Community Status Updates
Nighteyes → Anelis
lol
Χμ δεν χάνεις τίποτα να τα δεις κι αυτά βέβαια. Οπως είπα, γούστα. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα ξαναείδα αυτά και δεν τα θυμάμαι καλά. Είχαν αρκετές αναφορές στην pop culture θυμάμαι. Ίσως κάτι να χάνω. Σίγουρα έχει Otsu-chan που είναι ένα από τα σήματα κατατεθέν του Gintama, αν και επικεντρώνει αλλού.
Dec 16 2010 23:04
Azathoth
→
Putin
ke oi dikoi mou akune klasikoi, ke ego aloste akuo ke pezo me pathos klasiki mousiki. ta spaei i klasiki mousiki :3 apo tin stigmi pu den akune skiladika ise kala malon :D
Dec 16 2010 23:02
Putin
→
Azathoth
Lolz, εμένα μόνο με κλασσική ασχολούνται, αλλά για κάποιο λόγο ποτέ δεν αξιώθηκαν να μου μάθουν πέντε πράματα. Ό,τι ξέρω από μουσική από μόνος μου, sadly. Από 'κει και πέρα ο πάτερ ακούει που και που κάνα παλιό σάπιο ροκ της εποχής του /nostalgia goggles.
Dec 16 2010 23:00
Nozomu → Anelis
DAMN you're good... xDDD Πανω που πηγα να ριξω αλλου τις ευθυνες... :P
Here is a gift for peace...
A Captain Jack Harkness naked picture...
[SPOILER][IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/tardis/images/8/8b/Face_of_Boe.jpg[/IMG][SPOILER]U MAD? :P[/SPOILER][/SPOILER]
Dec 16 2010 22:56
Anelis → Nozomu
Τα Dalek έχουν δείξει δύο φορές δείγματα ανθρωπιάς, εσείς οι cybermen ΠΟΤΕ!
ΧΜΟΥΦ!
Dec 16 2010 22:44
Azathoth
→
Putin
βασικά ο πατέρας μου με έμαθα από νίνι να ακούω ozzy και frank ζάππα :P οποτε δεν ήτανε δύσκολο να ευχαριστιέται με αυτά. γενικά από όταν ωρίμασα και σταμάτησα να ακούω manowar είναι proud of me :P το θέμα είναι πως στη μαμά και στον baba αρέσουνε διαφορετικά πράγματα οποτε είναι δύσκολο να βρω κάτι coolato που να αρέσει σε όλους όταν ταξιδεύουμε μαζί στο αυτοκίνητο :P
Dec 16 2010 22:44
Nozomu → Kamen Tantei Zura
xD Good for you!! :3
Καλα εκανα την συνδεση δλδ... Μα βλεπω Zura και στο σχεδιαστικο κομματι και λεω λες? :P (nice job btw!)
Dec 16 2010 22:39
Nozomu → Anelis
Tsk... Πως τολμας να με συγκρινεις με αυτα τα σκουπιδια? Αμα ειναι να ειμαι ακαρδος το επιπεδο μου φτανει τουλαχιστον σε Dalek...
Ακου εκει cyberman!
/hairflip
Dec 16 2010 22:35
Kamen Tantei Zura → Nozomu
Hello :3
Ναι, η θέση μου αυτή είναι :3 Άρχισα με το να κάνω requests, τώρα επεκτάθηκα και στα banners του φόρουμ xD
Dec 16 2010 22:34
Nozomu → Anelis
xDDDDD i'm a like bastard after all... xDDDD
Ωραια θα το σωσω ολο με μια φραση...
Iwas crying on the inside.... T_T Μιλαμε για ποταμια... Τ_Τ
Dec 16 2010 22:24
Anelis → Nozomu
Καλά είσαι για πολύ δούλεμα με τα extra-super-rare manly tears, αλλά είπαμε, σου αρέσει ο 10ος οπότε θα συγκρατηθώ.
ΑΛΛΑ αν δεν έκλαψες εκεί που φεύγει η Donna ή που πεθαίνει ο 10ος (i don't want to go T-T ) τότε να ξέρεις ότι είσαι ένας άδειος άψυχος άνθρωποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος!!! :P
Dec 16 2010 22:20
Kai → Vagelio
:tensai: Άντε -άντε, να έχουμε κι άλλον κόσμο στο manga.
Για εμένα είναι 2 σειρές με πολύ καλύτερα manga, πετσοκομμένες και δυο, το yozakura τουλάχιστον έβγαλε και OVA. Πάντως άν δεν έχεις διαβάσει το manga και τα 2 τα ευχαριστιέσαι άνετα. (Το λέω γιατί το anime του Yozakura το είδα πριν διαβάσω το manga, στο Yakumo με χτύπησε κάπως άσχημα μιαςκαι ήταν το αντίθετο), αν δεν έχει πρόβλημα με τα genres τους δε θα τον χαλάσουμε με τίποτα. Τώρα είναι και στο άτομο, ένας φίλος μου μού είπε ότι το Tozakura του άρεσε από το 6 και μέτά, εμένα μ' άρεσε από τα πρώτα μιας και είχε αρκετούς χαρακτήρες. Δε θα χάσει τίποτα να τα δοκιμάσει πάντως, θα τα έχει και ως μέτρο σύγκρισης αργότερα. Και στο Yakumo πχ και να μην του άρεσουν πολύ τα ντετέκτιβ, έχει και λίγο supernatural μέσα οπότε μπορεί να του τραβήξει το ενδιαφέρον.
Πλάκα-πλάκα, πού ζούμε ρε συ, δεν πήραν ακόμη πρέφα ότι θα θησαύριζαν με κάτι τέτοια για να τα φέρουν; Εδώ βγάζουν λεφτά από την Patty. Και το FMA και το D.Gray Man (άντε και το Paradise Kiss, να μην το αφήσω απ' έξω) που το φέρανε και μάλιστα στην κρατική, ούτε ένα promotion δεν κάνανε (δε μιλάω για τις ώρες που έπαιζε το 2ο περισσότερο), φέρνουν μόνο Ben10 από καινούργια να πεις και όλα τα άλλα είναι χιλιοπαιγμένα Looney Toons και Disney (πάλι καλά πυ βάζουν και καμιά ταινία πού και πού).
Και φυσικά και είναι τέχνη, άσχετα πώς έχουν μάθει να τα βλέπουν εδώ οι δικοί μας, τα "παιδικά", όταν υπάρχουν και πολλά "ώριμα" παραδείγματα στον συγκεκριμένο χώρο, και δε μιλάμε μόνο για τα Ιαπωνικά. Εδώ μέχρι και οι παραγωγές της Dreamworks τους έκαναν εντύπωση στην αρχή σε σχέση με της Disney (άσχετο, μου λείπουν οι ταινίες που έκανε πριν το γυρίσει σε CG.
Αλήθεια, δεν ξέρω αν μου φαίνεται μόνο εμένα έτσι, αλλά πιστεύω ότι ότι και να κάνουμε με CG, όση μαγεία κι αν έχει το 3D, αυτή η αίσθηση που σου αφήνει το παλιό κλασσικό δε βρίσκεται σε ορισμένα σήμεία.
Το είχα γράψει σε full, δοκίμασε κανένα x8, λογικά θα είναι οκ. Αφού το είδα στο laptop δεν τσέκαρα αν ήταν οκ όταν το ξαναέργαψα (καλά που δεν είχα προλάβει να το σβήσω κιόλας αφού το είχα γράψει στο DVD την πρώτη φορά).
Dec 16 2010 22:17
Nozomu → Anelis
O_O Of course i have a soul!! I think at least... xD
Απλα δν θα ηταν απλα δακρυα... θα ηταν ultra rare manly tears οποτε δν θα ταιριαζαν στην περισταση... xDDDD
Dec 16 2010 22:14
Nozomu → Kamen Tantei Zura
Zura-chan ερωτηση... Εισαι Graphic Designer στο Greek OP RPG? O_o?
Dec 16 2010 22:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed