Jump to content

Community Status Updates

Photo

alxdjo → FallenSpiritGR

Ελα ρε συ τι γινετε?Σε ξεχασα για το ζανπακουτο.Ποτε θα εισαι Αθηνα να συναντιθουμε?
Jan 30 2011 13:23
Photo

Zeroloke → Arkenia

γεια!!!!!! βλεπω παρακολουθεις bleach!!! την καλυτερη δουλεια κανεις! :)
Jan 30 2011 13:12
Photo

Zeroloke → HelenGreece4ever

tpt πολυ ωραιο προφιλ!!!
Jan 30 2011 12:56
Photo

acid black cherry → Ryuji

μια χαρα, thanks για το βιντεο του Temiz πολυ ωραια μουσικη! οσο για jazz θα προσπαθησω να βρω πραγματακια που να σου αρεσουν, απο αυριο ομως γιατι θα κοιμηθω σε λιγο. το Solsonics - jazz in the present tense ειναι πολυ αξιολογο αλμπουμ με στοιχεια acid,jazz,funk,regge και δυστυχως το μονο τους.
Jan 30 2011 03:01
Photo

Ryuji → acid black cherry

Hey, πως πάει; Πολύ καλό το τελευταίο τραγουδάκι που πόσταρες, και μου θύμισες πως θέλω (τεράστιο) jazz playlist! So, αν έχεις χρόνο και θέλεις, πρότεινε μου κάποια καλά συγκροτήματα σε πιο "σύγχρονη" φάση.:wis: PS. Βρήκα λίγο χρόνο και ανέβασα κάποια από τα κομμάτια του Temiz που σου έλεγα (δεν υπήρχαν στο yt), οπότε here you are: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=sPpCPnaTCcE[/URL] :)
Jan 30 2011 02:45
Photo

Azathoth → zade

aloste ksexases diafora opos tin apexthia mou pros tous omofilofilus, tin agapi mou gia tin dixieland, to pathos gia tin irlandiki folk ke pano ap'ola tin porosi me tin istoria :P
Jan 30 2011 01:50
Photo

HelenGreece4ever → Zeroloke

thx για το invite!!
Jan 29 2011 20:03
Photo

Warchief → Putin

Χαχα, o Larry David είναι, σε promo picture για το Curb Your Enthusiasm. Είναι η καλύτερη κωμική σειρά που έχω δει.
Jan 29 2011 19:50
Photo

meidei → Gilmaru

Δεν τρέφω και πολλές ελπίδες, αλλά αφού την συνεχίζουν την συζήτηση καλό είναι να προβληματιστούν έστω και για μισό δευτερόλεπτο πριν πατήσουν το Post Message.
Jan 29 2011 19:46
Photo

Putin → Warchief

Ήταν σε μπολντ, δε μπορούσα να αντισταθώ. Α, αφού το άβατάρ σου δεν είναι ο [I]Παπανδρέου[/I], τότε ποιος είναι; /blast from the past.
Jan 29 2011 19:36
Photo

Warchief → Putin

γέλασα δυνατά με το "ό.τι*", κι εγώ είχα σκεφτεί να το ποστάρω :Ρ
Jan 29 2011 19:31
Photo

Gilmaru → meidei

Ωραία τοποθέτηση :thumbup:.
Jan 29 2011 19:30
Photo

zade → Azathoth

[URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=467800&postcount=45883"]Aυτό εδώ[/URL]. Μάν σόρρυ αν σε πείραξε ,αλλά αυτό βγάζεις προς τα έξω. Σχεδόν όλα σου τα ποστ στο Black hole ή από αυτό το τρίπτυχο ξεκινούν ή εκεί καταλήγουν.Οπότε που θες να ξέρω εγώ ότι έχεις διαφορετικό γούστο. Κι εμένα όλα τα ποστ μου ,είναι είτε για ξύλο ,είτε για σπλάτερ είτε για μαθηματικά.Εγώ προς τα έξω βγάζω ΜΠΑΟΚ, οπότε μη στεναχωριεσαι.
Jan 29 2011 18:45
Photo

zade → iristella

Οκ ,τώρα που διάβασα κι εγώ,όντως είναι ξεκαρδιστικό. Και είναι τελείως unintentional. Που να το είχα προγραμματίσει δηλαδή...
Jan 29 2011 18:40
Photo

meidei → Gilmaru

Και το συγκεκριμένο θέμα είναι αρκετά ευαίσθητο, οπότε προτιμώ να μην τους δίνω πολύ χώρο να καταστρέψουν ζωές με τα τρολλίστικα σχόλια τους (αν και αρκετοί τα γράφουν και στα σοβαρά)
Jan 29 2011 17:28