Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Puck FTW mate :P
Jan 30 2011 21:25
Photo

Usopp MZ → didimakia

Το Monster Soul μου άρεσε πολύ, ήταν σύντομο, απλό και ωραίο. Τσέκαρε και [URL="http://docmz.blogspot.com/2011/01/monster-soul.html"]ΕΔΩ[/URL] για περισσότερα. Το Monster Hunter Orage έχει φοβερό σχέδιο, αφού είναι απ' τα πιο πρόσφατα του Χίρο (2008), αλλά λίγο περίεργο σαν ιστορία. Αν είσαι φαν του παιχνιδιού θα το απολαύσεις περισσότερο όπως και να 'χει.
Jan 30 2011 20:34
Photo

kelborn3 → zade

Το μονο crisis που δεν την παλεψα κα8ολου ακομα και οταν το τελειωσα ηταν το final crisis επειδη πραγματικα ο Morrison ειναι ο ορισμος του WTF AM I READING. Απο την αλλη το να το αφησω στο ραφι hardcover με το εξωφυλλο του νεκρου batman στα χερια του Superman μου φωναζε παρε με, παρε με, δεν μου εκανε καρδια. Αλλα το αρχικο crisis ειναι και repainted και τα σχετικα αποτι βγαινει πολυ καλυτερα και εχει και αρκετα γαματο story.Διαβασε το εαν το βρεις δεν θα χασεις.
Jan 30 2011 17:12
Photo

didimakia → Usopp MZ

Eχω ακουσει οτι εχουν κανει απαισια μεταφορα στο anime :/ Τα αλλα 2 αξιζουν?
Jan 30 2011 16:56
Photo

alxdjo → FallenSpiritGR

ok me thn usixia s :) Kalh eksetastikh :)
Jan 30 2011 16:49
Photo

FallenSpiritGR → alxdjo

τέλος εξεταστικής φιλέ μου κατά τις 11 του μηνός λέω να ανεβώ...
Jan 30 2011 16:22
Photo

zade → kelborn3

Την παλεύεις με crisis on infinite earths; ΘΕΟΣ! Εγώ δεν έχω καταφέρει να διαβάσω κανένα από τα τρία crisis.
Jan 30 2011 16:17
Photo

kelborn3 → zade

Παντως ελπιζω να εχεις αρκετες δοσεις υπομονης γτ αποτι μου ειπε ενας φιλος μου που το κατεβαζει και αυτος εδινε σε μια φαση max 100kb/s. Eυχομαι να το παιξεις συντομα γτ πραγματικα ειναι πολυ καλο.Τωρα να με συγχωρεις την κανω εχω να τελειωσω ενα crisis on infinite earths paperback:lovulovu:
Jan 30 2011 16:14
Photo

WillOfTheD → zoro77

ξερω ξερω απλα θελει καποιο ψαξιμο για να βρεις αξιολογα πραγματα....
Jan 30 2011 16:02
Photo

zoro77 → WillOfTheD

thanks. Τη συγκεκριμένη την βρήκα στο thread ''Funny or cool one piece pics!'' και της τροποποίησα λίγο το μέγεθος. Πάντως στο google βρίσκεις.. π.χ πάτα new one piece..
Jan 30 2011 15:02
Photo

zade → kelborn3

To ξέρω ρε το rls κι εγώ εκεί κοιτάζω (ή στο avaxhome.ws) ,απλά ήξερα ότι το παιχνίδι βγήκε στις 27 και συνήθως το σπασμένο βγαίνει ίδια μέρα,άντε μια μέρα μετά.Ε δεν το είδα να βγαίνει μέχρι τις 28 το βράδυ ,άντε καλά λέω ,θα το δούμε στο patch. Aλλά τελικά βγήκε νωρίς.Το κατεβάζω τώρα.
Jan 30 2011 14:52
Photo

WillOfTheD → zoro77

γαματη η sig σου φιλε!!!!!!αααχ ρε που τις βρισκετε.....
Jan 30 2011 14:10
Photo

Usopp MZ → didimakia

:D Το 'χω διαβάσει! Γενικά, μετά το Fairy Tail τσέκαρα άλλα 3 μάνγκα του Μασίμα, το Rave Master (πρώτα-πρώτα), το Monster Soul (πιο πρόσφατα) και το Monster Hunter Orage. Προσπάθησα να δω και το anime του Rave, αλλά δεν... :P
Jan 30 2011 14:00
Photo

kelborn3 → zade

Τιποτε φιλε μου zade.Btw και εγω μην νομιζεις απο αλλου τα μαθαινω, απλα ποσταρω τα torrents. Αποθηκευσε αυτη τη σελιδουλα:[URL]http://www.rlslog.net/[/URL] Με το που βγαινει καποιο game σπασμενο αμεσως το ανακοινωνει. PS And fuck yeah Toki rulez:riiight:
Jan 30 2011 13:54
Photo

zade → kelborn3

Ωραίος ρε που πόσταρες για το Dead Space 2 . Πίστευα ότι αφού άργησε να βγει ,θα έσπαγε αργότερα ,σε κανένα patch γι αυτό δεν το ξανακοίταξα ,αλλά τώρα μου το θύμισες και το κατεβάζω. Και εννοείται ότι Toki RULES
Jan 30 2011 13:40