Community Status Updates
RiDeLub → Giorgosdbz
Καλησπέρα,
Πρόσεξα το report που έκανες για greeklish στο thread [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=10570"]Suzumiya Haruhi no Yuuutsu.[/URL]
Θέλω να σε ενημερώσω πληροφοριακά ότι ο κανόνας της απαγόρευσης των greeklish μπήκε σε ισχή από το 2007 (μπορεί και μέσα-τέλη 2006), οπότε post παλιότερα από τον κανόνα (όπως το reported) έχουν μείνει στην αυθεντική τους (πιθανώς greeklish) γραφή και δεν χρήζουν διόρθωσης
Ευχαριστούμε πάντως για το ενδιαφέρον και την αναφορά :)
Dec 18 2010 20:02
Robin-Chwan → ala1n
Το ξερω οτι δεν εχει ανακοινωθει το ΚΗ3 ακομα αλλα υπαρχουν φημες οτι και εκει θα εμφανιστει ετσι ο Roxas. Oh, well. Οι φημες ειναι φημες. Can't help it. Δυστυχως το BBS ειναι το μοναδικο που δεν εχω παιξει ή διαβασει και γενικα δεν εχω ιδεα τι γινεται (βλεπεις εχω μονο PS2 & DS και δεν εχω βρε ουτε το BBS oυτε το COM αλλα εχω διαβασει το 2ο σε μανγκα.) Φυσικο πρεπει να το βρω συντομα γιατι εχω την εντυπωση πως οταν βγει το ΚΗ3 δε θα ξερω τι μου γινεται (Επισης μεχρι τοτε πρεπει να χω παρει και το PS3 >.<)
Btw παιζεις ΚΗ, διαβαζεις ΟΡ.... Τι αλλο anime/manga/παιχνιδι βλεπεις/διαβαζεις/παιζεις.
Dec 18 2010 19:06
Jorg → Kamen Tantei Zura
Arigatou, Zura-chan! :)
btw Πως σου φαίνεται η ζωή του 16άρη? XD
Dec 18 2010 18:31
Phantom Duck → Carnival Of Rust
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"]Heyy, what's up! Είμαι στο εξωτερικό εδώ και μερικά μηνάκια, γι' αυτό έχω χαθεί από προσώπου γης. Από 2011 θα επιστρέψω.[/SIZE][/FONT]
Dec 18 2010 18:02
Strange Loop → Serestrum
[url]http://gallifreynewsbase.blogspot.com/2010/12/dwn151210214016-karen-gillan-in.html[/url]
Dec 18 2010 17:56
Kamen Tantei Zura → Jorg
τι όμορφο background στο desktop σου :D
σε παραδέχομαι για το γούστο σου :3
Dec 18 2010 17:46
Kai → Vagelio
Ακριβώς αυτό και δεν είναι τα μόνα φυσικά. Αν δεν παίζει να έχει διαβάσει το manga δε νομίζω να τον χαλάσει ιδαίτερα ούτε το ένα ούτε το άλλο. Αφού κλείνει προς τα shonen συστήνω και το Saint - Seiya the Lost Canvas που είναι κατά 98% πιστό και είναι πολύ καλό.
Ε, μέχρι να γεράσει η δικιά μας η γενιά δε νομίζω να σιάξει αυτή η χώρα γενικά είναι η αλήθεια, αππλά να μη νιώθουμε ΟΥΤΕ σε αυτόν τον τομέα, είμαστε λαός για τα LOL.
Αλήθεια, και τελευταία βγαίνουν αρκετές ταινίες anime σε 3D και ελπίζω στο μέλλον, όσα χρόνια κι αν πάρει για να μπορείς να έχεις 3D στο σπίτι σου, να μην ακολουθήσουν και οι σειρές.
Dec 18 2010 09:39
Kai → Jorg
:hero: Thank you!
Συμφωνώ με αυτά που είπες, αλλά εκεί που χάνουν τις έννοιες τους είναι που έχουν κάτι "τρύπες" στο όλο θέμα΄.
Σχετικά με αυτό που είπες για τον Byakuran μου έκανε εντύπωση που ρώτησε ο 9ος "Πώς πάνε τα πράγματα στο νοσοκομείο του Namimori"
Και του λέει ο Ganauche "Τα πράγματα πάνε καλά."
Δηλαδή με λίγα λόγια παίζει κανονικότατα η Vongola να έχει φέρει μόνη της τον Byakuran και να μην έβαλε μόνος του το χεράκι του. Οπότε θα δούμε σύντομα τον Yamamoto. Επίσης ο Hibari είχε την προτελευταία μάχη, ο Yamamoto πήρε προαγωγή; XD
Dec 18 2010 09:33
giannismoll7
1)Ναί
2)Ναί
Είναι λίγο δύσκολο αλλά αν διαβάσεις τις οδηγίες θα τα καταλάβεις ;)
Μπορείς και στο Spam House να κάνεις ερωτήσεις,όλοι βοηθάνε :)
Dec 18 2010 05:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed