Jump to content

Community Status Updates

Photo

Gilmaru → meidei

Ναι όχι η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολύ αστείες, μπορούν όμως να γίνουν απολαυστικές, ιδιαίτερα αν γίνουν με ποιο σοβαρό τρόπο, πράγμα που δεν συμβαίνει συνήθως.
Jan 29 2011 17:18
Photo

meidei → Gilmaru

Δεν τις βρίσκω τόσο αστείες (εκτός αν είμαι -σπάνια- κι εγώ σε trolling mode)
Jan 29 2011 17:06
Photo

Gilmaru → meidei

Χεχε κι εγώ το ίδιο νομίζω :P Έχουν φάση όμως κάτι τέτοιες συζητήσεις μερικές φορές.
Jan 29 2011 17:04
Photo

meidei → Gilmaru

Σε γενικές γραμμές δεν διαφωνούμε. Απλά εγώ δεν είχα την όρεξη να μπω σε τέτοιες συζητήσεις σε αυτό το φόρουμ και ιδίως με τα θεσμοθετημένα τρολ του.
Jan 29 2011 16:54
Photo

Gilmaru → meidei

Και εμένα το ίδιο. Γι αυτό ακριβώς δεν χρησιμοποιούμε τέτοιους όρους. Για μένα οτιδήποτε συμβαίνει είναι "φυσικό". Η καλύτερα, η φύση δεν προκαθορίζει την συμπεριφορά άρα μάλλον το τι είναι φυσικό ή όχι είναι, όπως είπες, ανούσια συζήτηση. Όχι όμως επειδή είναι υποκειμενικό ή θέμα πλειοψηφίας. Δεν αποφασίζουμε εμείς τι συμβαίνει στη φύση και τι όχι. Απλώς το δεχόμαστε. Απο κει και πέρα μπορούμε να το κρίνουμε κιόλας αν θέλουμε και ίσως και να το επιρεάσουμε και αυτό είναι θέμα απόψεων. Όμως δεν είναι λογικό ούτε σωστό κατά την γνώμη μου να βαφτίζουμε κάτι που ισχύει κατά την άποψη μας, ακόμη κι αν είναι πλειοψηφική, ως φυσικό. Πάνω σε κάτι τέτοια επιχειρήματα, ανθρώπων που ταύτιζαν τις δικές τους προσωπικές αντιλήψεις για την κοινωνία με το τι είναι φυσικό, χτίστηκαν οι ποιο επικίνδυνες πολιτικές πεποιθήσεις.
Jan 29 2011 16:47
Photo

iristella → zade

[URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=310902&postcount=81"]Αυτό[/URL] το post, με το συγκεκριμένο set και το συγκεκριμένο user title με έχει πεθάνει. xDD
Jan 29 2011 16:42
Photo

meidei → Gilmaru

[URL="http://www.anime.gr/forums/member.php?u=9571"]Gilmaru[/URL], συνήθως μου αρέσει να μιλώ με πιο συγκεκριμένους όρους. Φυσικό και αφύσικο; Μα οτιδήποτε που υπάρχει στην φύση χωρίς ξένη παρέμβαση είναι φυσικό· δεν είναι όμως απαραίτητα αποδεχτό. Φυσιολογικό και παρά φύσει; Εδώ απλά είναι θέμα πλειοψηφίας, τι είναι η νόρμα και τι όχι· κάτι φυσιολογικό μπορεί να είναι και καταδικάσιμο. Αποδεχτό ή μη; Εδώ κάτι γίνεται.
Jan 29 2011 16:30
Photo

Tenshi → didimakia

Ooooo ναι!!!! ;) Couldn't be better!! :D
Jan 29 2011 15:47
Photo

meidei → Anelis

Αυτό πρέπει να το κάνουμε αφίσα και να το βάλουμε στα εκπαιδευτικά ιδρύματα [IMG]http://diagoras.files.wordpress.com/2010/06/science_vs_faith_gr1.jpg[/IMG]
Jan 29 2011 15:24
Photo

didimakia → Tenshi

Α κριμα :P Τουλ περνας καλα εκει ε? ^^
Jan 29 2011 15:19
Photo

Anelis → meidei

Καλά εντάξει, ρισπέκτ!!!
Jan 29 2011 15:13
Photo

MikamiTeru → Tristessa

Και εγω πλακα εκανα :) Απλα κολλαγε πολυ εκεινη την ωρα...!
Jan 29 2011 14:57
Photo

pana8a7

Παιδιά είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύω κάτι. Θέλω να σας ρωτήσω αν κάποιος ξέρει που μπορώ να βρω το dragonball z στα ελληνικά!!!
Jan 29 2011 14:40
Photo

MisaYoshiko → Regina

δε ξερω υποθετω οτι δεν γινεται:Ρ δεν υπαρχει καποιος τροπος ομως?
Jan 29 2011 10:32
Photo

Tenshi → didimakia

Xoxo!! Σε ευχαριστώ, αλλά είμαι Κρήτη πλέον!! :P
Jan 29 2011 05:11