Community Status Updates
ssj2sanji → meidei
shounen,shoujo,yaoi,yuri.απ όλα!!αλλα τώρα τελευταία το έχω ρίξει στα shoujo...έχω βαρεθεί το πολύ ξύλο,αίμα κλπ...ξεκίνησα με τα κλασικά DB,naruto,one piece και μάλλον γιαυτο.Εσυ?
Jan 28 2011 23:28
meidei → ssj2sanji
Ωραία ακούστηκε αυτό· πάει, ψωνίστηκα κι εγώ :uhh:
Από ποιο δήμο είσαι; (αν δεν είναι πολύ ιδιωτική η ερώτηση βέβαια).
Jan 28 2011 22:46
meidei → ssj2sanji
Ήταν μη αναμενόμενο. Ενώ έχω προτείνει το σάιτ σε τόσους, κανείς δεν γράφτηκε, αλλά τελικά υπάρχει κάποιος ακόμα από την ίδια περιοχή και να μην το ξέρουμε. Σε ποια τάξη είσαι;
Jan 28 2011 22:33
ssj2sanji → meidei
για να μην βγαίνουμε και off topic...lol για κοίτα να είμαστε και απ το ίδιο sch...
Jan 28 2011 22:28
meidei → Anelis
Ρίξε μια ματιά και στο μπλογκ απ' όπου προέρχονται ;)
[url]http://diagoras.wordpress.com/[/url]
Jan 28 2011 22:20
SpeedFreak
οχι θα το κανω πολυ μα πολυ συνντομα....νε μεν ξερο οτι μαλλον δεν θαναι ποροση αλλα νε μεν ειναι κατι καλο και σπουδαιο τουλαχιστον...εσυ τι εχεισ δει?
Jan 28 2011 22:05
Robin-Chwan → zoro77
Το ξερω το HSDK. Δεν το εχω αρχισει ακομα δυστυχως γιατι δεν ειχα χρονο (λαλακιες απλα η λιστα με αυτα που θελω να δω ειναι τροματικα μεγαλη) αλλα ειναι στα "προσεχως"
Jan 28 2011 20:08
Elementalist2 → slateras
Γεια!! Ειμαι ψιλοκαινουργιος στο site και ηθελα να σε ρωτησω αν εχεις βρει τελικα τους φακους sharingan που εψαχνες! θελω και εγω πολυ να τους βρω και αναρωτιομουν αν η δικη σου ερευνα ειχε επιφερει κανενα αποτελεσμα (γιατι εγω εχω αποτυγχει).. Ευχαριστω εκ των προτερων φιλε...
Jan 28 2011 20:08
Zem@c → zoro77
thnks,. γενικα δν νομιζω να υπαρχει φωτο του wb που να μην την εχω βρει. σε αυτην την φαση βαζω στιγμιοτυπα απο τον πολεμο! εσυ ειδα οτι εβαλαες new avatar e?
Jan 28 2011 19:24
zoro77 → Robin-Chwan
ευχαριστώ πάρα πολύ.:respect: Μολίς βρω χρόνο θα τα κοιτάξω(όχι ότι δεν έχω, μια χαρά είμαι, απλά τώρα έχω την πρώτη μου εξεταστική).
Θα σου προτείνω κι εγώ ένα για να περάσεις ωραία το χρόνο σου.. History's Strongest Disciple Kenichi. Τελειωμένο στο anime ενώ στο manga απλά συνεχίζει η ιστορία. Mην ανησυχείς δε θα σε νοιάξει να διαβάσεις το μάνγκα. Αυτό δεν έχει και καμιά φοβερή υπόθεση, αλλά σε αφήνει συνέχεια με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά.
Jan 28 2011 18:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed