Community Status Updates
Ryuji
→
Azathoth
Καλά ναι υπάρχουν και τα τρελά, θυμάμαι είχα δει διάφορα των Mayhem, που ο άλλος έτρωγε κάτι σάπιες γουρουνοκεφαλές και τέτοια :w00t:. Αυτό το ντοκυμαντέρ το είδα στο youtube, ασχολείτε κυρίως με Mayhem και Burzum με τον φόνο κλπ. Έχει 7 μέρη και να το 1ο:
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=WF0RPydCRwI[/URL]
PS. Τι εννοείς όταν λες ο χριστιανισμός κατέστρεψε τα πάντα;; Έφτασαν να καταστρέψουν μέχρι και εκεί αυτοί οι πωρωμένοι ?!
Dec 17 2010 16:56
Azathoth
→
Ryuji
nai. genika i black metal vasizete poli stin kultura tis norvigias ke genika tis skandinavias, me ala logia norse mythology etc. fisika afto paei na pei pos den ta pane kala me ton xristianismo mias ke katestrepse ta panta. i black metal ine antixristianiki. oxi satanistiki. afto tha to deis poli kala eki pu analii o varg vikernes pos ton ixane vgalei satanisti epidi ekege eklisies. apo eki ke pera fisika ke oi perisoteroi apo aftous ine apli anthropi pu otan pezune musiki akoluthane to styl pu tus aresi :P ke ego tora pu pezo black metal den thisiasa kamia parthena ute fisika exo makri mali ute corpsepaint ke tetia. fisika iparxune ke oi kavlomenoi, nomizo tha exis akusta ta diafora pu exune perasei oi mayhem :P merikoi ine genika ligo ekentrikoi, san ton Gylve nagell (fenriz apo tus darkthrone) o opios as pume zei monos tou se mia kaliva mesa sto dasos. ala apo eki ke pera oi perisoteroi ine ke gamo ta pedia :D
afto to once upon a time in norway ti ine? :O :O ego mono 2 dokimanter exo dei ke den to exo ksanaakusi afto. gia ti pragma milai ke exis kana dl link?
Dec 17 2010 16:42
Ryuji
→
Azathoth
Thx θα το τσεκάρω. Μέχρι τώρα είδα το Once Upon a time in Norway. Αυτό που δεν περίμενα είναι ότι οι τύποι φαίνονται εντελώς κανονικοί, απλοί άνθρωποι (εμφάνιση κλπ), δηλαδή εάν δεν σου πουν ότι παίζουν black δεν θα το καταλάβαινες.
Α και μια ερώτηση, απ' ότι κατάλαβα στην ταινία, το όλο σέτινγκ του black (σατανικα, εμφάνιση κλπ.) πολλές φορές είναι και πλασματικό;
Dec 17 2010 16:37
Azathoth
→
Putin
SIGRATISTEME!!!! tha tinakso ta miala kapiu ston aera me afta pu diavazo XD
Dec 17 2010 16:24
DoB → Vagelio
Γιατι να κοψουν το yaoi? Γιατι να κοψουν το yaoi?:cry5: Οταν ενα εργο εχει μια συγκεκριμενη υποθεση, αυτη ειναι και η ουσια του, κι οταν την αφαιρουν, το αποτελεσμα ειναι τοσο χλιαρο, που το ντροπαρουν οι περισσοτεροι! Και δυστυχως ετσι κανουν συνηθως, μα γινεται το TnC shonen? Το παιχνιδι ειναι yaoi, η ιστορια ειναι yaoi, τελος! Δε μπορουν να ικανοποιησουν και τους yaoi fans που το βλεπουν και το περιμενουν, και παραλληλα ενα μεγαλο αριθμο action shonen fans. Καταληγουν απλως να πετανε υπονοουμενα που ξενερωνουν το αντρικο κοινο κι αφηνουν ανικανοποιητο το γυναικειο. You can't have it both ways, guys, choose! Ελπιζω να μην πετσοκοψουν και το Lamento. (που για χαρη του θα ξαναεπισκεφτω συντομα το nihonomaru, ασφαλως:wooi2:)
Α ναι, και ο σατανικος Keisuke, φοβερος!!! "Akiraaaa..." = "Τωρα θα σε φαω!" Απο πισω διακρινεται βεβαια το: "μου κατεστρεψες τη ζωη :mad:, σε κυνηγαω απο πισω τοσα χρονια, αχαριστο πλασμα, κι εσυ ακομα να ενδωσεις, ε, τωρα θα σ'τη φερω!" Απυηδησε ο ανθρωπος! Αλλα, μετα, αρχισε παλι το "Αkira! Akira!" σε φαση παρομοια του "Kurosaki-kun! Kurosaki-kun!" - εσφαξε τοσο κοσμο αλλα μια χαρα συνηλθε! Αυτος με τα μπλε μαλλια ουτε εμενα μου αρεσε, πολυ κλισε η ιστορια του. (να μη μιλησω για τις στυλιστικες του επιλογες:uhh:)
Dec 17 2010 15:37
ala1n → Robin-Chwan
Γειά . :) thx για το καλά σου λόγια , κι εγώ το ίδιο παθαίνω κάθε φορά που βλέπω το sig μου. :hahaha: Όσον αφορά την ερώτηση σου δεν είμαι απόλυτα σίγουρος . Μπορεί αυτός τέρμα αριστερά να είναι και ο Ven , που είναι ολόιδιος με τον Roxas για κάποιο συγκεκριμένο λόγο ( μη σε σποϊλεριάσω xD ) που εξηγεί το Birth By Sleep ( psp ) . Βtw ΚΗ3 δεν έχει ανακοινωθεί , το secret ending του ΚΗ2 ήταν από το BBS :)
Dec 17 2010 14:27
Getekid → laraska
Αχά, ήξερα τους τίτλους, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν από τον ίδιο mangaka. Θα τα τσεκάρω σίγουρα πάντως, ειδικά το monster και το 20 century boys τα έχω βάλει στο μάτι καιρό. Όπως και να 'χει ευχαριστώ για τις προτάσεις.
Και δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα βρεις κάτι που θα σου αρέσει περισσότερο.....:calm:
Dec 17 2010 14:19
DarkElf → zulabar
Θέλεις να σου βγάλουμε και αναλυτικό πρόγραμμα δηλαδή??:mador2:Κρίνοντας από τα άτομα που θα είναι,πιστεύω ότι θα υπάρχει trolling.
Dec 17 2010 14:06
Anelis → iristella
so cute
so cute
so cute
[IMG]http://www.funny-potato.com/images/halloween/kid-costume/kid-costume.jpg[/IMG]
Dec 17 2010 11:06
Six Winged Angel → valadorn
Yah.. Ι know, είχα έτοιμη τη μία μπάντα και έψαχνα μπασίστα επί αιώνες..ενώ ο δεύτερος κιθαρίστας ακόμα παίζεται- Και από την άλλη μου ήρθαν τρεις προτάσεις για συγκροτήματα και έτρεχα, ότι νάναι!
Dec 17 2010 10:46
jun → Erisadesu
ああτωρα ειδα το comment. το live ❤ thank you for posting ^^:). bubble bubble.[I]~~[/I]
ναι xD εχω βρει ολα τα ιαπωνικα τραγουδια τους xD.
εχω πωρωθει με αυτην την φωτ. και σου κανω σπαμ =)
[I]Double combo bubble bubble~~[/I]
[U]
[URL="http://img219.imageshack.us/i/b01438364d081ac37a4bc.jpg/"][IMG]http://img219.imageshack.us/img219/603/b01438364d081ac37a4bc.jpg[/IMG][/URL]
[/U]
[URL="http://64.19.142.12/img820.imageshack.us/img820/6013/b01438364d081ac37a4bcsm.jpg/"]
[/URL]
Dec 17 2010 06:49
FallenSpiritGR → lou
καλωσόρισες στην ανιμε κοινωνία μας lou. άντε και καλό "κάψιμο" με ανιμε epicουρες ^^
Dec 17 2010 04:05
d.neko-angel → mono
από εκεί μόλις το κατέβασα ^^
Mα και εσύ το πετάς έτσι απλά στην bh και περιμένεις να μην πάρουμε φωτιά :hahaha:
Και ναι θα την ελέγξω οπωσδήποτε την ms. banana ( όνομα και αυτό ) :bleh:
Thanks και πάλι :)
Dec 17 2010 01:26
alxdjo
→
mono
Deν πληρωνω μονο εγω :P Το Ιδρυμα πληρωνει.Και ισως αυτη η διαδιακασια γινει διπλη για αλλον εναν ακομα συλλογο.Απλα το budget λεει 250-350€ πανω κατω
Αντε μακαρι να εχεις τετοιες υποθεσεις σου ευχομαι αφου ειναι απλα πραγματακια :P
Κοιτα αμα μπορεις να ρωτησεις θα με υποχρεωσεις ταμαλα.
Dec 17 2010 01:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed