Jump to content

Community Status Updates

Photo

ma_foteini → Radagast

εσύ;ποστ στην Τρύπα; the world must be coming to an end!!!! xixixi
Dec 17 2010 23:11
Photo

ma_foteini → Erisadesu

ααα εκείνο τελευταίο το Bishounen/μανούλι/τι-παιδί-ειν'αυτό που πόσταρες το θέλω!!!έχεις καμιά πόζα του σε μεγαλύτερη ανάλυση; ε, φανταστική erisadesu??
Dec 17 2010 23:09
Photo

Azathoth → Ryuji

ti ine afto? anonimoi alkolikoi? :S
Dec 17 2010 21:20
Photo

Jorg → Kai

Καμμένο! I am proud of you! XD Καλά εγώ δεν πολυκοιτάζω το scanlation group. Ναι το διαβάζω! Μόλις είχα φτάσει στα up to date στο anime και είχα ψιλοπορωθεί... ε, και συνέχισα με το manga. Καλά, γενικώς, στο reborn η λέξη mafia με την κανονική της έννοια (όπως στο op με τους πειρατές, στο bleach με τους shinigami και στο naruto με τους ninja) δεν υφίσταται. :kakaka: Ναι υποτείθεται και ο Byakuran είχε "σκοτώσει" τον Mukuro, αλλά μια χαρά ήταν. Βασικά, όπως είπα, πιστεύω κανένα κόλπο του Daemon να είναι. Μου φαίνεται εντελώς απίθανο να σκότωσε αυτός την οικογένεια του Enma, όπως και αυτό με τον Primo. Πέστα! Αν και δεν νομίζω να παίξουν κάποιο σημαντικό ρόλο, thew f@cking rule! Ναι, with cool characters, come great battles! XD Να δούμε και τι στο καλό έγινε με τον Yamamoto! Τόσα chapters έχει να τον δείξει.
Dec 17 2010 20:35
Photo

Ryuji → Azathoth

Μάλιστα, γι αυτό ο αντιχριστιανισμός. Άσχετο, σήμερα είδα το πρόγραμμα των ΑΑ για tours κλπ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:madtodeath:
Dec 17 2010 20:17
Photo

Azathoth → Putin

simfono. eftixos exo kopsi to makri mali ke ime kapios pio normal. ala genika to olo 'metalas' mou tin varaei stin krana. genika ine mia filosofia aidiastiki ke boro na po pos den ta pao poli kala me tus perisoterous apo aftous :P ke aloste pote den elega pos akuo mono metal :P exo na pao se metal sinavlia apo ton fevruario 2009 pu ida tus amon amarth. eno exo paei ametrites fores sto megaro musikis i stin liriki skini :P exi plaka otan vlepei o kosmos ti musiki pu exo sto kinito. Dubliners ke kapaki apo pano Darkthrone as pume XD
Dec 17 2010 18:27
Photo

melkior → celestial_god

Καμιά ενόχληση, gungrave λέγεται ορίστε και ένα λινκ αν θες να το κατεβάσεις [URL="http://www.tokyotosho.info/search.php?terms=gungrave&type=1&size_min=&size_max=&username="]gungrave[/URL]
Dec 17 2010 18:26
Photo

Putin → Azathoth

Το γέλιο είναι ότι αυτό ισχύει ως ένα βαθμό και για μένα, αλλά IRL. D: Και όταν τους λέω ξέρω 'γω πως προχθές άκουσα τον Χ dubstep/whatever δίσκο, με κοιτάν λες και είμαι εξωγήινος και ρωτάν: καλά, εσύ μπλακμεταλλάς δεν είσαι; Γι'αυτό δε μ'αρέσει να με λένε μεταλλά γενικότερα, πολύ ενοχλητικό στερεότυπο (φταίει αρκετά και αυτό το μακρύ μαλλί, αλλά όταν λέω πως άρχισα να το μακραίνω πριν καν αρχίσω να ασχολούμαι με μουσική λένε πως το έχω στο αίμα μου ορ σάμθιν :P). Έδιτ: γουέλ, το ίδιο θα έλεγα και για οποιαδήποτε άλλη μουσική, μην το παίρνεις προσωπικά. :himitsu:
Dec 17 2010 18:24
Photo

Azathoth → Putin

thanks for the support. i love you :'(
Dec 17 2010 18:20
Photo

Azathoth → Putin

exi plaka afti i ipothesi omos :P to gelio ine pos osoi den me kseroune IRL (you included) pistevune STADAR pos ime trelos kamenos black metalas :P pragma pu den isxii katholu. apla tixenei ke vlepo aparadexta pragmata ke apantao mias ke exo asxolithi :P
Dec 17 2010 18:12
Photo

Putin → Azathoth

Lolz chill, δεν αξίζει. :P Εξάλλου δε μπορείς να κάνεις κάποιον να του αρέσουν μουσικές όπως η μπλακ, ή έστω να τις καταλάβει. Αν δε νιώσει αυτό το κάτι, it's pointless. Πόσο μάλλον σε τέτοιες περιπτώσεις όπου ο άλλος κρίνει το πόσο καλή είναι η μουσική από το βαθμό δυσκολίας της. Έχω αρκετούς τέτοιους φίλους και γνωστούς, από τους οποίους μόνο ένας δεν κατακρίνει τις μουσικές που ακούω - και αυτό γιατί δεν έχει τόσο περιορισμένους μουσικούς ορίζοντες.
Dec 17 2010 18:07
Photo

Black Kaiser → Lord Leon

Χρόνια Πολλά φίλε μου, να χαίρεσαι τα γενέθλια σου !
Dec 17 2010 17:43
Photo

Erisadesu → jun

u can spam any time. και εγώ πρέπει να κάτσω να συγκεντρώσω όλα τα ιαπωνικά τραγουδια. δεν έχω πολλά. α ναι βρήκα αυτό το site: [url]http://ihoneydew.com/rap/774-g-dragon-big-bang-top-big-bang-gd-top-vol1/[/url] και ευχαριστώ μόλις μου έστειλε το νέο deskT.O.P picture Μου !!! πόσο όμορφοι μπορέι να είναι πόσο!!!!!!
Dec 17 2010 17:21
Photo

Kamui → giannismoll7

Eκανα login στο one piece RPG αλλα ειμαι ακομα λιγο μπερδεμενος οσον αφορα την εγγραφη χαρακτηρα. Για να βαλω τα στοιχεια του χαρακτηρα μου,πρεπει να φτιαξω νεο topic στην ομαδα που θελω? Eπισης,εκει που λετε περιγραφη,πρεπει εγω να γραψω ο,τι θελω?
Dec 17 2010 17:01
Photo

Azathoth → Ryuji

fisika. pigane eki pera, prota anagasane ton dano vasilia Harald Bluetooth na gini xristianos ke meta na anagasei olous sto vasilio tou na ginune xristianoi san afton. meta fisika arxisane na kene palia temples ke sacred places ke na xtizune eklisies apo pano. opos kanane ke edo stin elada diladi. den anteksa ston pirasmo ke evala ton Dead gia profile picture :3
Dec 17 2010 16:59