Jump to content

Community Status Updates

Photo

Pain_GodRealm → HelenGreece4ever

tpt ur welcome:)
Dec 18 2010 05:11
Photo

lou → Giorgosdbz

:hi: ευχαριστώ για το friend's invite :)
Dec 18 2010 02:21
Photo

lou → FallenSpiritGR

σε ευχαριστώ πολύ!!:) καλώς σας βρήκα :D χε,χε ...θα προσπαθήσω :P
Dec 18 2010 02:07
Photo

Vagelio → DoB

Ουτε κι εμενα μου αρεσει να τα λογοκρινουν σε τετοιο επιπεδο αλλα "πρεπει να στοχευει σε μεγαλυτερο κοινο" λενε οι μαλαγκουχγκουχ, οι παραγωγοι που ευθυνονται για την μεταφορα. Φυσικα αυτες οι τσατσιες τους γυριζουν μπουμερανγκ μιας και οι χαρακτηρες και το σεναριο αλλοιωνονται oπως ειπες κι εσυ.:uhh: Παντως shonen action δεν θα το πολυελεγα... δεν ειναι δα και τοοοοσο ρηχο, I mean, εχει καποια στοιχεια που το κανει να μην δειχνει και ιδιαιτερα shonen. Goooooood, χαιρομαι που το ακουω:riiight:. Αντε, να αυξανομαστε οι lamento fans! Επισης, αφου το ψαξεις, πες μου και ποιο γατουλι σου αρεσε περισσοτερο... (οχι οτι δεν μπορω να υποθεσω εφοσον ξερω ποιος σου αρεσει απο το tnc :hehehe:) Εντααααξ' αλλα αυτο το "τοσα χρονια τον ειχε στο χεσιμο" feeling δεν ειναι ψεμα. Χαιρομαι που λυθηκε η παρεξηγηση παντως αν και θα μου λειψει ο ντοπαρισμενος keisuke :( Loooool, το αρσενικο βερσιον της inoue, ελεος!:hahaha: Πλακα πλακα, θετοντας το ετσι αισθανομαι πως περνω το αιμα μου πισω XD.
Dec 18 2010 01:51
Photo

VagelioKai

Adaption decay σε σχεση με το αυθεντικο δλδ; Ενταξ' δεν παιζει να εχει διαβασει τα μανγκα... Η νοοτροπια της χωρας μας ειναι τετοια που τα υποτιμαει και θελει η tv να εχει μονο "ευκολοχωνευτες" ιστοριες και σεναρια που να μην σε βαζουν να σκεφτεσαι, αλλα πιστευω πως σε μερικα χρονια τα πραγματα θα αλλαξουν μιας και ολο και περισσοτεροι αρχιζουν να ασχολουνται με το "σπορ" . Το ιντερνετ εχει αναπτυχθει.:tensai: Παντως πιστευω πως κατα βαθος ολοι μας διψαμε για ψαγμενα πραγματα (και εκει κολανε πολλες απο τις δημιουργιες της dreamworks). Κι εμενα μου λειπει το 2D ανιμεσιον της disney... γιατι ειναι αληθεια πως την "ζεστασια" του δεν την εχουν τα τρισδιαστατα Τ^Τ
Dec 18 2010 01:37
Photo

Azathoth → Ryuji

ego dne ksero an tha pao ton aprilio pu erxonte stin athina. an itane ke oi amon amarth tha to skeftomun perisotero. edo irthane mayhem ke den piga na tus ksanado. ot psino gia electric wizard ala ke pali, pola lefta ke kanena idietero noima. ta live pu aksizune ine klasiki musiki ke opera :P
Dec 18 2010 00:36
Photo

Kamen Tantei Zura → Nozomu

Xaxa, ok :D Ελπίζω να σου αρέσει και το παιχνίδι, όχι ότι γνωρίζω πολλά πράγματα γι' αυτό xD Ναι, φυσικά! Κανένα πρόβλημα :D Μόνο που δεν θα γνωρίζω πόσο χρόνο θα έχω για να στην κάνω γρήγορα.
Dec 18 2010 00:10
Photo

ma_foteini → Radagast

πριν λίγο μπήκα καλέ και θα πάω να την πέσω κι εγώ, με Seirei όμως!!αμέέέέσως να παραπονεθείς... υποτίτλιζα μαν, νόου τάιμ του τσατ!!:tensai:
Dec 18 2010 00:08
Photo

Radagast → ma_foteini

Εσύ που είσαι; Ούτε κάνα μσν, ούτε τπτ ε. :P Anyway εγώ αράζω τώρα, it was a tiring week. xD Aπολαμβάνω ξάπλα με κάνα katanagatari.
Dec 17 2010 23:53
Photo

ma_foteini → Erisadesu

όου μάι γκοντ!!!!! :kyaaa:τι γκαλερι είναι αυτή;;; ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!!!
Dec 17 2010 23:43
Photo

Ryuji → Azathoth

Y και μένα, τους είχα δει στη Θεσσαλονίκη. Τα σπάσανε, αλλά ήταν λίγη ώρα (για μένα τουλάχιστον :P) η συναυλία. Αν δεν είχα τις παλιο πανελλήνιες, θα πήγαινα χαλαρά στο UK, θα παίξουν μαζί με CoB και Ensiferum νομίζω.
Dec 17 2010 23:27
Photo

Erisadesu → ma_foteini

ναι ναι ναι ναι μπες εδω και θα τον βρεις εκει [url]http://club.ados.fr/heryn-amlug/galerie-personnages-masculins-1991/photos.html[/url]
Dec 17 2010 23:24
Photo

zoro77 → Lord Leon

χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς.
Dec 17 2010 23:21
Photo

Azathoth → Ryuji

tous eixa dei 2009 ala tha tous ksanaevlepa aneta :P aloste ine apo ta kalitera mou sigrotimata :D
Dec 17 2010 23:19
Photo

Ryuji → Azathoth

haha οχι ρε συ Amon Amarth εννοούσα XD
Dec 17 2010 23:16