElf → zulabar

Να προωθήσουμε εσένα τότε! Btw,αν κανονίσουμε τίποτα το ΣΚ με τα κορίτσια (Ελένη,Αθηνά...) είσαι μέσα?
Dec 14 2010 17:50
Photo

zulabar → DarkElf

Ναι γτ οχι ? Ξερεις τι λεφτα βγαζει κανεις σε αυτον τον κλαδο ? :P
Dec 14 2010 17:44
Photo

Night Wizard Seal → MikamiTeru

Ναί το ξέρω το συγκρότημα. Αυτό είναι μέταλ, αλλά συγκεκριμένα Doom metal. Metal metal δεν είναι. Θα μπορούσες να το πείς και gothic.
Dec 14 2010 17:31
Photo

MikamiTeru → Night Wizard Seal

[url]http://www.youtube.com/watch?v=6R7jSfLpk7Y[/url] Απο Draconian επισης ψαξε το Bloodflower.
Dec 14 2010 17:25